Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam pytanie. Kupiłem dziś Xone konsola wydaje z siebie dziwny dźwięk. Jakby coś było w wiatraku. To normalne czy powinienem reklamować konsolę??. Ten dzwięk brzmi jakby trochę prąd. nie umiem tego dobrze opisać, Czy wasze konsole też wydają taki dźwięk?

Edytowane przez Kondeer
Opublikowano

Ziomeczki, podłączyłem dzisiaj Xboxa do odbiornika Cyfrowego Polsatu dekoder HD3000, niby One Guide idzie, ale nie mogę sterować dekoderem z poziomu Xboxa, konfigurował z Was już to ktoś?

Gość DonSterydo
Opublikowano

A w tym EA Access mogę grać bez przerwy jak mam subskrypcję? Bo coś było, że gry przez 6h działają?

Dopóki masz subskrypcję to masz pełne wersje gier.

Opublikowano (edytowane)

A w tym EA Access mogę grać bez przerwy jak mam subskrypcję? Bo coś było, że gry przez 6h działają?

~6h tyczy sie tylko gier przed premiera bodajze, np Dragon Age Inquisition 5 dni przed premiera bedzie mozna pograc iles tam godzin. Pelniaki z EA Access dzialaja tak jak kazda gra z plusa.

Edytowane przez Bansai
Opublikowano

Ziomeczki, podłączyłem dzisiaj Xboxa do odbiornika Cyfrowego Polsatu dekoder HD3000, niby One Guide idzie, ale nie mogę sterować dekoderem z poziomu Xboxa, konfigurował z Was już to ktoś?

Może głupie pytanie, ale Kinecta rozumiem masz?

Opublikowano

Mam pytanko, czy restrykcje w platnosciach karta ? Przyklad - majac region PL zaplace tylko kretydowka PL banku? Czy tego tez nie ma i moge placic jedna karta? (np szwedzka majac na konsoli region PL/USA itd)?