Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Lol, nie spodziewałem się, że to taki średniak. :/

Chociaż hokeju nigdy za wiele, to jedyna opcja w sumie. 

Pamiętam jak jeszcze grałem w edycję 09 na X360. :D

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

TitanFall byl ostatnio na takich ostrych przecenach, ze az wstyd jak ktos jeszcze nie kupil. No i DLC za darmo.

Opublikowano

Ja dopiero dzisiaj zakupiłem usługę EA ACCESS - od razu na rok, a co! 6 złotych i 66 groszy na miesiąc to śmieszne pieniądze. Powiedzcie mi tylko - Ci, którzy z usługą jesteście związani już dłużej - w jaki sposób odbywa się usunięcie gry z "The Vault" na ile wcześniej abonenci są o tym informowani i w jakiej formie? Czy odbywa się to po prostu w ten sposób, że dzisiaj pogram w BF4 a ktoś w EA jutro stwierdzi, że jego czas minął i mi go usuną. Jak to z tym jest? Czy w ogóle usunęli jakąś grę z oferowanych dotychczas?

Opublikowano

Na xbox.com strona główna, tam gdzie wyświetla aktywność, przeszła małą zmianę - teraz po lewej pokazuje postęp w grach.

Opublikowano

Rozumiem - dzięki za odpowiedź. Przy okazji może pomożesz mi w temacie gry Thief? Opisałem tam swój problem, mojej gry nie da się rozjaśnić. 

EA Access to świetna usługa, przemęczyłem PayPal i udało się zakupić usługę bez wykorzystana karty kredytowej. Zdecydowanie polecam - a ja właśnie będę konfigurował zewnętrzny dysk twardy 1TB z okazji nabycia tego abonamentu. :-)

Opublikowano

Rozumiem - dzięki za odpowiedź. Przy okazji może pomożesz mi w temacie gry Thief? Opisałem tam swój problem, mojej gry nie da się rozjaśnić. 

Rozjaśniaj telewizorem, jeśli musisz, ale o wiele prostszym i lepszym rozwiązaniem będzie pozbycie się tej gry fpisdu i granie w coś porządnego. :reggie:

Opublikowano

NHL15 trafiło do EA Access,dzisiaj wieczorkiem sprawdze

Opublikowano

MS wrzucił na swój kanał youtube filmik z premierowych eventów Gears of War 3.

MS, you teasing bastards  :reggie:

Opublikowano

Ms  dawac te kolekcje!!!!!

:frog:

Opublikowano

Z tego co widziałem i czytałem, to Kalimba jest wymagającym platformerem. Chyba sobie też kupię.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Jak robicie screenshoty? Nie ogarniam. ;/

btw da się połączyć acziwmenty tak żeby się wyświetlały na  facebook?

Opublikowano

O kurwa. :obama:

Ile zayebistych gierek. :fsg:

Opublikowano

Takie indyki to ja rozumiem :obama:

Ale z tym Below to by mogli sie pospieszyc.

Opublikowano

Inside to będzie kozak. Jak sobie przypomnę ten trailer z E3 to mam ciary na plecach. Mam nadzieję tylko, że czas przejścia to będzie jakieś 3xLimbo :D