Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tez się zastanawiam nad Lara. Nigdy nie gralem w poprzednia część i w sumie nie wiem czy spodoba mi się tego typu gierka. Aczkolwiek kocham wszystkie duże odsłony serii. Myślę też nad Styx, za te pieniądze można by spróbować :)

Edytowane przez chris85
Opublikowano

też przytuliłem LotF i jak na razie (1.5h) wygląda bardzo okej, zapchajdziura do premiery DS2 :D

swoją drogą: konsole mam niecałe 2 tygodnie i już prawie 70% dysku zawalone, trzeba będzie szybko ogrywać kolejne tytuły i zwalniać miejsce na następne

Opublikowano

Ktoś kupował niedawno tego lordsa i miał za 36zł? Ja wczoraj patrzyłem i za tyle był na smartglassie, ale nie wziąłem, dzisiaj chciałem kupić i cena 240zł na smartglassie i stronie :/

z tego co wiem to ja, orzeszek, ofsajd

wyglada na to ze wieczorem zmienili cene na normlana xD

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Gracze z X360 będą grali z tymi z Xone. Postęp i konto zostaną przeniesione z X360 na Xone.

Edytowane przez DonSterydo
Gość Orzeszek
Opublikowano

:obama:  czuje się jak bym wynegocjował pokój na bliskim wschodzie

Opublikowano (edytowane)

co to za nowy update? ten z game hub'em już mam - jakieś info co tam poprawili?

@edit:

Stability and performance update

• Fixes issues with video playback with some media applications
Edytowane przez maciekww28
Opublikowano (edytowane)

Halo MCC ostatnio widziałem za 119 zł, więc to cyfrowe promo jest słabe. Dla hamburgerów to duża okazja, bo nie mają tych promocji na exy co u Nas :reggie:

Edytowane przez Mroku333
Opublikowano (edytowane)

Ktos pamieta z Was czy wczoraj Trials Fusion Deluxe Edition byl za 28 zika, czy mi sie przewidzialo. Teraz wchodze i jest za 63.20 zl

Edit

Chyba faktycznie dobrze widzialem, teraz patrze na link z jakiegos forum i tam pisali ze ma kosztowac 8 dolcow i tyle kosztowal,,,,jeden dzien

Edytowane przez S_600