Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich,

Od kilku dni jestem użytkownikiem Xboxa One, w swojej kolekcji mam już PS4 ale nie o tym chciałem pisać. Z tego co już zdążyłem zorientować niestety jest wykonany z tych samych materiałów. Piano black, który w mojej PS4 ma podatność na łapanie rys, nawet podczas wycierania z kurzu i teraz wygląda przez co tragicznie chciałem uniknąć takiej sytuacji i stąd moje pytanie czy macie jakiś sposób na wycieranie z kurzu swojego X0?

Wiem, wiem, zaraz mnie spotka lawina hejtów, że konsola służy do grania a nie patrzenia ile jest rys... ale dbam o swoje "zabawki" stąd takie "głupkowate" pytanie.

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Tak czy siak na piano black będziesz miał mikrorysy. Możesz przykrywać nieużywaną konsolę i przecierać czasem delikatnie z kurzu czymś w rodzaju Dusters'ów Swiffera.

Do śladów palców tylko czyste ściereczki z mikrowłókien, żadne ręczniki papierowe czy szmatki.

Edytowane przez Mustang
Opublikowano

Tak czy siak na piano black będziesz miał mikrorysy. Możesz przykrywać nieużywaną konsolę i przecierać czasem delikatnie z kurzu czymś w rodzaju Dusters'ów Swiffera.

Do śladów palców tylko czyste ściereczki z mikrowłókien, żadne ręczniki papierowe czy szmatki.

A co sądzicie o takich pędzlach do golenia ew. pędzlach do pudru które używają nasze kochane kobiety?

Opublikowano

pady do ona na allegro po 99 zł to oryginalne? bo coś tanio

Ja kupiłem i nie narzekam. Szybka wysyłka, pad w dobrym stanie, wszystko działa i żadnych problemów nie ma.

Myślę ,że pady są oryginalne. A cena taka być może dlatego ,że dostał je jakieś uszkodzone czy z jakimś mankamentem i teraz sprzedaje już naprawione z korzyścią.

Mam dwa pytania :

1. Czy wam też wyszukuję klipy samych polaków ? Rozumiem ,że mam region PL ale czy nie mógłbym oglądnąć klipów jakiś zagranicznych graczy?

2. W wyszukiwarce na twitchu na x1 nie mam literki "T". Też macie ten problem ?

Opublikowano

Witam Wszystkich,

Od kilku dni jestem użytkownikiem Xboxa One, w swojej kolekcji mam już PS4 ale nie o tym chciałem pisać. Z tego co już zdążyłem zorientować niestety jest wykonany z tych samych materiałów. Piano black, który w mojej PS4 ma podatność na łapanie rys, nawet podczas wycierania z kurzu i teraz wygląda przez co tragicznie chciałem uniknąć takiej sytuacji i stąd moje pytanie czy macie jakiś sposób na wycieranie z kurzu swojego X0?

Wiem, wiem, zaraz mnie spotka lawina hejtów, że konsola służy do grania a nie patrzenia ile jest rys... ale dbam o swoje "zabawki" stąd takie "głupkowate" pytanie.

Naklejki:

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4904005325

albo osobiście preferuje takie:

Gość DonSterydo
Opublikowano

Albo wcześniej wrzucili albo coś źle godziny sprawdziłem:

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Najciekawsze części wywiadu:

- pracę nad KI zaczęli na rok przed premierą Xone,

- Iron Galaxy miało robić KI od samego początku, ale studio mogło zacząć prace dopiero pół roku później, dlatego wybrano Double Helix,

- ważny rok dla Rare,

- Banjo, Viva Pinata, Battle Toads powrócą, nie podał przedziału czasowego dla żadnej z nich,

- nikt obecnie nie pracuje nad Perfect Dark,

- Phantom Dust: SP na ~ 30h + MP (chcą zmienić grę względem oryginału w ten sposób żeby na obycie z system nie trzeba było "stracić" pierwszych 5-6h), raczej 2016 r. (nie chcą żeby gra rywalizowała pod koniec roku z produkcjami pokroju Halo 5),

- Scalebound: "Very awesome", "Could be the game of all time". Generalnie był bardzo podniecony samym SB i Platinum Games,

- Ori: premiera w lutym albo marcu,

- z tego co mówił wynikało, że wolą raczej nie wydawać gier AAA w pierwszej połowie roku,

- Crackdown: "Stuff blows up very well" :P

PS. Lobb generalnie ma dar do opowiadania. Miałem banana na twarzy jak mówił, że poszedł porozmawiać z szychą w jakiejś japońskiej korporacji, a po fakcie okazało się, że to była rozmowa o pracę w Namco :P No i bez marketingowego bełkotu, mówił to co myślał, jak jest w branży, nawet jak niektórym graczom trudno się z tym pogodzić, jak np. na temat modelu dystrybucji KI czy, że gry które przynoszą straty się po prostu uwala i taka jest prawda. 

Edytowane przez DonSterydo
  • Plusik 4
Opublikowano

liczylem na info odnosnie Conkera, no ale Banjo i Battletoads rowniez zniszcza system, nie moge doczekac sie pokazu Scalebound, 

szykuje nam sie piekny rok z xboxem :banderas:

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

2015 będzie mocny, a 2016 będzie może jeszcze lepszy. Duże prawdopodobieństwo na premierę w 2016 mają: Crackdown, Phantom Dust, Scalebound, Banjo lub Battletoads, Horizon 3 i Gears 4.

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano
- z tego co mówił wynikało, że wolą raczej nie wydawać gier AAA w pierwszej połowie roku,

I to jest dla mnie (pipi)owe podejście bo znowu skupiają się na drugiej połowie roku, zamiast zaoferować ciekawy line up na cały rok jak stara się to robić konkurencja :(

• Minusik 2
Opublikowano

tylko konkurencji i tak to nie wychodzi :kaz: 

a tak serio to fajnie gdyby cos na wiosne dali, ale z drugiej strony teraz jest czas zeby ponadrabiac zaleglosci w grach + xboxowe community jest calkowicie inne od tego na ps4 i jakby nie bylo to zawsze znajda sie osoby chetne do grania w multi ktore nie zdycha po 3 miesiach jak u konkurencji 

• Plusik 1
Gość DonSterydo
Opublikowano

I to jest dla mnie (pipi)owe podejście bo znowu skupiają się na drugiej połowie roku, zamiast zaoferować ciekawy line up na cały rok jak stara się to robić konkurencja :(

Ciekawy lineup =/= same gry AAA. Powinniście się już tego nauczyć.

Opublikowano

Czyli jednak Scalebound i Crackdown na Swieta 2016, a szkoda bo liczylem ze ktorys z tych tytulow pojawi sie w pierwszej polowie przyszlego roku. Cieszy ze Phantom Dust nie bedzie podzielony na sezony, przynajmniej tak wynika ze streszenia Dona?