Sunnyluk 7 Opublikowano 23 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2014 Czyli mając akumulatorki w środku pada i podłączając go kablem do konsoli nie są ładowane i nic im się nie stanie? Ciekawe co by było gdyby mając w środku zwykłe baterie podłączyć pada do konsoli? tak z przyzwyczajenia... Cytuj Odnośnik do komentarza
ppibo1 1 Opublikowano 23 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2014 Ruszył by się coś Microsoft w sprawie tych kont rozchodzą się jak ciepłe bułeczki , a z używkami bieda Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 24 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2014 Ruszył by się coś Microsoft w sprawie tych kont rozchodzą się jak ciepłe bułeczki , a z używkami bieda Nie Microsoft, a prokurator powinien się tym zająć. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 24 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2014 Microsoftowi nie zależy na rozwiązaniu tego bo i tak kasy na tym nie traci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2014 A wręcz przeciwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 24 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2014 Jak i czy w ogóle da się podłączyć pada od x1 do pc ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 24 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2014 Microsoft wymaga dowodu zakupu przy realizacji gwarancji? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 24 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2014 S_600: http://support.xbox.com/pl-PL/xbox-one/accessories/controller-pc-compatibility Tommo: Nie, jeśli zgłaszasz przez infolinię to proszą tylko o numer seryjny konsoli. Przy reklamacji pada wyszło mi że na konsolę mam gwarancję od MS'u do końca listopada 2016 roku (czyli ponad dwa lata - XO kupiony w dniu Polskiej premiery 05.09.2014). Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 25 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2014 Działają jeszcze Microsoft Points ? Chciałbym kupić pointsy do Xbox One. Mam jeszcze pytanie jak kupię zdrapkę za 20 euro, to mogę wpisać ten kod na Polski region ? Jeśli nie to muszę zmienić region na Belgię/Niemcy i wtedy wpisać,kupić coś i można wrócić bez problemu do Polskiego regionu ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 25 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2014 MSP działają Ostatnio kupiłem 2100 MSP z kodem na allegro za 30 zł xD Od załadowania kasy za MSP ta będzie ważna przez równy rok na koncie. Euro tylko na regionach z Euro. Na PL tylko Złotówki. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 25 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2014 Miał ktoś kiedyś komunikat typu: nie możemy uruchomić 2% włóż dysk i jakiś kod błędu? Próbuje uruchomić FC4 i dupa, wywala taki komunikat wersja digital jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 25 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2014 Miał ktoś kiedyś komunikat typu: nie możemy uruchomić 2% włóż dysk i jakiś kod błędu? Próbuje uruchomić FC4 i dupa, wywala taki komunikat wersja digital jakby co. Odinstaluj i ściągnij ponownie. Jak to nic nie da, to podaj mi tutaj kod blędu Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 25 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2014 Ponad 30 gb mój ty smutku Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 25 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2014 Jak ponad 30? Raptem 28! Komarzysko - ściągaj i dawaj na co-opa Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 25 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2014 Wy to umita zmotywować Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 25 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2014 Miał ktoś kiedyś komunikat typu: nie możemy uruchomić 2% włóż dysk i jakiś kod błędu? Próbuje uruchomić FC4 i dupa, wywala taki komunikat wersja digital jakby co. Odinstalowanie i pobranie nic nie da, też tak miałem z fifą 15 poczekaj do jutra samo przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 25 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2014 No to dziś w Kyracie będzie spokój, poklepiemy za to smoki w DA Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 25 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2014 Miał ktoś kiedyś komunikat typu: nie możemy uruchomić 2% włóż dysk i jakiś kod błędu? Próbuje uruchomić FC4 i dupa, wywala taki komunikat wersja digital jakby co. Odinstalowanie i pobranie nic nie da, też tak miałem z fifą 15 poczekaj do jutra samo przejdzie. No jest prawdopodobieństwo, że coś robią z livem, więc możesz poczekać U mnie w jednym przypadku czekanie nic nie dało, ale może tu się uda Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 25 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2014 Miał ktoś kiedyś komunikat typu: nie możemy uruchomić 2% włóż dysk i jakiś kod błędu? Próbuje uruchomić FC4 i dupa, wywala taki komunikat wersja digital jakby co.U mnie to samo a chciałem film na BD puścić!!! Wyskakuje mi błąd jak włączam płytę z filmem: Jak mam DVD to jest komunikat by sprawdzic pózniej i kod 0x876c0001 Już nie wiem. Wsadzam BD i to samo Myślałem, że to problem z apką do BD na początku to ją usunąłem by pobrać ponownie... I teraz nie mogę jej znaleźć w sklepie!!! Konsola ma tydzień, żadnej gry na płycie jeszcze nie mam a filmy lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 25 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2014 (edytowane) Odkąd jako nastolatek ujrzałem Halo:CE w gamenetwork TV stałem się fanboyem Xboxa. Był pierwszy, był 360. Przykro mi to pisać, ale to co MS odwala z One'm to taka kicha, że szkoda pisać. Na tej generacji kaska poszła do Sony i Ninny... Edytowane 25 listopada 2014 przez Maiden 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 25 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2014 W jaki sposób zacząć nagrywać,streamować gre bez kinecta ? Cytuj Odnośnik do komentarza
prezes079 0 Opublikowano 25 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2014 Odkąd jako nastolatek ujrzałem Halo:CE w gamenetwork TV stałem się fanboyem Xboxa. Był pierwszy, był 360. Przykro mi to pisać, ale to co MS odwala z One'm to taka kicha, że szkoda pisać. Na tej generacji kaska poszła do Sony i Ninny... A co takiego odwala? Bo jak na razie to SONY jest na fali wpadek. Ja xbox one nic nie mam do zarzucenia gry są, usługa sieciowa działa super, aktualizacje są i są zmiany na plus , zero problemu z konsolą. A co takiego możesz napisać o PS4? bo ja widzę brak gier zwłaszcza ex. teraz już lepiej, usługa sieciowa kuleje, aktualizacje mierne poprawa stabilności zwłaszcza 2.0, jakość sprzętu tez średnia a zwłaszcza padów itp.... Trzeba być ślepym aby tego nie widzieć. A najgorsze to że na lepiej się nie zapowiada no chyba że z grami w 2015. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 25 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2014 W jaki sposób zacząć nagrywać,streamować gre bez kinecta ? 2x guide button, dodaj aplikację, game dvr. Streamować można za pomocną twitcha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 25 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2014 Nie wiem gdzie spytać więc zapytam tutaj. Jak to jest z tymi słuchawkami? Każde się nadadzą do takiego pada czy musi być przejściówka? A może w ogóle tylko specjalne HS będą działać? Chciałbym wiedzieć przed zakupem konsoli czy moje obecne by się nadały czy jednak to dodatkowy koszt. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 25 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2014 musi byc przejsciowka jak kupujesz nowy headset to przejscowka jest juz w komplecie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi