Opublikowano 26 marca 201510 l Jak dla mnie to lipa straszna, szkoda, ze dzis aktywowalem rano golda, moglem sie wstrzymac w tym miesiacu
Opublikowano 26 marca 201510 l O. W końcu sprawdzę te rakowe Ac, czyli pewnie pogram 3h i usunę . A i Child of Light z wielką chęcią przejdę ponownie. Świetna gra. Edytowane 26 marca 201510 l przez Humulin
Opublikowano 26 marca 201510 l Gry z grudnia, zaczely mi dzialac. Te , ktore byly darmo z goldem. Wczesniej mi to nie dzialalo jak kupilem golda w styczniu. Dziala to juz wstecz?
Opublikowano 26 marca 201510 l O. W końcu sprawdzę te rakowe Ac, czyli pewnie pogram 3h i usunę . A i Child of Light z wielką chęcią przejdę ponownie. Świetna gra. AC4 akurat był wyśmienity i moim zdaniem o wiele lepszy niż AC Unity.
Opublikowano 26 marca 201510 l Nie masz golda nie działa, masz golda działa każda gra niezależnie od tego kiedy była udostępniona
Opublikowano 26 marca 201510 l Tylko, ze wczesniej mialem i te gry mi w ogole nie dzialaly. Gdzies nawet czytalem , ze to nie dziala tak samo wstecz jak na 360tce.
Opublikowano 26 marca 201510 l Czego nie rozumiesz. Kupujesz golda np. w grudniu. Masz gry z grudnia. Nie masz golda przez następne kilka miesięcy, kupujesz i masz nowe z danego miesiąca + te z grudnia. Edytowane 26 marca 201510 l przez DonSterydo
Opublikowano 26 marca 201510 l Rozwalają mnie komentarze odnośnie gier na Xone. Janusze woleliby słabe gry, byle tylko retailowe, zamiast tańszych, a dobrych. Z Pool Nation będę mógł się przerzucić z X360. Z kumplami nocki zarywaliśmy. Taki bilardowy odpowiednik Pinball FX2. Child of Light podobno dobre, sprawdzimy.
Opublikowano 26 marca 201510 l Jutro gramy panowie w dodatek do Horizon 2, nie zapominajcie Ale on ma jakieś multi?
Opublikowano 26 marca 201510 l O właśnie cholera bym zapomniał o tym dodatku ! Fajny weekend się zapowiada Edytowane 26 marca 201510 l przez Mroku333
Opublikowano 26 marca 201510 l Jak dla mnie to lipa straszna, szkoda, ze dzis aktywowalem rano golda, moglem sie wstrzymac w tym miesiacu tak z ciekawosci to na jakie gry liczyles ? Jutro gramy panowie w dodatek do Horizon 2, nie zapominajcie kurde jutro wyjezdzam na weekend ;/ eh
Opublikowano 26 marca 201510 l Czego nie rozumiesz. Kupujesz golda np. w grudniu. Masz gry z grudnia. Nie masz golda przez następne kilka miesięcy, kupujesz i masz nowe z danego miesiąca + te z grudnia. Kupilem golda w styczniu , a mam gry Charity i Volgar, tego nie rozumiem, bo wczesniej mi te gry nie dzialay skoro nie mialem w tedy golda. Dzis mi dzialaja
Opublikowano 26 marca 201510 l Geez, ale gnioty znowu na XO. Znowu nic co by mnie interesowalo Natomiast X360 - miodzio i naprawde syto. @DonSterydo:
Opublikowano 26 marca 201510 l Moje 7 Mb łącze trochę się spoci jutro w nocy Ja niedawno 10 zmieniłem na 60.
Opublikowano 26 marca 201510 l U mnie się niestety nie da. Nikt nie pociągnie nowej infrastruktury pod 10 domków. Ale za to DSL i łączny czas przerw w dostawach netu przez ostatnie 3 lata to jakieś 10 minut
Opublikowano 26 marca 201510 l U mnie się niestety nie da. Nikt nie pociągnie nowej infrastruktury pod 10 domków. Ale za to DSL i łączny czas przerw w dostawach netu przez ostatnie 3 lata to jakieś 10 minut Nie wiem gdzie mieszkasz, ale moze LTE?
Opublikowano 26 marca 201510 l Nie ściągam filmów i piratów gierek, więc mi styka. Edytowane 26 marca 201510 l przez DonSterydo
Opublikowano 26 marca 201510 l Ale Dziecko Światła, to Ty Raptorr szanuj. Jedna z lepszych gier, jakie ostatnio grałem. Jak dam radę - pojawię się wieczorem w dodatku do Forzy.
Opublikowano 26 marca 201510 l Ktoś mi w końcu wytłumaczy dlaczego gry z poprzedniego roku tj Charity i Volgarr (wtedy nie miałem wykupionej subskrypcji gold) działają mi od dziś? W styczniu wykupilem golda na 3 miechy, te gry mi nie działały, dowiedzialem się, że skoro nie mialem w tamtym okresie golda to tak to nie bedzie działać. Dziś przedłużyłem golda na kolejne 3 miechy i sobie z ciekawości sprawdzilem te dwie gry i jakoś zaczęły mi działać. Ma ktoś tak samo ?
Opublikowano 26 marca 201510 l Child of Light z chęcią ogram, ponoć dobry tytuł. Pool nation sprawdzę - Lubię od czasu do czasu pograć sobie w bilarda (real-life), więc może mi się spodoba. No i jutrzejszy dodatek do Horzy Forizon
Opublikowano 26 marca 201510 l Child of light spoko, ale ta druga gierka nie podoba mi sie w ogole, ja bym wolal nawet Ryse. Na 360 niby ac4 spoko, bo nowa gra itp, ale moge ja miec za darmo na xone i od pol roku nie chcialo mi sie jej sciagnac.