Gość Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 (edytowane) Ale Tomb Raider i Quantum na święta dopiero, cnie? dopadło mnie przerażenie, że kolejny interesujący mnie ex na PS4 będzie dopiero w listopadzie :| Edytowane 25 lutego 2015 przez Gość Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 ori ex czy multiplatforma? fable legends to nie ex Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 święta i wysyp exow? watpie, raczej bedzie tak jak w 2014 roku, od wrzesnia do grudnia co miesiac duzy ex aaa a pewnie zaczna wczesniej Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 Ale Tomb Raider i Quantum na święta dopiero, cnie? dopadło mnie przerażenie, że kolejny interesujący mnie ex na PS4 będzie dopiero w listopadzie :| Fable stawiam premiere w okolicach sierpnia, a tak cala reszta wrzesien - grudzien. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 IMHO QB przejdzie na 2016. Cytuj
BuRRRza 43 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 + 99% Gears of War Collection i mozliwe nowe Banjo Na poczatku 2016 roku powinnismy dostac reboot Phantom Dust, kraza tez plotki o Scalebound w Marcu 2016. Jakieś info o Gears mnie ominęło ? Bo chyba w temacie nie jestem. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 Na miejscu kazdego kto takimi kontami sie interesowal to bym sie cieszyl ze MS zablokowal tylko gierki bo za takie praktyki powinien byc najposciej na swiecie ban. Kto wie, może i będzie ban. Problem w tym że mnóstwo ludzi tego używało i nieźle mogłoby to się odbić na MS jakby dali bany takim osobom. Cytuj
Gość Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 Panowie, a wychodzi coś godnego uwagi z exów mniejszych lub większych lub innych atrakcji ala dobre promocje czy fajne gierki w Accesie? Rozwazam za i przeciw :> Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 jezu aż takim jestes każualem i order odjął ci umiejętność korzystania z googla? Cytuj
Gość Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 Liczylem na zielone, insajderskie info a'la przecieki Maciom. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 Z mniejszych gier to pewnie zobaczymy Inside od tworcow Limbo, Below, Game 4 od Behemoth. No nic nie przychodzi mi do glowy, trzeba czekac na E3. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 Póki co same plotki i jeden rodzynek Ori na dniach, pewnie dopiero na e3 wszystko się ujawni jeśli chodzi o xbąka na 2015/16 Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 Pneuma, Ori i Neverwinter niedługo wychodzą i kwietniu 2x więcej gier w gwg, promocje na zakupy dopiero co się skończyły, a w accessie ciągle coś dochodzi. Cytuj
zloto 737 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 IMHO QB przejdzie na 2016. Community Menager na forum Remedy pod koniec stycznia napisał coś takiego: "I have a hunch that the next time you'll hear QB news is close to E3 (as it's the last E3 we have a chance to showcase the game). But I'll try to keep you guys updated via social media with all sorts of making of material." Czyli według ich planów to E3 jest ostatnie przed premierą, przynajmniej tak to można rozumieć. Zresztą jakiś czas temu zaczął się casting do mniejszych ról w serialu, łapcie linki, może ktoś mieszka w Atlancie : > http://www.projectcasting.com/casting-calls-acting-auditions/xbox-quantum-break-casting-call-several-roles-atlanta/ http://www.projectcasting.com/casting-calls-acting-auditions/xbox-quantum-break-hospital-scene-casting-call-atlanta/ "FILMING IN ATLANTA AREA WED. MARCH 4th" : ) Cytuj
Pawlo 86 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 Jak myślicie, Quantum Break pozostanie exem na One, czy skończy tak jak Alan? Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 Pewnie wyjdzie po roku na pc, ale co do premiery to tez jestem zdania, ze QB wyjdzie w tym roku, tylko nie jestem pewien czy to bedzie taki super hicior Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 IMHO QB przejdzie na 2016. Community Menager na forum Remedy pod koniec stycznia napisał coś takiego: "I have a hunch that the next time you'll hear QB news is close to E3 (as it's the last E3 we have a chance to showcase the game). But I'll try to keep you guys updated via social media with all sorts of making of material." Czyli według ich planów to E3 jest ostatnie przed premierą, przynajmniej tak to można rozumieć. Zresztą jakiś czas temu zaczął się casting do mniejszych ról w serialu, łapcie linki, może ktoś mieszka w Atlancie : > http://www.projectcasting.com/casting-calls-acting-auditions/xbox-quantum-break-casting-call-several-roles-atlanta/ http://www.projectcasting.com/casting-calls-acting-auditions/xbox-quantum-break-hospital-scene-casting-call-atlanta/ "FILMING IN ATLANTA AREA WED. MARCH 4th" : ) Ostatnie E3 przed premierą - zostaje prawie cała pierwsza połowa 2016 r. przed kolejnym E3. Cytuj
zloto 737 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 (edytowane) Copper więcej wiary, Remedy to jeden z ostatnich deweloperów AAA, którzy tworzą gry, w których widać coś więcej niż chęć zarobienia. U mnie mają mega kredyt zaufania po AW. Do tego w zamierzchłych czasach zrobili genialnego Max'a, a co niespotykane w branży, wciąż sporo osób które dłubało przy MP pracuje w Remedy. Edit: Tak, ale Spencer mówił, że raczej chcą unikać wydawania dużych gier w pierwszej połowie roku, wiec ja sam obstawiam wrzesień 2015. Edytowane 25 lutego 2015 przez zloto 1 Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 No ale poki co nie pokzali nic super, fajna wymiana ognia z cofaniem czasu, ale potem jakies klepanie typa w armorze nuda i uzywanie czasu do lazenia tez liniowe. Liczylem troche na Braida AAA ze strzelaniem jako dodatek. No ale moze milo sie zaskocze, na SO tez sie staralem nie napalac, a wyszedl zayebiscie Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 To będzie flagowy tytuł razem z Halo 5 i TR. Raczej nie klepną tępej strzelanki z pauzowaniem świata Ja cały czas się łudzę, że strzelanie to będzie tylko dodatek Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 Każda ich gra, to gra akcji, więc nadzieja, że strzelanie będzie dodatkiem jest trochę nie na miejscu Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 A ten dodatek do horizon 2 to bedzie mozna sciagnac bez posiadania gry i grac bez niej? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi