Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka miechow temu byly zdjecia teamu Kudo, wtedy kazdy myslal ze znowu chodzi o jakies gry na Kinecta. Teraz jestem pewien ze robi gry pod HoloLens....

:3

Opublikowano

Ale w Cw napisali, że googleglass i darmowe aplikacje na telefon to już mają przecież :frog:

Opublikowano

Sa pewne ploto-przecieki - ze hololensy beda w 2 wersjach. Jako standalone PC all-in-one oraz tansza wersja pod Kinecta i Xboxa stricte pod gry. Ma to duzy sens i szanse upopularnic sprzęt w domach graczy..

Gość DonSterydo
Opublikowano

Nie podniecajcie się. Nie wykorzystają tego w grach przez najbliższe parę lat. Nawet jakby HoloLens trafiło na rynek w przyszłym roku, to cena będzie zaporowa.

• Plusik 1
Opublikowano

Ja myślałem, że na tym forum siedzi sama szlachta i elita polskiego hardcorowego gejmingu... dla której pieniądze na gry nie są żadną przeszkodą.

A okazuje się, że same biedaki jak ja...

Gość DonSterydo
Opublikowano

Nikt nie będzie robił gier pod kilka tysięcy bogaczy, którzy by taką zabawkę kupili. Przykro mi, heh.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Zauważyliście, że od wczoraj coś zamula z weryfikacją osiągnięć. Wczoraj sporo nastukałem i powinienem mieć wpisanych ponad 42400, a skacze mi (dosłownie) pomiędzy 42325 a 42375. Wiem, że w końcu wszystko wpisze, bo osiągnięcia są odblokowane, ale powinni zmienić sposób weryfikacji. Tyma bardziej, że jest to dokonywane jakoś wyrywkowo.

Opublikowano

Nie wiem, nie odpalalem nadkonsoli juz chyba tydzien. Blednie zrobilem przelew i teraz czekam na zwrot od PayU. SO i DR3 musza poczekac niestety :frog: . Tyle przelewow juz zrobilem i pierwszy raz takie cos mi sie zdarzylo.