Opublikowano 15 lutego 201510 l No to niezłe zniżki się szykują Poluje na 2-3 gierki, więc może uda mi się je kupić w promo za -50% lub -75% Jakie znizki? Co, gdzie, jak? Ktos moze rozwinac bo chyba w temacie nie jestem? Od nastepnego tygodnia zaczyna sie ultimate game sale,gry jeszcze nie sa znane
Opublikowano 15 lutego 201510 l No to moze nie bedzie tak źle, no nic bedzie trzeba zrobić porządki na dysku
Opublikowano 15 lutego 201510 l Ja planuje kupic w digital Diablo 3, SO i GTAV, sprzedac pudelka i czekac juz do maja na Wieska 3
Opublikowano 15 lutego 201510 l Tu macie całą rozpiskę na Xone: Wychodzi na to, że Lords of the Fallen będzie za max 40 zł. Edytowane 15 lutego 201510 l przez DonSterydo
Opublikowano 15 lutego 201510 l Bugs of the Fallen i Kolekcja gestlerowej ładna obniżka, reszta - Edytowane 15 lutego 201510 l przez Humulin
Opublikowano 15 lutego 201510 l Za(pipi)iscie ! Sniper Elite 3, Lords of the Fallen, Lara i FM5 lub Obcy Izolacja wyladuje na dysku Jeszcze paczka z grami w nastepnym tygodniu bedzie u mnie z SO i DR3 :banderas: Problem jest z dyskiem, mam tylko 60GB wolnego :frog: Jak sie jaram
Opublikowano 15 lutego 201510 l + Nie ma Ryse Ryse akurat jest w retailu za 100 zł ze wszystkimi DLC.
Opublikowano 15 lutego 201510 l Panowie. SO było niedawno w promocji za 120 zł. W sklepach leży po 140 zł. Ex'y MS to obecnie jedne z najtańszych gier na nowe konsole. Edytowane 15 lutego 201510 l przez DonSterydo
Opublikowano 15 lutego 201510 l Nie chce mi się juz walczyć z tą kartą, wygląda na to, że bank uznał tę transakcję jako niebezpieczną. W sklepie widziałem kody na Gold odpowiednio na 3 i 12 miechów wiec pewnie sobie jeden kupię. Ale są również kody na zakupy np 20, 50 funtów. Korzystał ktoś z nich? W menu konsoli nie wiedzę miejsca, żeby je wklepać generalnie mam w nosie cyfrówki ale Residenta i Storm Island inaczej nie kupię
Opublikowano 15 lutego 201510 l Kody na XOne można wklepać w Sklepie: Sklep->Gry->Aktywuj kod->Wpisz kod zawierający 25 znaków.
Opublikowano 15 lutego 201510 l O jest faktycznie przed chwilą chciałem zmienić swój region na Xbox.com na UK. Niestety nie puściło W FAQ pisze, że w momencie zmiany regionu wirtualna kasa przepada. Wiec jeśli wpisze te kody, nie będę mógł zmienić na Polskę póki jej nie wydam. Powoli zaczyna mnie to wkurzać.
Opublikowano 15 lutego 201510 l No to źle czytasz bo wcale nie przepada. Po prostu jak przechodzisz na polski interfejs = polskie Marketplace, to nie możesz użyć pieniędzy w innej walucie. Przełączasz się na UK i masz kasę do wykorzystania.
Opublikowano 15 lutego 201510 l Kasa przepada jak zrobisz migrację konta. Na Xbox One można sobie dowolnie zmieniać region wiec po co kombinować?
Opublikowano 15 lutego 201510 l Bo chciałam tam spróbować dodać swoją kartę. No nic, właśnie wpisałem kod na 3 miechy live i jest ok. W tygodniu kupię ten kod prepaid za 20 funtów i zobaczę czy będę mógł się obyć bez tej posranej karty Dzięki za pomoc Panowie. Edytowane 15 lutego 201510 l przez chris85
Opublikowano 15 lutego 201510 l Tak na marginesie, to nie wiem po co zostawili migrację konta skoro wszystko załatwia zmiana regionu w dashu. Nie ma blokad regionalnych, można bez przeszkód korzystać z zawartości zagranicznych sklepów płacąc tamtejszą walutą itp.
Opublikowano 15 lutego 201510 l Ta, sam jakiś czas temu migrowałem konto na 360tce z UK na PL - powodem były problemy przy próbie pobierania gier z GwG. Bodajże jest ograniczenie do możliwości migracji konta raz na miecha - chyba, że już i to znieśli.
Opublikowano 15 lutego 201510 l Prawdopodobne ceny gier w dolkach http://n4g.com/news/1672186/ultimate-game-sale-february-18-february-24-xbox-one-games