Opublikowano 9 kwietnia 20159 l Lol, nie spodziewałem się, że to taki średniak. Chociaż hokeju nigdy za wiele, to jedyna opcja w sumie. Pamiętam jak jeszcze grałem w edycję 09 na X360.
Opublikowano 10 kwietnia 20159 l A juz sie cieszylem przez chwile, ze jak wroce z pracy to Titanfalla pobiore EA Access[emoji20]
Opublikowano 10 kwietnia 20159 l TitanFall byl ostatnio na takich ostrych przecenach, ze az wstyd jak ktos jeszcze nie kupil. No i DLC za darmo.
Opublikowano 10 kwietnia 20159 l Ja dopiero dzisiaj zakupiłem usługę EA ACCESS - od razu na rok, a co! 6 złotych i 66 groszy na miesiąc to śmieszne pieniądze. Powiedzcie mi tylko - Ci, którzy z usługą jesteście związani już dłużej - w jaki sposób odbywa się usunięcie gry z "The Vault" na ile wcześniej abonenci są o tym informowani i w jakiej formie? Czy odbywa się to po prostu w ten sposób, że dzisiaj pogram w BF4 a ktoś w EA jutro stwierdzi, że jego czas minął i mi go usuną. Jak to z tym jest? Czy w ogóle usunęli jakąś grę z oferowanych dotychczas?
Opublikowano 10 kwietnia 20159 l Na xbox.com strona główna, tam gdzie wyświetla aktywność, przeszła małą zmianę - teraz po lewej pokazuje postęp w grach.
Opublikowano 10 kwietnia 20159 l Folion - EA obiecało że gry w Vault są na zawsze i na razie dotrzymują słowa i gier tylko przybywa.
Opublikowano 10 kwietnia 20159 l Rozumiem - dzięki za odpowiedź. Przy okazji może pomożesz mi w temacie gry Thief? Opisałem tam swój problem, mojej gry nie da się rozjaśnić. EA Access to świetna usługa, przemęczyłem PayPal i udało się zakupić usługę bez wykorzystana karty kredytowej. Zdecydowanie polecam - a ja właśnie będę konfigurował zewnętrzny dysk twardy 1TB z okazji nabycia tego abonamentu. :-)
Opublikowano 10 kwietnia 20159 l Rozumiem - dzięki za odpowiedź. Przy okazji może pomożesz mi w temacie gry Thief? Opisałem tam swój problem, mojej gry nie da się rozjaśnić. Rozjaśniaj telewizorem, jeśli musisz, ale o wiele prostszym i lepszym rozwiązaniem będzie pozbycie się tej gry fpisdu i granie w coś porządnego.
Opublikowano 10 kwietnia 20159 l MS wrzucił na swój kanał youtube filmik z premierowych eventów Gears of War 3. MS, you teasing bastards
Opublikowano 10 kwietnia 20159 l Z tego co widziałem i czytałem, to Kalimba jest wymagającym platformerem. Chyba sobie też kupię. Edytowane 10 kwietnia 20159 l przez DonSterydo
Opublikowano 11 kwietnia 20159 l Jak robicie screenshoty? Nie ogarniam. ;/ btw da się połączyć acziwmenty tak żeby się wyświetlały na facebook?
Opublikowano 11 kwietnia 20159 l Wciskamy szybko dwa razy przycisk home, potem Y. No i zainstaluj aplikacje Upload.
Opublikowano 11 kwietnia 20159 l Takie indyki to ja rozumiem Ale z tym Below to by mogli sie pospieszyc.
Opublikowano 11 kwietnia 20159 l Inside to będzie kozak. Jak sobie przypomnę ten trailer z E3 to mam ciary na plecach. Mam nadzieję tylko, że czas przejścia to będzie jakieś 3xLimbo