Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli mając akumulatorki w środku pada i podłączając go kablem do konsoli nie są ładowane i nic im się nie stanie? Ciekawe co by było gdyby mając w środku zwykłe baterie podłączyć pada do konsoli? tak z przyzwyczajenia...

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

Microsoft wymaga dowodu zakupu przy realizacji gwarancji?

Opublikowano

Działają jeszcze Microsoft Points ? Chciałbym kupić pointsy do Xbox One. Mam jeszcze pytanie jak kupię zdrapkę za 20 euro, to mogę wpisać ten kod na Polski region ? Jeśli nie to muszę zmienić region na Belgię/Niemcy i wtedy wpisać,kupić coś i można wrócić bez problemu do Polskiego regionu ?

Opublikowano

MSP działają :) Ostatnio kupiłem 2100 MSP z kodem na allegro za 30 zł xD Od załadowania kasy za MSP ta będzie ważna przez równy rok na koncie.

Euro tylko na regionach z Euro. Na PL tylko Złotówki.

Opublikowano

Miał ktoś kiedyś komunikat typu: nie możemy uruchomić 2% włóż dysk i jakiś kod błędu? Próbuje uruchomić FC4 i dupa, wywala taki komunikat :/ wersja digital jakby co.

Odinstaluj i ściągnij ponownie. Jak to nic nie da, to podaj mi tutaj kod blędu ;)

Opublikowano

Miał ktoś kiedyś komunikat typu: nie możemy uruchomić 2% włóż dysk i jakiś kod błędu? Próbuje uruchomić FC4 i dupa, wywala taki komunikat :/ wersja digital jakby co.

Odinstalowanie i pobranie nic nie da, też tak miałem z fifą 15 poczekaj do jutra samo przejdzie.

Opublikowano

Odinstalowanie i pobranie nic nie da, też tak miałem z fifą 15 poczekaj do jutra samo przejdzie.

No jest prawdopodobieństwo, że coś robią z livem, więc możesz poczekać :) U mnie w jednym przypadku czekanie nic nie dało, ale może tu się uda :)

Opublikowano

U mnie to samo a chciałem film na BD puścić!!!

Wyskakuje mi błąd jak włączam płytę z filmem:

NbwjqkTl.jpg

Jak mam DVD to jest komunikat by sprawdzic pózniej i kod 0x876c0001

Już nie wiem. Wsadzam BD i to samo :( Myślałem, że to problem z apką do BD na początku to ją usunąłem by pobrać ponownie... I teraz nie mogę jej znaleźć w sklepie!!! Konsola ma tydzień, żadnej gry na płycie jeszcze nie mam a filmy lipa.

Opublikowano (edytowane)

Odkąd jako nastolatek ujrzałem Halo:CE w gamenetwork TV stałem się fanboyem Xboxa. Był pierwszy, był 360. Przykro mi to pisać, ale to co MS odwala z One'm to taka kicha, że szkoda pisać. 

Na tej generacji kaska poszła do Sony i Ninny... 

Edytowane przez Maiden
  • Minusik 4
Opublikowano

Odkąd jako nastolatek ujrzałem Halo:CE w gamenetwork TV stałem się fanboyem Xboxa. Był pierwszy, był 360. Przykro mi to pisać, ale to co MS odwala z One'm to taka kicha, że szkoda pisać. 

Na tej generacji kaska poszła do Sony i Ninny... 

A co takiego odwala? Bo jak na razie to SONY jest na fali wpadek.

Ja xbox one nic nie mam do zarzucenia gry są, usługa sieciowa  działa super, aktualizacje są i są zmiany na plus , zero problemu z konsolą. A co takiego możesz napisać o PS4? bo ja widzę brak gier zwłaszcza ex. teraz już lepiej, usługa sieciowa kuleje, aktualizacje mierne poprawa stabilności zwłaszcza 2.0, jakość sprzętu tez średnia a zwłaszcza padów itp....

Trzeba być ślepym aby tego nie widzieć. A najgorsze to że na lepiej się nie zapowiada no chyba że z grami w 2015.

Opublikowano

Nie wiem gdzie spytać więc zapytam tutaj.

Jak to jest z tymi słuchawkami? Każde się nadadzą do takiego pada czy musi być przejściówka? A może w ogóle tylko specjalne HS będą działać?

Chciałbym wiedzieć przed zakupem konsoli czy moje obecne by się nadały czy jednak to dodatkowy koszt.