Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Wolf do singla, PES 2015 zamiast FIFY, Dragon Age a co do multi fps to nie wiem, ale to zależy czy preferujesz rozgrywkę CODa czy BFa

No właśnie największy problem w tym, że w BFa nigdy nie grałem po sieci, tylko singiel w 3, zresztą w CoDa ostatniego fraga zaliczyłem w MW2, więc też nie jestem na czasie 

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Titanfall zamiast bf4, lepiej kupić abonament EA access bedizesz mieć bf4, fifa 14 oraz pare innych gierek

Nie bedzie żadnego problemu z kupnem golda w uk i używanie konsoli, to samo ryczy sie twojego konta pl i kupowanie gier z karty uk

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Jezeli chodzi o RPG to tylko Dragon Age.

Opublikowano
da się jakoś zarządzać kolejką pobierania? zalogowałem się i od razu dodałem wszystkie gierki z golda z ostatnich miesięcy + wrzuciłem kody na AC z bundla + zainstalowałem S:O i zaczął pobierać się patch. i teraz każda pozycja pobiera się po kilka procent, po czym zaczyna następna, a chciałbym żeby jedno się pobrało i dopiero wtedy zaczynało kolejne...

dobra, nie było pytania xD 

Edytowane przez ofsajd

Opublikowano

Jestem już (prze)szczęśliwym posiadaczem Xbox One. Tylko zbyt pochopnie ustawiłem region konsoli na Polska. A do połowy marca będę w UK.  Największy problem jest w tym, że nie mogę dodać swojej angielskiej karty i aktywować Golda.  Na stronie xbox.com znalazłem opcję zmiany regionu, ale tę operację można wykonać raz na 3 miechy. Czy jeżeli teraz zmienię region na uk to po powrocie do PL chcąc zrobić zakupy będę zmuszony użyć mojej angielskiej karty aż ponownie się pojawi opcja zmiany regionu ?   :P

Edytowane przez chris85

Opublikowano

zmien region na uk z ustawien konsoli trwa to 5 sekund 

Opublikowano

Jutro tego poszukam.Jeden dzień to za krótko żeby się przestawić z menu x360 na to z One :) dzięki. 

Opublikowano

niestety menu w 360 bylo bardziej przejrzyste ;)

Opublikowano

Sprawdzcie swoje skrzynki mailowe, własnie odkopałem u siebie kod do bety Neverwinter.

Edytowane przez Spaulding

Opublikowano

zmien region na uk z ustawien konsoli trwa to 5 sekund

Jeśli zmieniam region na UK to z automatu zmienia mi się język w menu konsoli na angielski :/
Opublikowano

No to teraz zmień tylko język na polski :)

Opublikowano

Tak, wczoraj miałem ten sam problem ale dziś juz pamięta. Dziwna sprawa.

Jeszcze mam pytanie czy jeśli zmienię region na uk dodam kartę, aktywuje golda i zmienię go znowu na polska z polskim językiem to wszystko będzie oks?

Opublikowano

Wszystko bedzie ok, regiony mozna zmieniac do woli. Sam przelaczam sie pomiedzy UK i US ;)

Opublikowano

ok zaraz spróbuję. Kuźwa zamiast grać na nowej konsoli to walczę z ustawieniami i szukam w menu opcji zmiany regionu :facepalmz:

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Witaj w świecie next genów

Opublikowano

Opublikowano

Nie jest to mozliwe. Zmieniajac np kraj na Uk znika opcja wyboru polskiego i vice versa. Dlatego tez nie jest obecnie mozliwe ustawienie np angielskiej sciezki dzwiekowej i polskich napisow. Mam nadzieje, ze wkrotce to naprawia.

Opublikowano

coraz gorzej ze mna... :P

Z konsolą dostałem kod na Forze 5 GOTY+ kod na furki. Gdzie mam to wklepać? :P 

Opublikowano

Na stronie hehe

Opublikowano

O ile dobrze mi sie kojarzy, to jak wejdziesz w marketplace, to tam jest opcja zrealizuj kod. Jak nie znajdziesz, to zawsze mozna przez neta na xbox.com.

Opublikowano

Najszybciej to na stronie wklepiesz xbox.com, tam przy koncie jest uzyj kod, a na konsoli dokladnie nie pamietam, pewnie gdzies w sklepiku :P

Opublikowano

Zawsze mozesz powiedziec "xbox use a code" a jak nie to w sklepiku jest kafelek z tą opcją