Opublikowano 17 marca 201510 l mam pytanie: chciałem sobie testowo odpalić streamowanie za pomocą appki twitcha i mam problem, po ustawieniu tytułu itd wywala mi komunikat: "-tylko dorośli mogą transmitować za pośrednictwem konsoli xbox one" i "ustawienia wszystkich zalogowanych kont muszą zezwalać na transmisje". jestem zalogowany tylko na swoim koncie, które ma włączoną możliwość transmitowania rozgrywki, natomiast nie rozumiem o co chodzi z wiekiem, sprawdzałem na xbox.com i nie ma tam nigdzie informacji o wieku, na twitchu tak samo. jakiś pomysł co z tym zrobić?
Opublikowano 17 marca 201510 l Jak zakładałeś konto to nie podałeś przypadkiem jakiejś trefnej daty urodzenia z której wynika że nie masz ukończone 18 lat? Ewentualnie sprawdź datę: https://account.microsoft.com/?lang=pl-PL- logujesz się, i w Edytuj swoje informacje szczegółowe można zmienić datę urodzenia.
Opublikowano 17 marca 201510 l nie, tutaj wszystkie dane mam poprawne, ale wiem o co chodziło - miałem ustawione wyświetlanie statusu jako offline. już gra Edytowane 17 marca 201510 l przez ofsajd
Opublikowano 18 marca 201510 l Jeśli zrobią taką składankę, to chciałbym żeby pierwsza część dostała solidny lifting bo dzisiaj wygląda to strasznie. Chętnie bym natłukł w Hordzie kolejne kilkadziesiąt godzin, ale w 60 FPS.
Opublikowano 18 marca 201510 l A MCC się sprzedaje? Bo jeżeli tak, to przed kolejnymi gyrosami zapewne zobaczmy jakąś kolekcję.
Opublikowano 18 marca 201510 l Jeśli zrobią taką składankę, to chciałbym żeby pierwsza część dostała solidny lifting bo dzisiaj wygląda to strasznie. Chętnie bym natłukł w Hordzie kolejne kilkadziesiąt godzin, ale w 60 FPS. Co ty gadasz, wiadomo, że takie Gow3 czy Judgment to jest niebo a ziemia, ale taki Gridlock lepiej wyglada w jedynce.
Opublikowano 18 marca 201510 l Chyba dawno w kampanię Bartoszu nie grałeś Na wykadrowanym screenie wszystko może wyglądać dobrze, ale fakt jest taki, że pierwsza część dzisiaj straszy oprawą.
Opublikowano 18 marca 201510 l I ruchem postaci. Na E3 pewnie dowiemy się czegoś. Edytowane 18 marca 201510 l przez Humulin
Opublikowano 18 marca 201510 l Chciałbym żeby Judgment też się załapało, ten zamiennik Hordy, który zrobili Polacy jest kapitalny.
Opublikowano 18 marca 201510 l Chyba dawno w kampanię Bartoszu nie grałeś Na wykadrowanym screenie wszystko może wyglądać dobrze, ale fakt jest taki, że pierwsza część dzisiaj straszy oprawą. Co jak co, ale o Gears of War jeden moge ksiązke napisać więc mi nie mów hehe. Dwójka wcale tak bardzo nie różni się graficznie od jedynki (jedynie skala większa i wiecej przeciwników na ekranie), ale dopiero w trójce czy judgemencie ostro popracowali na oświetleniem i innymi efektami cząsteczkowymi.
Opublikowano 18 marca 201510 l Chciałbym żeby Judgment też się załapało, ten zamiennik Hordy, który zrobili Polacy jest kapitalny. Judgment się nie załapie, bo to będzie Marcus Fenix collection, co najwyżej zrobią Judgment w postaci DLC kiedyś tam w przyszłości, lub przeniosą tryby multiplayer z Judgment do tej składanki Ale mogę ślepo strzelać, że taka kolekcja zadebiutuje w listopadzie, przed świętami.
Opublikowano 18 marca 201510 l Do kolekcji Szefa Kuchni tez juz robia ODST I pewnie Reach wiec Judgment dostaniemy predzej czy pozniej
Opublikowano 18 marca 201510 l Ale mogę ślepo strzelać, że taka kolekcja zadebiutuje w listopadzie, przed świętami. i wtedy będzie się przepychać z halo 5 i tomb riderem? wątpię, myślę, że wyjdzie wcześniej
Opublikowano 18 marca 201510 l Wszystko jest kwestią tego kiedy wpadli na pomysł żeby to zrobić. Mało kto wie, ale problemy MCC wynikały między innymi z tego, że projekt ewoluował i dopiero w trakcie wpadli na pomysł zrobienia takiego molocha.
Opublikowano 18 marca 201510 l No i kto niby miałby być odpowiedzialny za taką kolekcje? Znów jacyś wyrobnicy outsourcingowo? Czarnego tuska raczej nie powinni odciągać od pracy przy takich głupotach skoro z nowymi Girsami mają się na 2016 wyrobić. Anyway ktokolwiek się za to zabierze i tak wiem, że jedynka nie będzie miała tak dobrego multi jak w oryginale.
Opublikowano 18 marca 201510 l Ale mogę ślepo strzelać, że taka kolekcja zadebiutuje w listopadzie, przed świętami. i wtedy będzie się przepychać z halo 5 i tomb riderem? wątpię, myślę, że wyjdzie wcześniej Zakładając, że wyszłaby na początku listopada, Halo 5 pod koniec, a Tomb Raider przed gwiazdką, to myślę, że to możliwe. No wczesniej niż w październiku, taka kolekcja się nie pojawi, chyba, ze w czerwcu ogłoszą, a we wrześniu wydadzą, jak Horizon 2
Opublikowano 18 marca 201510 l Zmieniłem lokalizację. Dzisiejsza transakcja ma status PENDING czyli oczekująca.Może tak się dzieje, bo wcześniej aktywowałem Golda za pomocą kodu. Klikam w opcję żeby anulować automatyczne odnawianie i przenosi mnie na stronę z takim info : Subscriptions Xbox Live Gold 3-miesięczna subskrypcja Xbox LIVE Gold z przedpł… Expires on:[/size] 15/05/2015 Paid with:[/size] None Nie ma nic więcej No i chyj dzisiaj 6 funtów poszło z konta
Opublikowano 18 marca 201510 l Windows 10 będzie na rynku już latem, więc możliwe, że update dasha będzie szybciej niż pod koniec roku.
Opublikowano 18 marca 201510 l Czy coś trzeba ustawiać by móc robić screny i nagrywać? Pamiętam że przed jakąś aktualizacją miałem możliwość nagrywania, teraz tylko jest SNAP i home na krzyżaku
Opublikowano 18 marca 201510 l Chciałbym żeby Judgment też się załapało, ten zamiennik Hordy, który zrobili Polacy jest kapitalny. Pewnie Judgment będzie dostępny za darmola dla ludzi, którzy kupili niedziałający produkt w dniu premiery, tak jak ODST w MCC . Edytowane 18 marca 201510 l przez Spaulding
Opublikowano 18 marca 201510 l xbox music moze juz odtwarzac muze jaka wrzucilismy na one drive super ficzer ale xbox music u nas nie dziala xd
Opublikowano 18 marca 201510 l Czy coś trzeba ustawiać by móc robić screny i nagrywać? Pamiętam że przed jakąś aktualizacją miałem możliwość nagrywania, teraz tylko jest SNAP i home na krzyżaku Upload i Upload Studio. No i zaktualizuj konsolę do tej najnowszej Edytowane 18 marca 201510 l przez chris85
Opublikowano 18 marca 201510 l Jak zapowiedzą kolekcję GoW to Oj po E3(albo nawet i przed) Xbox One będzie u mnie w domciu. ^_^