Opublikowano 10 października 201410 l Bardzo zgrabna oferta - Pad + kod na I Sezon KI + TJ Combo za 229 zł (wychodzi 160 zł za pada):
Opublikowano 10 października 201410 l Czy rozmowy przed headset trzeba jakos dodatkowo włączyć/zaleza od regionu? Bo jak podlacze to normalnie slysze wszystko, ale jak mowie to nic nie slychac (próbowałem w forzy 5)
Opublikowano 10 października 201410 l Autor Bardzo zgrabna oferta - Pad + kod na I Sezon KI + TJ Combo za 229 zł (wychodzi 160 zł za pada): jest gdzieś to w sklepie?
Opublikowano 11 października 201410 l Heh, Xone nie przestaje mnie zaskakiwać. Z ciekawości dziś wcisnąłem wreszcie X w dashu, żeby odpalić ten cały oneguide, a tam program TV, oczywiście dla polskich stacji. No i można wybrać sobie jakiś z aktualnie trwających programów, wcisnąć na nim A, żeby xbon odpalił nam ten kanał. Świetna sprawa, nie widziałem tego wcześniej.
Opublikowano 12 października 201410 l Powiedzcie, czy sejvy z gier idą automatycznie do chmury czy musze miec konto gold? Mam faking problem z Tomb Raiderem i nie wiem czy moge skasowac sejva zeby go pozniej sciagnac z chmury. Nie mam ani golda ani konta silver.
Opublikowano 13 października 201410 l z automatu nie, przynajmniej nie na x360 tam musiałeś "aktywować" chmurę i ją wybierać jako miejsce do zapisu gry
Opublikowano 13 października 201410 l Powiedzcie, czy sejvy z gier idą automatycznie do chmury czy musze miec konto gold? Mam faking problem z Tomb Raiderem i nie wiem czy moge skasowac sejva zeby go pozniej sciagnac z chmury. Nie mam ani golda ani konta silver. Jak nie masz ani konta gold, ani silver, to w takim razie co masz? Wiem, że sejwy idą do chmury automatycznie, ale nie jestem pewien czy wymaga to golda.
Opublikowano 13 października 201410 l Nic nie mam Nie mogę grać online bo nie mam wykupionej subskrypcji, więc co mam ?
Opublikowano 13 października 201410 l http://support.xbox.com/pl-PL/xbox-one/games/manage-cloud-saves na jedynym sejwy zapisują się z automatu, nie musisz mieć golda żeby z tej usługi korzystać
Opublikowano 13 października 201410 l Hmmm nadal jestem glupi. Jak moge,sciągnąć tego,sejva skoro mam tylko gole,konto, bez mozliwosci grania online itd, tak jak pisalem,nie,mam wykupionej subskrybcji tylko,gole,konto
Opublikowano 13 października 201410 l Po prostu odpalasz gre i powinienes zaczynac od ostatniego sava. Jezeli jestes zalogowany do Live to savy automatycznie zapisuja sie w chmurze.
Opublikowano 14 października 201410 l Wam też pad wydaje dziwne dźwięki przy słabych wibracjach? Słychać jak silniczek się uruchamia i strasznie to irytuje
Opublikowano 14 października 201410 l Mi wydaje dziwne dźwięki podczas gdy jest włączony - przyłóż ucho do światełka, usłyszysz bzyczenie.
Opublikowano 14 października 201410 l Bzyczenie to pal licho, to dźwięk wibracji, ale u mnie słychać przy słabej wibrze dźwięk silniczka? Takie pii piii piii Strasznie wrukwiające
Opublikowano 14 października 201410 l Takie coś jak się dobrze przysłuchasz usłyszysz przy każdym padzie i słabych wibracjach. Tak to działa .
Opublikowano 14 października 201410 l Aha, czyli jednak to moja nerwica Co sądzicie o bateriach do xboxa one po 17 zł na alledrogo ? Sprawdzał ktoś z Was? Edytowane 14 października 201410 l przez S_600
Opublikowano 15 października 201410 l ja kupilem taki akumulatorek do pada + kabel usb za około 20zł i spisuje się git (bardzo dobrze spasowany). nie trzyma tyle h ile duracelle w drugim padzie ale ok 20h spokojnie trzymie.
Opublikowano 15 października 201410 l a to nie możesz kupić aku i ładowarkę? ja mam 4x eneloop i technoline bc250 - gram codziennie (x360) i aku wymieniam raz na 2tyg