Opublikowano 26 marca 201510 l Ale Dziecko Światła, to Ty Raptorr szanuj. Jedna z lepszych gier, jakie ostatnio grałem. Jak dam radę - pojawię się wieczorem w dodatku do Forzy. Wybacz, ze nie pasuje mi oprawa jak dla 3 latka ani styl gry. Po prostu do tej pory zadna z gier na XO w GWG mi nie podpasila. Za to na 360 jest w czym przebierac i jest super.
Opublikowano 26 marca 201510 l Jest szansa , ze polubie Childa skoro nienawidze rpgow? Jedyne jakie ogralem to pseudo rpg typu Paper Mario, Mario and Luig seria
Opublikowano 26 marca 201510 l Piękne 2D, ciekawy turowy system walki, świetna historia i klimat. Nawet jeżeli Ci się nie spodoba, to dużym błędem będzie jeżeli nie sprawdzisz. Tym bardziej, że dostaniesz tą grę "za darmo". Forza Hub przeszło fajny redesign. Skoro mam grać w F&F, to pomyślałem, że ściągnę ponownie apkę i faktycznie, bardzo czytelny, intuicyjny układ. Elegancko postęp z każdej gry pokazany. Przy okazji coś mnie tknęło i włączyłem FM5 z myślą "a przejadę sobie jeden wyścig, może nie usnę po drugim okrążeniu"... Grę przed chwilą wyłączyłem, ale po rozegraniu jakichś ośmiu wyścigów. Rzadko kiedy tak mam, by wyścigi mnie wciągnęły. A może wynikło to tylko podświadomie po wczorajszej traumie związanej z The Crew. Edytowane 26 marca 201510 l przez Humulin
Opublikowano 27 marca 201510 l Czy moze mi ktos podpowiedziec jak sie usuwa gry z 0% progressu ze swojego gamertagu? Bo podobno sie da?
Opublikowano 27 marca 201510 l Na 360 sie da na pewno, na one nie wiem. Chyba w aczikach byla taka opcja.
Opublikowano 27 marca 201510 l Ale Dziecko Światła, to Ty Raptorr szanuj. Jedna z lepszych gier, jakie ostatnio grałem. Jak dam radę - pojawię się wieczorem w dodatku do Forzy. Wybacz, ze nie pasuje mi oprawa jak dla 3 latka ani styl gry. Po prostu do tej pory zadna z gier na XO w GWG mi nie podpasila. Za to na 360 jest w czym przebierac i jest super. na 360 syto? gów.niany ac, gów.niane army of two i najgorszy gears
Opublikowano 27 marca 201510 l tak gown.iany ze 42% achiventow wpadlo czyli nie dosc ze skonczyles pewnie z 30h przy nim spedziles jak nie wiecej - sporo jak na gow.niana gre wg ciebie, wspolczuje ze tyle sie przy nich meczysz ps. oferta na x360 wg mnie solidna
Opublikowano 27 marca 201510 l Najgorszy Gears i tak pozostaje bardzo dobrą grą Ponad 60h nabiłem w kampanii, co-op'ie i tej nowej odmianie Hordy. Z oferty X360 dla mnie najciekawsza jest chyba Terraria. Judgment prawilnie kupiony Day One, a reszta mnie nigdy nie interesowała.
Opublikowano 27 marca 201510 l Też kupiłem day one ale pusciłem w pizdu bo multi bez locustów to niesmieszny żart, i te stroje. Żenada.
Opublikowano 27 marca 201510 l Panowie, dzisiaj Abe wskoczył do sklepiku, mam nadzieję, że prawilnie kupiony Kupiłem ostatnio kod na 200 zł i Ori oraz Abe wyszły mnie po 60 zł. Tyle dobrego giercowania za 120 zł
Opublikowano 27 marca 201510 l Chyba raczej chodzi ci o zlagowane sterowanie niż stricte framerate, ale obstawiam, że lepiej nie będzie na XO.
Opublikowano 27 marca 201510 l Autor niezły ze mnie slowpoke, ale dopiero teraz skminiłem że wrzucają voice messages, coś co było na x360 od zawsze a na xbonie pojawia się po prawie półtora roku xDDDD Microsoft
Opublikowano 27 marca 201510 l Ale Dziecko Światła, to Ty Raptorr szanuj. Jedna z lepszych gier, jakie ostatnio grałem. Jak dam radę - pojawię się wieczorem w dodatku do Forzy. Wybacz, ze nie pasuje mi oprawa jak dla 3 latka ani styl gry. Po prostu do tej pory zadna z gier na XO w GWG mi nie podpasila. Za to na 360 jest w czym przebierac i jest super. na 360 syto? gów.niany ac, gów.niane army of two i najgorszy gears Bede ci wklejal za kazdym razem tego gifa, gdzie bede mial odmienne zdanie od ciebie. Wiem, ze gry 7/10 i 8/10 to "mega (pipi)"...
Opublikowano 27 marca 201510 l Typie z tym, że ja grałem w wszystkie wymienione gry a nie oceniłem je po zobaczeniu screena. Także odbij.
Opublikowano 27 marca 201510 l Z takimi rzeczami wypad do CW. Już nie mam miejsca ani na Xbox One i ani na PS4 Dobry ten Slender przynajmniej ? xD Edytowane 27 marca 201510 l przez Mroku333
Opublikowano 28 marca 201510 l od jakiegos czasu jak wlaczam X'a w glownym menu mam tylko Przypiecia, Start i Sklep. W ogole nie wyswietlaja mi sie znajomi po prawej stronie. Moge gdzies to ustawic ? Edytowane 28 marca 201510 l przez easye
Opublikowano 28 marca 201510 l Na pewno nie trzeba miec golda, to wyglada na jakis problem z zalogowaniem sie Twojego profilu, bo bez profilu sie nie wyswietlaja z oczywistych powodow.
Opublikowano 28 marca 201510 l życie, bywa. dzisiaj w nocy xbox wysłał mi zaproszenie do preview. coś fajnego to daje ogólnie czy tylko wcześniejsze update'y czy coś?