Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wydanie pudełkowe będzie bardzo bogate. Myślę, że warto wydać te 100 zł więcej. Takie kody lepiej trzymać na jakieś rakowe multiplatformy, jeżeli ktoś na prawdę musi takowe zakupić.

Edytowane przez Hum
Opublikowano

w3 w pudelku jest do zdobycia za 199-205, pudelko jest tak fajnie wypelnione zawartoscia, ze wole doplacic te 60zl. Jednak jak ktos koniecznie musi cyfre to cena bardzo w porzadku.

Opublikowano

Panowie, ja z innej beczki - czy nie drażni was kurz na XO? Moja małżonka jest maniatyczką sprzątania i robi to w zasadzie codziennie ale kurz na moim XO osiada w trybie natychmiastowym. Dostaję już nerwicy jak po kilku godzinach XO jest pokryty kurzem.

Czy są na świecie miejsca bez kurzu? o.O

Opublikowano (edytowane)

Jaka ta gra jest pok*rwiona. Pingwin na deskorolce. XD

Wyścig mnie zniszczył. :dynia:

Edytowane przez suteq
Opublikowano

Jak konsola jest ustawiona na Twoim koncie jako domowa, to możesz wywalić swoje konto i sprzedać konsolę z grami na dysku. Nabywca będzie mógł z nich normalnie korzystać bez ograniczeń na swoim koncie, nawet bez obecności Twojego Gamertaga, póki nie zmienisz ustawień konsoli domowej.

@chris85

Gry są przypisane do konsoli domowej i do konta.

Ktos mnie poinformowal, ze na 99% jak usune swoj profil zupelnie z konsoli mimo, ze wczesniej ustawie konsole jako domowa to i tak nastepny nabywca jej nie bedzie mogl grac w gry, ktore byly na dysku. Niby moge sie wylogowac, pozmieniac maila, haslo itp ale fizycznie profil musi widniec w konsoli zeby gry dzialaly u kogos innego na tej konsoli. Mozesz mi wyjasnic jak to jest dokladnie, bo czytajac Twoje posty widze, ze sie znasz a ja w tym temacie jestem zielony. Pozdrawiam :)

Opublikowano

jak wejdziesz w gry i aplikacje to masz które są już zainstalowane a po prawej "do instalacji" czyli gry które już miałeś i możesz pobrać ponownie.

Opublikowano

Poczekaj na promocję ;) A tak poza tym na Keye.pl kody 200 zł po ok 150 były.

Już się doszukałem tej opcji. W sumie by mnie koło 240zł wyszło, i jakieś 220 jakbym założył konto na Live US. Ale zastanawiam się czy da się jeszcze gdzieś taniej wyrwać tego kotleta bo ograłem na PS3 i szkoda coś więcej wykładać, a męczy mnie strasznie chęć pogrania :)