Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Chodzi o World at War 2 na 99%. 

B7FQQ9vIEAEwyup.jpg

Zawsze pod koniec kwietnia lub na początku maja pokazują trailery nowych części call of duty.

Edytowane przez terror

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Nope, nie CoD.

A co tam na gafie napisali, że co to będzie? ;)

Też, też.

Osobiście stawiam na grę Star Wars.

Opublikowano

ten twitt to chyba odpowiedź na pytanie czy Holo Lens będzie mieć użyteczność w grach:

2hwdz0w.jpg

Opublikowano

wtedy pewnie skończyło by jak move czy kinect...

Opublikowano

Kilka miechow temu byly zdjecia teamu Kudo, wtedy kazdy myslal ze znowu chodzi o jakies gry na Kinecta. Teraz jestem pewien ze robi gry pod HoloLens....

:3

Opublikowano

CEO Rockstara jest zachwycony HoloLens i sugeruje, że jak tylko technologia będzie ogólnodostępna i będzie można ją fajnie wykorzystać, to chce to zrobić :)

Opublikowano

Ale w Cw napisali, że googleglass i darmowe aplikacje na telefon to już mają przecież :frog:

Opublikowano

Sa pewne ploto-przecieki - ze hololensy beda w 2 wersjach. Jako standalone PC all-in-one oraz tansza wersja pod Kinecta i Xboxa stricte pod gry. Ma to duzy sens i szanse upopularnic sprzęt w domach graczy..

Opublikowano

Gdyby to się okazało prawdą, to rzeczywiście byłaby duża szansa na większą popularność tego urządzenia - fajnie, gdyby to się sprawdziło.

Wyświetlanie mapy z The Division pod swoimi nogami :banderas:

Opublikowano

Wyobrazcie sobie nowa forze, w ktorej, dzieki hololens, siedzicie w furze :obama:

Opublikowano

Nie podniecajcie się. Nie wykorzystają tego w grach przez najbliższe parę lat. Nawet jakby HoloLens trafiło na rynek w przyszłym roku, to cena będzie zaporowa.

Opublikowano

Ja myślałem, że na tym forum siedzi sama szlachta i elita polskiego hardcorowego gejmingu... dla której pieniądze na gry nie są żadną przeszkodą.

A okazuje się, że same biedaki jak ja...

Opublikowano

Nikt nie będzie robił gier pod kilka tysięcy bogaczy, którzy by taką zabawkę kupili. Przykro mi, heh.

Opublikowano

O ile dożyjecie xD

Opublikowano

już dziś założe fundusz emerytalny zeby mnie bylo na to stac w 2054... a jak nie ja to wnukom sie przyda..

Opublikowano

Zauważyliście, że od wczoraj coś zamula z weryfikacją osiągnięć. Wczoraj sporo nastukałem i powinienem mieć wpisanych ponad 42400, a skacze mi (dosłownie) pomiędzy 42325 a 42375. Wiem, że w końcu wszystko wpisze, bo osiągnięcia są odblokowane, ale powinni zmienić sposób weryfikacji. Tyma bardziej, że jest to dokonywane jakoś wyrywkowo.

Opublikowano

Ja dziś na X360 miałem duże problemy by wbić się na osiągnięcia. Sumę pokazywało, chyba, dobrze, ale listy i progresu nie umiał coś wyświetlić. Nigdy z tym na starym Xboxie nie miałem problemów.

Opublikowano

Nie wiem, nie odpalalem nadkonsoli juz chyba tydzien. Blednie zrobilem przelew i teraz czekam na zwrot od PayU. SO i DR3 musza poczekac niestety :frog: . Tyle przelewow juz zrobilem i pierwszy raz takie cos mi sie zdarzylo.