Gość Orzeszek Opublikowano 2 marca 2015 Opublikowano 2 marca 2015 no bouties t6 i każdy robi inny quest. na pc to trwa aktualnie 45min-60min ze zgranym teamem na konsoli nie ma skalowania lvl wiec jeszcze bardziej to jest do wygwałcenia Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 2 marca 2015 Opublikowano 2 marca 2015 Ale robicie mi smaka na Diablo na bonerze. Mam dość ładnie ubranego barba na 360tce na 70 lvl. Przy przenoszeniu postaci coś się traci? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 2 marca 2015 Opublikowano 2 marca 2015 Ja rowniez powinien byc ale raczej koło 21 moze uda sie wcześniej Crusadera mam na 70lvl i buduje sobie Demon Huntera który jest cos ok 40lvl Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 2 marca 2015 Opublikowano 2 marca 2015 Jak dostanę grę, to pomożecie mi przy levelowaniu Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 2 marca 2015 Opublikowano 2 marca 2015 Fajne gierki kurcze na ta 360ke wychodza... szkoda, ze na One jeszcze nie bylo jednej gry, ktora by mnie zainteresowala . Nie zebym nie mial z 3-4 gier do odpalenia, ktore leza "na polce" jeszcze..., ale lekki zawod. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 Grasz tylko w gry 10/10, że nic z exów ani multiplatform, które do tej pory wyszły na xone cię nie interesuje ? Przecież wyszło już do tej pory mnóstwo fajnych szpil, a 2015 to chyba najlepszy rok w tej branży od wieeelu lat. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 Wstrzymałbym się z tymi pochwałami tego roku. Póki co jest obiecujący. Cytuj
yab 572 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 Gdyby ktoś jeszcze nie wiedział: http://lowcygier.pl/promocje-pudelkowe/xbox-1280-zlotych/ Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 Gdyby ktoś jeszcze nie wiedział: http://lowcygier.pl/promocje-pudelkowe/xbox-1280-zlotych/ Ale jaki zlot klapkow w komentarzach,chyba wszyscy juz ukończyli the order. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 Grasz tylko w gry 10/10, że nic z exów ani multiplatform, które do tej pory wyszły na xone cię nie interesuje ? Przecież wyszło już do tej pory mnóstwo fajnych szpil, a 2015 to chyba najlepszy rok w tej branży od wieeelu lat. W Grach z Xbox Live na XO? Chodzilo mi o GWG, ktore na 360 wyglada slodziutko ostatnio, a na XO slabo. Na XO mam (nie liczac crapow z XBL) na chwile obecna H:MCC, GTA5, Lords of the Fallen, Titanfall, Destiny (pozbylem sie tego crapa po 2ch miechach) i Dead Rising 3. No i Fife15, ktorej sie pozbyc nie moge (nie interesuje mni ta gra kompletnie ). Moze jakby takie Ryse wrzucili na XBL dla XO. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 Jak Ci tak zależy to sklep MS na alledrogo wyprzedaje Ryse po 68 zł. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 Nie zalezy mi aby dodatkowo kupic, tylko chodzi o jakosc gier w GWG na XO - Ryse byl tylko przykladem dobrej gry na GWG na XO. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 (edytowane) Przecież wychodzą ciekawsze gry w GwG niż Ryse... PS. Tak na marginesie - na GDC pokazują sporo fajnych gier z cyfrowej dystrybucji: Edytowane 3 marca 2015 przez DonSterydo 2 Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 SK, Wasteland 2 The Adventures of Pip (Tictoc Games) Anarcute (AnarTeam) Aritana and the Harpy’s Feather (Duaik) Blues and Bullets (A Crowd of Monsters) Clusterpuck 99 (PHL Collective) The Flame in the Flood (The Molasses Flood) Fortified (Clapfoot) Grabbles (Noble Whale) Hyperdrive Massacre (34BigThings) Inside My Radio (Seaven Studio) Knight Squad (Chainawesome Games) The Little Acre (Pewter Games) Magic Duels: Forge (Magic the Gathering) Pixel Galaxy (Serenity Forge) Quest of Dungeons (Upfall Studios) R.B.I. Baseball 15 (MLB) Redout (34BigThings) Rivals of Aether (34BigThings) Screencheat (Surprise Attack) Shadow Blade: Reload (Dead Mage) Shovel Knight (Yacht Club Games) Soul Axiom (Wales Interactive) Space Dust Racers (Space Dust Studios) Standpoint (Unruly Attractions) Starpoint Gemini 2 (LGM) Submerged (Screen Australia) The Sun and the Moon (Digerati) Swordy (Frogshark) Tumblestone (The Quantum Astrophysicists Club) Wasteland 2 (inXile Entertainment) Zheros (Rimlight Studios) Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Don, ta gierka co dałeś filmik "the flame in the flood" - mega, ląduje na mojej liście Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Niestety często w takich przypadkach jest tak, że na ciekawej koncepcji się kończy, a same gry wychodzą słabe. Ale zawsze trzymam kciuki za nowe IP. Jakoś na dniach wychodzi White Night, trailer był świetny, ciekawe jak z wykonaniem Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 AAAALE SIĘ (pipi)A JARAM MMM https://www.youtube.com/watch?v=BpKUqHlOIDI Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 (edytowane) Przewijały mi się gdzieś pozytywne opinie o grze. Jak wyjdzie, to będzie trzeba się zainteresować. Ciekawe tylko co rozumieją przez "soon" i czy to nie będzie przypadkiem "sooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon" Edytowane 4 marca 2015 przez DonSterydo Cytuj
Bugi 4 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Przecież wychodzą ciekawsze gry w GwG niż Ryse... a dokładniej to o co Ci chodzi? o rewelacyjnego volgara czy fenomenalny idarb? oby marzec był początkiem lepszego, a nie chwilowym odchyłem od normy gwg 1 3 Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Sorki ale idarb jest świetny Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Bardzo rzadko daję minusy za posty, ale jak już daję, to znaczy, że ktoś sobie zasłużył Volgar the Viking, Super Time Force, D4 albo Max to przykłady tych ciekawszych. Kosmiczna grafika i wyjściowa cena na poziomie 60$ nie robią automatycznie z gry super produktu. Zresztą pudełkowe gry można sobie kupić i w dowolnym momencie sprzedać jeśli nie podejdą, a gry z cyfrowej dystrybucji, to jednak trwały zakup i możliwość ich ogrania bez dołożenia chociażby jednej złotówki, to duża zaleta. Cytuj
Bugi 4 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Sorki ale idarb jest świetny idąc tym tropem tetris też jest świetny, ale po gwg oczekiwałbym czegoś lepszego poza tym nie chcę się spierać, a kwiecień będzie konkretny jeżeli chodzi o profity z golda, wierzę Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Ciekawe czy to oznacza tańsze gry na Xboksie czy droższe na PC Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Gry z cyfrowej dystrybucji kosztują generalnie tyle samo na wszystkich platformach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi