Opublikowano 24 marca 201510 l http://www.benchmark.pl/konkursy/konkurs/302/Doladuj-swojego-Xboxa.html może komuś akurat się uda
Opublikowano 24 marca 201510 l Poleci ktoś jakiś prosty w obsłudze darmowy programik do edycji filmików?
Opublikowano 24 marca 201510 l Autor Poleci ktoś jakiś prosty w obsłudze darmowy programik do edycji filmików? a co chcesz konkretnie zrobić?
Opublikowano 24 marca 201510 l Na wyladowaniu nie ma wibracji, a to jakies 5h dzialania pada W opcjach konsoli chyba nie ma, ale w opcjach gry czesto widze taka mozliwosc.
Opublikowano 24 marca 201510 l Poleci ktoś jakiś prosty w obsłudze darmowy programik do edycji filmików? a co chcesz konkretnie zrobić? Filmik Żartowałem tylko. Za nagrodę o wartości 300 zł nie chciałoby mi się nawet painta otwierać To prawda, że nie da się wyłączyć wibracji w padzie od Xbone? A kto by chciał grać bez wibracji w padzie od Bąka? Edytowane 24 marca 201510 l przez DonSterydo
Opublikowano 24 marca 201510 l Ja nie akceptuję wibracji w ogóle. ja sobie nie wyobrazam grania bez wibracji i zawsze nieswojo sie czuje bez nich
Opublikowano 24 marca 201510 l Suteq weź nie pitol . Ostatnio grając w Forze 5 baterie rozładowały mi się prawie do zera i podczas wyścigu wyłączyły się wibracje. Normalnie przestałem czuć prowadzone auto. Wibrujące spusty to mistrzostwo świata, nie wyobrażam sobie już grania w wyścigowego sima, bez tego patentu. W Horizon jeszcze bym to przeżył, Motorsport już nie No i w ogóle cały pad wibruje inaczej (i głośniej tak BTW). Ostatnio wziąłem do ręki tego od 360 i poczułem jakbym się cofnął 100 lat wstecz. Pad od One to moim skromnym zdaniem najlepszy kontroler w historii i nie zepsują tego klawisze LB RB do, których po prostu trzeba się przyzwyczaić
Opublikowano 24 marca 201510 l Sa akurat gry gdzie wibracje przeszkadzaja, np Halo 3 ale granie bez wibracji w ogole brzmi dosyc dziwnie
Opublikowano 24 marca 201510 l Nie, jak gram na PC to też pierwsze co robię to wyłączam wibracje, a pada mam na kablu.
Opublikowano 25 marca 201510 l Jak wyłączyć bajer z automatycznym nagrywaniem filmikow w grach (np obcy izolacja). Pamietam, ze to samo bylo jak gralem w Sunseta.
Opublikowano 25 marca 201510 l Na chwilę obecną chyba nie ma opcji - gra sama decyduje kiedy zapisuje. Jest sporo zapytań o dodanie tej opcji na xbox.uservoice.com
Opublikowano 25 marca 201510 l Masakra, przez ten upload gra gubi klatki na pare sek i w takim np Obcym strasznie to denerwujące
Opublikowano 25 marca 201510 l Co prawda nie grałem w Obcego, ale jakoś nie zauważyłem, żeby w innych grach pogarszała się płynność w momencie, gdy konsola zapisuje film. Świetny jest ten program preview. Wczoraj pobrałem aktualizację - notyfikacje achivów pokazujące od razu co było potrzebne do ich zdobycia - czekałem na to od Xboxa 360. W końcu nie będzie trzeba przerywać gry, by zerknąć za co wskoczył aczik. Edytowane 25 marca 201510 l przez Humulin
Opublikowano 25 marca 201510 l Płynność pogarsza się tylko w obcym. W innych grach tego nie miałem, co do preview....podzielcie się koledzy
Opublikowano 25 marca 201510 l U mnie w Dying Light czasem coś chrupnęło gdy zapisywałem filmik. Problem rozwiązało przerzucenie gry na zewnętrzny HDD. Kiedy ma być dostępny ten nowy FW?
Opublikowano 25 marca 201510 l Czy tylko ja nie mogę nic zrobić ze zrobionymi screenshotami? Wciskam zapisz i wiecznie jakiś błąd. :|
Opublikowano 25 marca 201510 l Zrób hard reset konsoli.Eh, niedawno robiłem jak mi Update preview konsolkę zepsuł. Znowu będzie trzeba pobierać wszystko od nowa. :|