Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Z panelu GDC Spencera:

"Battletoads are coming to Shovel Knight!"

"Chris Carla said he wonders where we will see battletoads next ;)"
Opublikowano

tez sie zastanawiam majac na uwadze jak wielkie sa dyzproporcje, moze bedzie opcja kupic tylko na pc, tylko na xone, lub jako cross buy np odpowiednio 100zl, 200zl, np 250zl crossbuy

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

2823069-sk.jpg

animation1sxu5x.gif

Edytowane przez DonSterydo
  • Plusik 2
Opublikowano

Jeśli żaby mają tylko gościnnie wystąpić w SK tak jak Conker w PS to Królowi Spencerowi zaproponuje wyzwanie żeby przeszedł Ordera 6x   :shotgun:

• Plusik 1
Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Powiedzieli, że ciekawe gdzie ich zobaczą ponownie.

PS. Ktoś mi wytłumaczy łopatologicznie co mi daje podłączenie dekodera TV do Xone poza możliwością oglądania TV w Snapie podczas gry? Jakieś ciekawe ficzery?

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Snap fajny. Gram w Diablo 3, a w rogu jakiś film leci :P

PS. Podobno Elite: Dangerous ma wyjść na Xone latem. Trochę się jaram :)

Opublikowano (edytowane)

Nie. 

Na 360 zostalo po staremu, ze gry dostajemy na stale. Na XO jest tak samo jak w Plusie.

Edytowane przez hav3n
Opublikowano

Nie. 

Na 360 zostalo po staremu, ze gry dostajemy na stale. Na XO jest tak samo jak w Plusie.

A jak mi sie skonczy abonamnet i zaczne za niego placic dopiero za 2 miesiace to bede mial dostep do gier wczesniej pobranych ?
Opublikowano

Ciekawostka z GDC - szef programu ID@Xbox na swojej prezentacji powiedzial ze w ramach programu wyslano dev kity do ponad 900 niezaleznych developeorw. Chodzi tutaj tylko o teamy pracujace nad grami na Xboxa One.

• Plusik 2
Gość DonSterydo
Opublikowano

Ostatnio podłączyłem dekoder NC+ pod Xone i muszę przyznać, że to genialny patent :) Gram w Diablo 3, a w snapie leci Comedy Central i np. South Park  :dynia:

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Ja też musiałbym się tym zainteresować, mam dekoder UPC, myślę, że też będzie działało, co? 

Btw. Czy ktoś z was jest w stanie mi pomóc i odpowiedzieć na moje pytania w temacie Tomb Raider: Definitive Edition? Piszę tutaj bo temat jest oblegany a moja frustracja sięga zenitu.

Edytowane przez Folion
Gość DonSterydo
Opublikowano

Co do dekodera, to nie powinno być problemów bo xone obsługuje chyba wszystkich polskich dostawców. Tylko żeby móc zmieniać kanały padem to dekoder musi mieć dysk.

Opublikowano (edytowane)

Dekoder, który posiadam w chwili obecnej chyba nie posiada dysku twardego ale wkrótce i tak będę przechodził na nowy - UPC Horizon - a ten już na pewno dysk twardy posiada. Może siądę do tego dopiero po zakupie nowego. :-)

A ja mam pytanie z innej beczki dotyczące XO - dzisiaj zacząłem porządki dysku twardego - usunąłem gry w których wpadło już 100% a pudełka już sprzedałem. I tutaj pojawia się pytanie - po usunięciu gry z dysku zostają jeszcze pliki zapisu stanu gry - czy po ich usunięciu nie usuną się także zdobyte osiągnięcia? Komunikat a w zasadzie ostrzeżenie, które się pojawia brzmi mniej więcej w ten sposób, że wszystko co z grą związane zostanie usunięte.

Edytowane przez Folion
Opublikowano

Do kiedy trwa obecne deals with gold na 360, bo nie moge cos znalezc takiej informacji? Odpuszczalem sobie Midnight Cluba wiele razy, ale 15zl to juz naprawde konkretna cena :P