maciekww28 848 Opublikowano 30 grudnia 2014 Opublikowano 30 grudnia 2014 A co niby siedzi w PS4 jak nie "dżaguar "? sory, myślałem że ma coś innego Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 30 grudnia 2014 Opublikowano 30 grudnia 2014 Panowie zgrałem 5 filmików z bety h5 w jaki sposób w tym upload wyciac najlepsze akcje i sklejic je w jeden film ? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 31 grudnia 2014 Opublikowano 31 grudnia 2014 Nic wielkiego, ale Phil nie wyklucza, że kiedyś powrócą do Perfect Dark: Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 31 grudnia 2014 Opublikowano 31 grudnia 2014 No ładnie na XO wracają IP Rare, jest KI, prawdopodobnie będzie Battletoads, teraz info o PD, plotki o jeszcze jednym IP które robi Rare na UE4. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 31 grudnia 2014 Opublikowano 31 grudnia 2014 Panowie zgrałem 5 filmików z bety h5 w jaki sposób w tym upload wyciac najlepsze akcje i sklejic je w jeden film ? Potrzebujesz Upload Studio Tam możesz skleić właśnie do 5 filmików z gier i stworzyć z tego całość + dodać komentarz + video z kamery i jakiś theme Cytuj
easye 3 376 Opublikowano 31 grudnia 2014 Opublikowano 31 grudnia 2014 Dobra, to moje ostatnie noobowskie pytanie, czy One nagrywa rozgrywke automatycznie? Zrobilem jakas fajna akcje i chce ja zapisac bez kinecta i zeby film trwal dluzej niz 30sec. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 31 grudnia 2014 Opublikowano 31 grudnia 2014 (edytowane) Nagrywa do pięciu minut wstecz. Żeby zapisać fajną akcję, to musisz odpalić snapa, w snapie masz DVR, a tam wybierasz jakiej długości film chcesz nagrać. Masz pół minuty, minutę, dwie, trzy i pięć. Po wybraniu zapisuje ostatnie te kilka minut, ile tam wybrałeś. Później taki film znajdujesz w Upload, a całość obrabiasz w Upload Studio (niedługo dostanie aktualizację do wersji 2.0 i będzie lepsze). Niektóre gry same nagrywają fajniejsze akcje w FIFIE czy GTA np. Sunset z kolei potrafi nagrać samodzielnie do 5 minut materiału z jakiegoś odpału wewnątrz gry - to devsi akurat ustalają. Edytowane 31 grudnia 2014 przez Maciomaniak 1 Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 31 grudnia 2014 Opublikowano 31 grudnia 2014 Trochę lipton ze max 5 min Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 31 grudnia 2014 Opublikowano 31 grudnia 2014 (edytowane) Pytania:- czy po odinstalowaniu gry z dysku tracimy także save z tej gry i jest on wtedy tylko w chmurze, czy jest także na HDD, ale dostęp do niego będzie dopiero po (ponownym) zainstalowaniu gry? - bo po odinstalowaniu gry znaczek z save gry mi znikł.- z tego co widzę to w grę nie można grać z dysku-płytki, a tylko jak (częściowo) zainstaluje się ją na HDD? RADA:JAK INSTALOWAĆ GRY ABY TO BYŁO SZYBKIE (może już to było):Jak instalujecie grę to róbcie to nie z poziomu kafla na "Gry i aplikacje" (wtedy automatycznie instaluje grę, dodatki, patch, itp.). ale zróbcie to z poziomu kafla gry (jest na dół-prawo) na "Start" i jak zapyta o instalację aktualizacji/dodatku to wybierzcie ją na póżniej, co pozwoli uniknąć DŁUUUUGIEGO instalowania gry. Edytowane 31 grudnia 2014 przez Paweł Dziuba Cytuj
bart-blank 10 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 Dziwna sprawa, jak chce ściągnąć darmowego d4 to mi kaze dodac karte kredytowa... Wczesniej tak nie mialem Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 Też tak mialem. Zmieniłem region na usa i poszło gładko. Tylko na pl nie mam ani złotówki a na usa kilka $ było, ale nie wiem czy to z tej przyczyny. Cytuj
bart-blank 10 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 Fakt, ja zmienilem na uk gdzie mialem pare funtow i poszlo! Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Znowu o Rare, jeszcze dwóch kolesi z Rare wali tweetami o reboocie, podobno chodzi o nowe Banjo/VP. Cytuj
BuRRRza 43 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Gdzie można zobaczyć pobrane dodatki do gier ? Pobrałem dzisiaj 4 DLC do Ghosts w sumie około 20GB i w "Gry i aplikacje:" ich nie ma a możliwe ,że chciałbym je później usunąć. Btw ta promocja na darmowy Season Pass do Ghosts jak ktoś miał na X360 to dalej działa na X1. Przy Season Pass mam skreślone 199.99 zł i napisane Bezpłatne. No to pobrałem. Dziwne ponieważ miało być do końca marca 2014 z tego co mi wiadomo, Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 Jeżeli dzisiaj dalej Wam nie działa Smartglass, to trzeba odinstalować i zainstalować ponownie - wtedy wszystko śmiga. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 Gdzie można zobaczyć pobrane dodatki do gier ? Pobrałem dzisiaj 4 DLC do Ghosts w sumie około 20GB i w "Gry i aplikacje:" ich nie ma a możliwe ,że chciałbym je później usunąć. Btw ta promocja na darmowy Season Pass do Ghosts jak ktoś miał na X360 to dalej działa na X1. Przy Season Pass mam skreślone 199.99 zł i napisane Bezpłatne. No to pobrałem. Dziwne ponieważ miało być do końca marca 2014 z tego co mi wiadomo, pobrane dodatki masz gdy na kafelku z gra nacisniesz przycisk menu te 3 kreseczki i dasz opcje manage games Cytuj
BuRRRza 43 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 Gdzie można zobaczyć pobrane dodatki do gier ? Pobrałem dzisiaj 4 DLC do Ghosts w sumie około 20GB i w "Gry i aplikacje:" ich nie ma a możliwe ,że chciałbym je później usunąć. Btw ta promocja na darmowy Season Pass do Ghosts jak ktoś miał na X360 to dalej działa na X1. Przy Season Pass mam skreślone 199.99 zł i napisane Bezpłatne. No to pobrałem. Dziwne ponieważ miało być do końca marca 2014 z tego co mi wiadomo, pobrane dodatki masz gdy na kafelku z gra nacisniesz przycisk menu te 3 kreseczki i dasz opcje manage games A jakiś innym sposób ? Bo dodatki niby są ale gry jeszcze nie ma.. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 Spróbuj przez my games & apps Cytuj
yab 572 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 http://www.digitalgamesprices.com/xboxone.php Ktokolwiek słyszał, próbował? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 Mając grę, cyforwą, ze zużytym kodem, mogę ją odsprzedać czy już przypisane na stałe do mojego konta? Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 panie boze oby rare wskrzeszalo jakas swoja legandarna serie, jak to znowu trolling i sztuczne nabijanie hype przed jakims party game na kinnecta to juz tej branzy nie uratuje Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 (edytowane) Wedlug ofert o prace to szukaja ludzi do pracy nad gra AAA na Unreal Engine 4.0 i kogos do ogarniecia chmury wiec watpie zeby to byla gra na Kinecta. Edytowane 4 stycznia 2015 przez hav3n Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 panie boze oby rare wskrzeszalo jakas swoja legandarna serie, jak to znowu trolling i sztuczne nabijanie hype przed jakims party game na kinnecta to juz tej branzy nie uratuje Jedną już wskrzesili z dobrym skutkiem Killer Instinct. Druga - Battle Toads, też już jest potwierdzona. Banjo to już tylko kwestia czasu. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 panie boze oby rare wskrzeszalo jakas swoja legandarna serie, jak to znowu trolling i sztuczne nabijanie hype przed jakims party game na kinnecta to juz tej branzy nie uratuje Jedną już wskrzesili z dobrym skutkiem Killer Instinct. Druga - Battle Toads, też już jest potwierdzona. Banjo to już tylko kwestia czasu. Dokładnie, jest świetne KI, będzie Battletoads a ostatnio plotki kręcą się że wróci jeszcze coś z tego > Banjo, Perfect Dark, Viva Pinata, Kameo, Conker. o PD pisał sam Król Spencer ale to odległa przyszłość raczej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi