Mroku 1 005 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Subskrypcja EA Access kosztuje 80 zł na rok ? Achievementy można normalnie wbijać ? Dzięki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Tak i tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Tak, masz normalny dostep do gier plus inne bonusy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ppibo1 1 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Czy EAAccess można aktywować bez podawania karty kredytowej? Kiedy dodaje Paypala prosi mnie o podanie karty kredytowej mam na nim zweryfikowane konto bankowe tyle , że nic narazie nie wpłacone na Paypala. Miały być chyba jakieś zdrapki? Ni widu ni słychu Przez np zdrapki 50pln też nie da rady kupić EAA? Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Tylko przez karte. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość osiol Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Można także poprzez kartę debetową (zwykła bankomatowa). Wystarczy podpiąć ją do konta PayPal, a samego PayPala - do konta Microsoft (tylko przez www, nie z poziomu konsoli). I normalnie ściąga z karty, a w historii PayPala masz odnotowane transakcje. Oczywiście musisz mieć dostępne środki na karcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ppibo1 1 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Kurcze lipa troche podawać swoją karte Jak jest szybciej dodanie karty przez Paypal czy przez Xboxa? Zabierają coś kasy z tej karty? Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Mogą zablokować kilka złotych na weryfikację, ale zwrócą. Dodaj tam, gdzie Ci wygodniej. Na Xboksie chyba będziesz musiał trzymać do czasu wygaśnięcia EA Access, na PayPalu możliwe, że zaraz po zakupie pozwoli usunąć dane karty. Cytuj Odnośnik do komentarza
ppibo1 1 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Dzięki za pomoc ! Operacja ekspresowa Odrazu anulowałem odnowienie EAA i usunąłem karte. Teraz czas na przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Jak dzialają konta na xone można powiedzmy mieć wspólnika i razem ogrywać gierki? Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Można we dwóch. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 w jednym czasie ? Brat udostępnia profil i bez problemu może grac on i ja ? Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Odezwal sie we mnie xbot i na dniach jade po swojego xbone, ale zanim to zrobie chcialbym znac odpowiedzi na kilka pytan. - kupujac bialego one dostaje najnowsza wersje sprzetu? chrobotanie, o ktorym bylo dosc glosno swego czasu nie powinno wystepowac? - pytanie do osob, ktore na 360 mialy konto live zalozone na uk: przenosiliscie konto na polske, czy zostawialiscie tak jak bylo? gdzie sa korzystniejsze ceny? - gold jest na konsole czy konto? - ile trzymaja baterie w padzie? - gry waza porownywalnie co na ps4, czy wiecej/mniej? - na allegro widze konta z grami, na jakiej zasadzie to dziala? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 1. Po ostatnim updacie żadne konsole nie chroboczą. 2. --- 3. Gold jest na konto, ale teraz z Golda na Xone mogą korzystać wszystkie inne konta na danej konsoli (czyli jeden gold, a grają wszyscy). 4. Baterie tak jak na X360, 20-30h w zależności czego używasz. 5. Gry ważą co do zasady tyle samo. 6. Lewe konta. Nie warto. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Witam serdecznie moi drodzy koledzy. Właśnie przyszedł do mnie kolega z którym kupiłem na premierę konsolę SONY PLAYSTATION 4, jednak tak się złożyło, że ja po pół roku wymieniłem ten sprzęt na Xbox One. Od tego momentu bardzo zachwalałem produkt Microsoftu wykorzystując różne potknięcia Soniacza do wyśmiana kolegi, no i stało się, coś w nim pękło. Przyszedł do mnie raz, dotknął pada, tego jedynego, tego właściwego, słusznego i on już wiedział, że to jest produkt dla niego. Niestety Soniacz nadal go nie chciał wypuścić ze swoich pazernych łap. Minęły kolejne 2 miesiące podczas, których japoński samuraj bardzo pięknie zaskoczył swoich graczy różnymi niespodziankami związanymi z działaniem Playstation Network oraz grą Driveclub. Do tego tak się złożyło, że własnie przed chwilą wpadł do mnie po raz drugi pograć na Xboxie One i po 10 minutach powiedział do mnie: "Powiedz mi gdzie mogę kupić białego Xboxa One w zestawie z Sunset Overdrive, a to zrobię, w międzyczasie PS4 poleci do żyda". W związku z tym pytam się was moi drodzy, gdzie można kupić w Polszy najtaniej zestaw biały Xbox One + Sunset Overdrive ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Chyba tylko Media Expert ma u nas ten zestaw: http://www.mediaexpert.pl/konsole-stacjonarne/konsola-xboxone-500gb-biala-gra-sunset-overdrive,id-258773 Cytuj Odnośnik do komentarza
Elninio 141 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 ceneo.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Dzięki za pomoc Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 A jest już gdzieś do kupienia biały pad? Cytuj Odnośnik do komentarza
RemosPl 1 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 A jest już gdzieś do kupienia biały pad? Amazon :3 Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Ta biala edycja one to jednorazowy wypust, czy od teraz beda sprzedawane dwie wersje: czarna i biala? Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Oficjalnie tylko limitowana edycja z Sunsetem jak na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) :mog: Edytowane 2 Listopada 2014 przez hav3n 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Atmosfera się zagęszcza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 - pytanie do osob, ktore na 360 mialy konto live zalozone na uk: przenosiliscie konto na polske, czy zostawialiscie tak jak bylo? gdzie sa korzystniejsze ceny? Jakieś dwa miesiące temu przeniosłem konto z uk na pl, dzięki temu nie mam już problemu z 'blokadą regionalną' przy kupowaniu/pobieraniu gier z rynku. Ceny są mniej więcej podobne, może odrobinę mniejsze u nas, zresztą jest mi wygodniej płacić w złotówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi