ASX 14 658 Opublikowano 1 marca 2015 Opublikowano 1 marca 2015 Wiele to świadczy o interfejsie tej konsoli, że potrzeba tutoriali nt zmiany tapety ;D Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 1 marca 2015 Opublikowano 1 marca 2015 Teraz wszystko ma tutoriale przeciez Cytuj
Janush 224 Opublikowano 1 marca 2015 Opublikowano 1 marca 2015 Gry mam, we wszystkie chcę grać, a czasu nie mam ;/ Na kiedy się ustawiacie na to Dead Rising 3, bo byłbym chętny ? I w sumie, jakbyście szukali chętnych do gry w to Diablo 3 to może też bym się zastanowił czy nie kupić, bo samemu to nie chce mi się w to grać. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 1 marca 2015 Opublikowano 1 marca 2015 Ja bym powiedział, że to świadczy raczej o dzisiejszych użytkownikach konsol. 2 Cytuj
Gość Opublikowano 1 marca 2015 Opublikowano 1 marca 2015 Dzięki wielkie. @Don: wybacz, klapkowa krew Cytuj
JuanMag 159 Opublikowano 1 marca 2015 Opublikowano 1 marca 2015 Jakby kogos interesowalo GDC: http://channel9.msdn.com/Events/GDC/GDC-2015/Advanced-DirectX12-Graphics-and-Performance Advanced DirectX12 Graphics and Performance Date: March 4, 2015 from 2:00PM to 3:00PM Speakers: Max McMullen DirectX12 enables next generation games to deliver better performance with greater flexibility and control. This technical session goes deep into the DirectX12 APIs you can use to reduce CPU rendering overhead, manage GPU resource usage more efficiently, and express the most cutting-edge 3D graphics possible across the spectrum of Windows 10 devices. Whether you are building a game for the phone, PC, or Xbox - you don't want to miss this talk.http://channel9.msdn.com/Events/GDC/GDC-2015/Better-Power-Better-Performance-Your-Game-on-DirectX12Better Power, Better Performance: Your Game on DirectX12 Date: March 6, 2015 from 10:00AM to 11:00AM Speakers: Bennett Sorbo Direct3D 12 enables new performance improvements for your game on Windows 10. Learn how to architect your game engine to best reduce CPU overhead, increase GPU efficiency, and improve frame-rate stability using the new Direct3D 12 API. Understand the fundamentals for building a fast-performing, efficient game engine on Direct3D 12 and where to find the best resources for diving deeper.http://channel9.msdn.com/Events/GDC/GDC-2015/PC-Games-for-Windows-10PC Games for Windows 10 Date: March 6, 2015 from 1:30PM to 2:30PM Speakers: Chuck Walbourn Windows 10 brings new features for developers targeting the phone, tablet and desktop PC gamers. In addition to DirectX 12 and improved access to modern features, there are better tools for developing, debugging, and profiling games. Learn how your new Windows PC games can take advantage of Windows 10 capabilities and get tips on making your current Windows games work great on Windows 10. 3 Cytuj
zloto 737 Opublikowano 1 marca 2015 Opublikowano 1 marca 2015 (edytowane) 5 marca rowniez czlowiek z Remedy bedzie sie wypowiadal na jednym z paneli, moze jakies ciekawe szczegoly techniczne wyplyna. http://schedule.gdconf.com/session/using-umbra-spatial-data-for-visibility-and-audio-propagation-in-quantum-break-presented-by-umbra-software Rowniez Insomniac ma przez caly tydzien kilka ciekawych prezentacji zwiazanych z SO. Panel zatytulowany: "The Future of Gaming Across the Microsoft Ecosystem", bedzie prowadzil sam Spencer. Sporo sie bedzie dzialo : ) http://channel9.msdn.com/Events/GDC/GDC-2015/The-Future-of-Gaming-Across-the-Microsoft-Ecosystem Edytowane 1 marca 2015 przez zloto Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 1 marca 2015 Opublikowano 1 marca 2015 Nienapalam sie za bardzo - za kazdym razem obiecuja zlote gory, a wychodzi... jak zawsze Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 1 marca 2015 Opublikowano 1 marca 2015 Akurat w przypadku GDC nikt nigdy niczego nie obiecuje. Cytuj
sspshmm 0 Opublikowano 2 marca 2015 Opublikowano 2 marca 2015 Witam. Kupiłem wczoraj mojej małej (córeczce): Konsola XBOXONE 500GB Czarny + Kinect + Gra Dance Central Spotlight + Gra Kinect Sports Rivals + Gra Max: The Curse of Brotherhood - w kartonie znajdowała się gra: - - na płytce: Gra Kinect Sports Rivals - -kupon na kod do sklepu: Gra Dance Central Spotlight - - no i teraz pytanie bo nie mogę znaleź gry Max: The Curse of Brotherhood (nie ma kuponu z kodem do darmowej instalacji, nie ma płytki, online jak wchodzę do sklepu trzeba zapłacić 50zł) Może ktoż z was kupił podobny zestaw i mógłby napisać czy ta gra znajdowała się w zestawie, czy jakoś inaczej się ją instaluje? Przepraszam za "lamerskie" pytania, trochę się pozmieniało - zatrzymałem sie na PS2 później już nie miałem czasu na granie. Teraz może coś popykam z racji tego, że kupiłem dla dziecka hehe tylko nie wiem o co chodzi z brakiem tej gry??? Chyba, że jest tylko nie wiem jak ją zainstalować? -- pozdr Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 2 marca 2015 Opublikowano 2 marca 2015 (edytowane) Powinien gdzieś byś kartonik z kodem na grę. Innej opcji nie ma. Edytowane 2 marca 2015 przez DonSterydo Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 2 marca 2015 Opublikowano 2 marca 2015 Ja jak brałem na premierę u nich XOne prócz Fify i Forzy dawali kod zdrapkę na 50zł. Nie dostałem żadnego kartonika ani zdrapki. Skontaktowałem się z BOK i dostałem info że w ciągu 2 tygodni kod zostanie wysłany na emaila i po kilku dniach go dostałem. Nie był to skan czy zdjęcie tylko sam kod. Oczywiście zamówienie internetowe było złożone z odbiorem osobistym w sklepie Cytuj
sspshmm 0 Opublikowano 2 marca 2015 Opublikowano 2 marca 2015 Przedzwoniłem do sklepu i okazało się, że to jakaś mała karteczka ma być, żona znalazła ^_^ Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 2 marca 2015 Opublikowano 2 marca 2015 Co to coopa w Diablo to na 100% bede dzisiaj wiecozrem Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 2 marca 2015 Opublikowano 2 marca 2015 prosze o sprecyzowanie słowa wieczór, ja moge być koło 20stej jak nic mi dzisiaj nie wybuchnie po drodze Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 2 marca 2015 Opublikowano 2 marca 2015 Nienapalam sie za bardzo - za kazdym razem obiecuja zlote gory, a wychodzi... jak zawsze Nikt niczego nie obiecuje, to są panele dla developerów, a nie konferencje z prezentacjami nowych gier. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 2 marca 2015 Opublikowano 2 marca 2015 prosze o sprecyzowanie słowa wieczór, ja moge być koło 20stej jak nic mi dzisiaj nie wybuchnie po drodze 20 mi pasuje. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 2 marca 2015 Opublikowano 2 marca 2015 A Don ma jakas postac na 70 lvl do robienia riftow? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 2 marca 2015 Opublikowano 2 marca 2015 Don jeszcze gry nie ma, a moja postać z X360 jest chyba na ~ 40 poziomie Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 2 marca 2015 Opublikowano 2 marca 2015 boostawnie postaci w diablo 3 do 70tki to 30 minut na konsoli Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 2 marca 2015 Opublikowano 2 marca 2015 Domyslam sie, ze dolaczasz sie do jakiegos koksa. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 2 marca 2015 Opublikowano 2 marca 2015 Takim ze biegniesz za mna i nie dajesz sie ubic przez skoksowane moby. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi