Opublikowano 22 stycznia 201510 l Chodzi o World at War 2 na 99%. Zawsze pod koniec kwietnia lub na początku maja pokazują trailery nowych części call of duty. Edytowane 22 stycznia 201510 l przez terror
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Nope, nie CoD. A co tam na gafie napisali, że co to będzie? Też, też. Osobiście stawiam na grę Star Wars.
Opublikowano 23 stycznia 201510 l ten twitt to chyba odpowiedź na pytanie czy Holo Lens będzie mieć użyteczność w grach:
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Kilka miechow temu byly zdjecia teamu Kudo, wtedy kazdy myslal ze znowu chodzi o jakies gry na Kinecta. Teraz jestem pewien ze robi gry pod HoloLens.... :3
Opublikowano 23 stycznia 201510 l CEO Rockstara jest zachwycony HoloLens i sugeruje, że jak tylko technologia będzie ogólnodostępna i będzie można ją fajnie wykorzystać, to chce to zrobić
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Ale w Cw napisali, że googleglass i darmowe aplikacje na telefon to już mają przecież
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Sa pewne ploto-przecieki - ze hololensy beda w 2 wersjach. Jako standalone PC all-in-one oraz tansza wersja pod Kinecta i Xboxa stricte pod gry. Ma to duzy sens i szanse upopularnic sprzęt w domach graczy..
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Gdyby to się okazało prawdą, to rzeczywiście byłaby duża szansa na większą popularność tego urządzenia - fajnie, gdyby to się sprawdziło. Wyświetlanie mapy z The Division pod swoimi nogami
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Wyobrazcie sobie nowa forze, w ktorej, dzieki hololens, siedzicie w furze
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Nie podniecajcie się. Nie wykorzystają tego w grach przez najbliższe parę lat. Nawet jakby HoloLens trafiło na rynek w przyszłym roku, to cena będzie zaporowa.
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Ja myślałem, że na tym forum siedzi sama szlachta i elita polskiego hardcorowego gejmingu... dla której pieniądze na gry nie są żadną przeszkodą. A okazuje się, że same biedaki jak ja...
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Na gry jeszcze spoko, ale te okularki będą pewno na starcie w cenie pięciu Xboxów One
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Nikt nie będzie robił gier pod kilka tysięcy bogaczy, którzy by taką zabawkę kupili. Przykro mi, heh.
Opublikowano 23 stycznia 201510 l już dziś założe fundusz emerytalny zeby mnie bylo na to stac w 2054... a jak nie ja to wnukom sie przyda..
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Zauważyliście, że od wczoraj coś zamula z weryfikacją osiągnięć. Wczoraj sporo nastukałem i powinienem mieć wpisanych ponad 42400, a skacze mi (dosłownie) pomiędzy 42325 a 42375. Wiem, że w końcu wszystko wpisze, bo osiągnięcia są odblokowane, ale powinni zmienić sposób weryfikacji. Tyma bardziej, że jest to dokonywane jakoś wyrywkowo.
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Ja dziś na X360 miałem duże problemy by wbić się na osiągnięcia. Sumę pokazywało, chyba, dobrze, ale listy i progresu nie umiał coś wyświetlić. Nigdy z tym na starym Xboxie nie miałem problemów.
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Nie wiem, nie odpalalem nadkonsoli juz chyba tydzien. Blednie zrobilem przelew i teraz czekam na zwrot od PayU. SO i DR3 musza poczekac niestety . Tyle przelewow juz zrobilem i pierwszy raz takie cos mi sie zdarzylo.