Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Poleci ktoś jakiś prosty w obsłudze darmowy programik do edycji filmików?  :reggie:

Opublikowano

To prawda, że nie da się wyłączyć wibracji w padzie od Xbone? 

Opublikowano

Na wyladowaniu nie ma wibracji, a to jakies 5h dzialania pada :reggie:

W opcjach konsoli chyba nie ma, ale w opcjach gry czesto widze taka mozliwosc.

Opublikowano

Poleci ktoś jakiś prosty w obsłudze darmowy programik do edycji filmików?  :reggie:

a co chcesz konkretnie zrobić?

Filmik  :Coolface:

Żartowałem tylko. Za nagrodę o wartości 300 zł nie chciałoby mi się nawet painta otwierać  :sir:

To prawda, że nie da się wyłączyć wibracji w padzie od Xbone? 

A kto by chciał grać bez wibracji w padzie od Bąka? ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ja nie akceptuję wibracji w ogóle. :P

Opublikowano

dramatic-chipmunk.gif

Opublikowano

ja sobie nie wyobrazam grania bez wibracji i zawsze nieswojo sie czuje bez nich 

Opublikowano

Suteq weź nie pitol :D . Ostatnio grając w Forze 5 baterie rozładowały mi się prawie do zera i podczas wyścigu wyłączyły się wibracje. Normalnie przestałem czuć prowadzone auto. Wibrujące spusty to mistrzostwo świata, nie wyobrażam sobie już grania w wyścigowego sima, bez tego patentu. W Horizon jeszcze bym to przeżył, Motorsport już nie :P No i w ogóle cały pad wibruje inaczej (i głośniej tak BTW). Ostatnio wziąłem do ręki tego od 360 i poczułem jakbym się cofnął 100 lat wstecz. Pad od One to moim skromnym zdaniem najlepszy kontroler w historii i nie zepsują tego klawisze LB RB do, których po prostu trzeba się przyzwyczaić :) 

Opublikowano

Sa akurat gry gdzie wibracje przeszkadzaja, np Halo 3 :P ale granie bez wibracji w ogole brzmi dosyc dziwnie

Opublikowano

Nie lubię wibracji i koniec kropka. :P

Opublikowano

j9uwj.jpg

Ładowarka + akumulatorki solves everything. :sorcerer:

Opublikowano

Nie, jak gram na PC to też pierwsze co robię to wyłączam wibracje, a pada mam na kablu. :problem:

Opublikowano

Jak wyłączyć bajer z automatycznym nagrywaniem filmikow w grach (np obcy izolacja). Pamietam, ze to samo bylo jak gralem w Sunseta.

Opublikowano

Na chwilę obecną chyba nie ma opcji - gra sama decyduje kiedy zapisuje. Jest sporo zapytań o dodanie tej opcji na xbox.uservoice.com

Opublikowano

Masakra, przez ten upload gra gubi klatki na pare sek i w takim np Obcym strasznie to denerwujące

Opublikowano

Co prawda nie grałem w Obcego, ale jakoś nie zauważyłem, żeby w innych grach pogarszała się płynność w momencie, gdy konsola zapisuje film.

Świetny jest ten program preview. Wczoraj pobrałem aktualizację - notyfikacje achivów pokazujące od razu co było potrzebne do ich zdobycia - czekałem na to od Xboxa 360. :banderas:

W końcu nie będzie trzeba przerywać gry, by zerknąć za co wskoczył aczik.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Płynność pogarsza się tylko w obcym. W innych grach tego nie miałem, co do preview....podzielcie się koledzy ;)

Opublikowano

Wrócę do domu wieczorem, to wyślę zaproszenie.

Opublikowano

U mnie w Dying Light czasem coś chrupnęło gdy zapisywałem filmik. Problem rozwiązało przerzucenie gry na zewnętrzny HDD.

Kiedy ma być dostępny ten nowy FW?

Opublikowano

Czy tylko ja nie mogę nic zrobić ze zrobionymi screenshotami? Wciskam zapisz i wiecznie jakiś błąd. :|

Opublikowano

Zrób hard reset konsoli.

Opublikowano

Zrób hard reset konsoli.

Eh, niedawno robiłem jak mi Update preview konsolkę zepsuł. Znowu będzie trzeba pobierać wszystko od nowa. :|