Opublikowano 18 marca 201510 l Wedlug mnie trylogia GoW to pewniak na ten rok, kolekcja halo wyszla tez rok przed premiera nowej czesci. Tylko nie wiem jak oni maja zamiar to upchac wszystko w te ostatnie kilka miesiecy, chyba ze faktycznie przeloza QB.
Opublikowano 18 marca 201510 l Jedynce przydalby sie remake w stylu Halo i Fable. Samo podbicie rozdzielczosci i poprawa framerate'u nie wystarczy aby uczynic 9 letniego kotleta strawnym
Opublikowano 19 marca 201510 l A może ktoś po cichu skrobie remaster wszystkich trzech części jednocześnie, by wydać to w tej kolekcji? Odnowienie samej jedynki to moim zdaniem za mało. Tym bardziej, że właśnie wtedy pozostałe dwie części mogłyby odstawać i wyglądać/działać słabiej, lub prostu grałoby się w to gorzej. Ech.... pomarzyć sobie można:)
Opublikowano 19 marca 201510 l No to chyba logiczne ze jak juz wydadza to bedzie trylogia odswiezona, zapewne na podkreconym ue 3/3.5.
Opublikowano 19 marca 201510 l No dobra, ale to nie znaczy, że inna firma nie robi Gears of War Collection. Oby robili Ch.uje
Opublikowano 19 marca 201510 l mowią, że cośtam robią jakieś projekty Gears Of War Legends F2P Win10 Crossplay XB<->PC
Opublikowano 19 marca 201510 l Autor Bo pewnie nie robi tego Black Tusk, tak samo jak MCC nie robiło 343.
Opublikowano 20 marca 201510 l Panowie pytanko wczoraj kupiłem xone konto na 12 m-cy, może i było to gdzieś wałkowane ale nie chce mi się wertować tylu stron zarejestrowałem się wpisałem mój login czyli leon107 a cały czas wyskakuje mi jakieś Fivewharf 614148 o co chodzi ? nawet jak gram w Forze to nie pokazuję mi mojego logina w wynikach tylko jakieś Five da się jakoś to zmienić?
Opublikowano 20 marca 201510 l Bo Twoj gamertag to nie jest login z maila jak sie rejestrujesz to dostajesz losowego gamertaga i potem mozesz go raz zmienic za darmo.
Opublikowano 20 marca 201510 l Bo Twoj gamertag to nie jest login z maila jak sie rejestrujesz to dostajesz losowego gamertaga i potem mozesz go raz zmienic za darmo. a kiedy będzie go można zmienić ? i wtedy w grach będzie widniał mój login?
Opublikowano 20 marca 201510 l Bo Twoj gamertag to nie jest login z maila jak sie rejestrujesz to dostajesz losowego gamertaga i potem mozesz go raz zmienic za darmo. a kiedy będzie go można zmienić ? i wtedy w grach będzie widniał mój login? Od razu możesz go zmienić - wejdź w swój profil na konsoli, a następnie w "ustaw gamertag" - raz możesz go zmienić bezpłatnie. W grach będzie widniał Twój gamertag. Login jest wyłącznie do logowania się. Edytowane 20 marca 201510 l przez Maciomaniak
Opublikowano 20 marca 201510 l Dzięki panowie kurcze myślałem że z ten gamertag jest tak jak pleju, że jak podam w swój id to przy pierwszym logowaniu to tak już zostaje a tu jednak sobie trzeba wybrać swoja inną nazwę w grach no i akurat nazwa leon107 jest już zajęta,będzie trzeba coś wykombinować innego.
Opublikowano 20 marca 201510 l Oby nie tylko Leon PL bo to janusz cebula 100% Przepis na fajny gamertag to brak cyfr i x'ów.
Opublikowano 20 marca 201510 l z tymi xami to tez zje.bana historia kiedy sam sobie zająłem gamertag jak tworzyłem na pc konto live a potem juz zapomniałem maila do niego xd co do bąka chętnie tylko nie ma w co grać :>