xtomashx 162 Opublikowano 24 lutego 2015 Opublikowano 24 lutego 2015 No to niezła akcja. Z jednej strony dobrze że takie akcje zostały ukrócone, z drugiej jednak szkoda trochę ludzi co kasę za to zapłacili. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 24 lutego 2015 Opublikowano 24 lutego 2015 każdy kto ma choć odrobinę rozumu doskonale wiedział, że te tanie konta muszą być lewe. skąd niby profil z 4 grami w cenie jeden albo i polowy jednej. mi tam nikogo nie szkoda. niech cisną dalej. allegro też się z automatu posprząta. już nie powiem co mnie strzelało jak chciałem poszukać gierkę a 90% to konta Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 24 lutego 2015 Opublikowano 24 lutego 2015 Mi tam nikogo nie jest szkoda. Wszyscy, którzy kupowali te konta byli świadomi, że to lewizna. 5 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 24 lutego 2015 Opublikowano 24 lutego 2015 Czy ktoś może mnie zaprosić do preview ? ja też poproszę zrobione co do lewych kont, bardzo dobrze ze wzieli sie za to. 2 Cytuj
Oski918 63 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 Jeśli plotki się potwierdzą, to w GwG w Marcu dostaniemy #IDARB i Rayman Legends na XONE. Na x360 natomiast Tomb Raider i Bioshock: Infinite. Oby Microsoft to potwierdził. Raymana ograłem na X360, ale z chęcią zrobię to jeszcze raz na xbonie, świetna gierka. Ostatnich przygód Lary Croft oraz Bioshocka nie miałem okazji spróbować, więc również chętnie zagram. Cytuj
Tooptek 0 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 Mi tam nikogo nie jest szkoda. Wszyscy, którzy kupowali te konta byli świadomi, że to lewizna. Dalej działa. 2 Cytuj
yab 572 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 Dobrze że nie kupiłem NBA live na wyprzedaży, a Rayman to juz w ogóle świetna sprawa! 1 Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 Mi tam nikogo nie jest szkoda. Wszyscy, którzy kupowali te konta byli świadomi, że to lewizna. Dalej działa. Nie dlugo przestanie dzialac. Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 W jaki dokładnie sposób Microsoft zablokował gry z lewych kont ? Cytuj
Tooptek 0 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 Wątpię. Muszą chyba w jakiś jednoznaczny sposób stwierdzić że to lewe konto chyba? Bo niby czym się różni lewe konto od tego co mi ziomek pożyczył?A nawet jak ktoś sprzedał swoje konto to ma do tego pełne prawo. Bo regulamin live nie może być ponad prawem. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 Bo niby czym się różni lewe konto od tego co mi ziomek pożyczył? ziomek kupil gre i ci pozycza konto, lewe konto ma gry zakupione kradziona kasa z kradzionych kont bankowych... o jakim ty prawie piszesz... banować chui 1 Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 Oby skasowali wszystkie licencje gier na tych kontach. Cebule by mialy nauczke, bany watpie ze beda chociaz powinny byc. Jakby MS mialby banowac ludzi to mniejsza polowa zostala by zbanowana. Na YT w komentarzach pod filmikami ''gameshare xbox one'' ludzie sie wymieniaja multum razy kontami. Sony tez powinno zrobic porzadek z grami na PSN bo tam jest nie lepiej Cytuj
Tooptek 0 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 (edytowane) Oby skasowali wszystkie licencje gier na tych kontach. Cebule by mialy nauczke, bany watpie ze beda chociaz powinny byc. Jakby MS mialby banowac ludzi to mniejsza polowa zostala by zbanowana. Na YT w komentarzach pod filmikami ''gameshare xbox one'' ludzie sie wymieniaja multum razy kontami. Sony tez powinno zrobic porzadek z grami na PSN bo tam jest nie lepiej Widzę , że nie masz pojęcia o czym piszesz na x one żadnych licencji jak na x360 nie przywracasz ani nic. Ale tak to jest jak się mówi o czymś o czym nie ma się pojęcia. Bo niby czym się różni lewe konto od tego co mi ziomek pożyczył? ziomek kupil gre i ci pozycza konto, lewe konto ma gry zakupione kradziona kasa z kradzionych kont bankowych... o jakim ty prawie piszesz... banować chui A skąd wiesz w jaki sposób się to odbywa ? Bo ciekaw jestem niezmiernie. Przypominam , że mówimy o xone a nie 360. Bo to zasadnicza różnica. O jakim prawie ? A o takim , że coś należy do mnie i mogę robić co chcę z tym co należy do mnie np. konto xbox live Szukałem w internecie w jaki sposób są robione takie konta, oprócz głosów "Prawilnych Sebów" , że to kradzione, że ojoj , że to będzie piekło nic nie znalazłem. Mi się wydaje, że ktoś mądry znalazł jakiś myk i go wykorzystuje. Pomyślcie ile spraw w sądzie było by, gdyby właściciele tych okradzionych kart kredytowych złożyli pozew zbiorowy przeciw MS. Przecież to jest duża luka w zabezpieczeniach możliwość dokonywania zakupów kradzionymi kartami. Zaczyna mnie śmieszyć temat Bo w sumie Prawilne Seby nic nie tracą A ja jestem za tym żeby banować pady które używają nieoryginalnych akumulatorów;) Dlaczego nie ? Przecież producent traci przez takich przedsiębiorczych Januszy Edytowane 25 lutego 2015 przez Tooptek 3 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 Oby skasowali wszystkie licencje gier na tych kontach. Cebule by mialy nauczke, bany watpie ze beda chociaz powinny byc. Jakby MS mialby banowac ludzi to mniejsza polowa zostala by zbanowana. Na YT w komentarzach pod filmikami ''gameshare xbox one'' ludzie sie wymieniaja multum razy kontami. Sony tez powinno zrobic porzadek z grami na PSN bo tam jest nie lepiej Widzę , że nie masz pojęcia o czym piszesz na x one żadnych licencji jak na x360 nie przywracasz ani nic. Ale tak to jest jak się mówi o czymś o czym nie ma się pojęcia. Bo niby czym się różni lewe konto od tego co mi ziomek pożyczył? ziomek kupil gre i ci pozycza konto, lewe konto ma gry zakupione kradziona kasa z kradzionych kont bankowych... o jakim ty prawie piszesz... banować chui A skąd wiesz w jaki sposób się to odbywa ? Bo ciekaw jestem niezmiernie. Przypominam , że mówimy o xone a nie 360. Bo to zasadnicza różnica. O jakim prawie ? A o takim , że coś należy do mnie i mogę robić co chcę z tym co należy do mnie np. konto xbox live Szukałem w internecie w jaki sposób są robione takie konta, oprócz głosów "Prawilnych Sebów" , że to kradzione, że ojoj , że to będzie piekło nic nie znalazłem. Mi się wydaje, że ktoś mądry znalazł jakiś myk i go wykorzystuje. Pomyślcie ile spraw w sądzie było by, gdyby właściciele tych okradzionych kart kredytowych złożyli pozew zbiorowy przeciw MS. Przecież to jest duża luka w zabezpieczeniach możliwość dokonywania zakupów kradzionymi kartami. Zaczyna mnie śmieszyć temat Bo w sumie Prawilne Seby nic nie tracą A ja jestem za tym żeby banować pady które używają nieoryginalnych akumulatorów;) Dlaczego nie ? Przecież producent traci przez takich przedsiębiorczych Januszy xD ten myk wyglada tak ze; chinczyki zdobywaja numery kart kredytowych zakladaja lewe konta i kupuja gierki polski przedsiebiorca z allegro kupuje te konta od chinskich braci Tooptek kupuje i udaje ze wszystko jest legalne pozdrawiam Cytuj
Tooptek 0 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 Nie ma na to dowodów. Dla mnie to wszystko zbyt proste do wykrycia a jednak nikt z tym nic nie robi Seba. 1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 Nie ma takiego facepalma, który by oddał mój stan umysłu gdy czytam jak ktoś sobie wmawia, że konta naładowane nowymi grami za 20% ceny, to legalny stuff. Cytuj
Tooptek 0 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 Nie twierdzę że legalny. Czytasz co chcesz przeczytać. Mnie interesuje jak to jest możliwe że tak wielka korporacja nie potrafi sobie z tym poradzić. A teraz jak rozróżnia konto kupione od pozyczonego? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 Ale kto mówi o pozyczaniu? Wcześniej działało to tak ze jeśli bank uznał reklamacje to kasa wracała do właściciela. MS nie mógł nic z tym zrobić aby taką grę usunąć z konta/aby przestała działać. Jak gra była legalnie kupiona i nie było reklamacji z nią związanej to przecież MS nic z tym nie będzie robić. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 Nie twierdzę że legalny. Czytasz co chcesz przeczytać. Mnie interesuje jak to jest możliwe że tak wielka korporacja nie potrafi sobie z tym poradzić. A teraz jak rozróżnia konto kupione od pozyczonego? Jednak chyba są w stanie odróznić konto prawdziwe od takiego które używa kradzionych kart kredytowych. Osobiście miałem jedno takie konto z dwoma grami i obie nie działają, na nic ponowne logowanie, ustawianie konsoli jako domowa itd. Nie płaczę, wiadomo było że to moje ryzyko i że wcześniej czy pózniej coś z tym zaczną robić. Od jakiegoś czasu tych naprawdę ogarniętych sprzedawców kont na allegro też już nie ma i raczej już nie będzie, bo pomimo 5000 pozytywnych komentarzy u np payforkey to teraz wiekszość jego kupców ma ochotę go zlinczować. Temat wałkowany jest też na innych forach xo gry z lewych kont po prostu nie dają sie uruchomić i żadne czarowanie, telefony na infolinie itd już nic z tym nie zrobią. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 Na miejscu kazdego kto takimi kontami sie interesowal to bym sie cieszyl ze MS zablokowal tylko gierki bo za takie praktyki powinien byc najposciej na swiecie ban. Cytuj
Gość Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 Jakie exy na Bona na 2015? <pytam serio> Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 forza 6 fable legends quantum break tomb rider halo 5 to tak na szybko z glowy Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 + 99% Gears of War Collection i mozliwe nowe Banjo Na poczatku 2016 roku powinnismy dostac reboot Phantom Dust, kraza tez plotki o Scalebound w Marcu 2016. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi