Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Bardzo zgrabna oferta - Pad + kod na I Sezon KI + TJ Combo za 229 zł (wychodzi 160 zł za pada):

Killer%20Instinct%20Combo%20Breaker%20Pa

Opublikowano

Heh, Xone nie przestaje mnie zaskakiwać. Z ciekawości dziś wcisnąłem wreszcie X w dashu, żeby odpalić ten cały oneguide, a tam program TV, oczywiście dla polskich stacji. :D No i można wybrać sobie jakiś z aktualnie trwających programów, wcisnąć na nim A, żeby xbon odpalił nam ten kanał. Świetna sprawa, nie widziałem tego wcześniej.

Opublikowano

Powiedzcie, czy sejvy z gier idą automatycznie do chmury czy musze miec konto gold? Mam faking problem z Tomb Raiderem i nie wiem czy moge skasowac sejva zeby go pozniej sciagnac z chmury. Nie mam ani golda ani konta silver.

Opublikowano

Powiedzcie, czy sejvy z gier idą automatycznie do chmury czy musze miec konto gold? Mam faking problem z Tomb Raiderem i nie wiem czy moge skasowac sejva zeby go pozniej sciagnac z chmury. Nie mam ani golda ani konta silver.

Jak nie masz ani konta gold, ani silver, to w takim razie co masz? :D

Wiem, że sejwy idą do chmury automatycznie, ale nie jestem pewien czy wymaga to golda.

Opublikowano

Hmmm nadal jestem glupi. Jak moge,sciągnąć tego,sejva skoro mam tylko gole,konto, bez mozliwosci grania online itd, tak jak pisalem,nie,mam wykupionej subskrybcji tylko,gole,konto

Opublikowano (edytowane)

Aha, czyli jednak to moja nerwica 

Co sądzicie o bateriach do xboxa one po 17 zł na alledrogo ? Sprawdzał ktoś z Was?

Edytowane przez S_600
Opublikowano

ja kupilem taki akumulatorek do pada + kabel usb za około 20zł i spisuje się git (bardzo dobrze spasowany). nie trzyma tyle h ile duracelle w drugim padzie ale ok 20h spokojnie trzymie.