hav7n 5 936 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Ja tez kupilem ale Max to juz cebula Miesiac z Raymanem nie dla mnie bo gre kupilem razem z XO. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Ograjcie sobie tego Castlestorma jak nie graliście, ja ograłem na X360 i gra jest naprawdę dobra, polecam spróbować. Ja tam sobie pogram jeszcze raz w wolnej chwili na pewno No i F1 do ogrania dojdzie. Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Opublikowano 29 kwietnia 2015 (edytowane) http://www.euro.com.pl/gry-xbox-one/bethesda-software-wolfenstein-the-old-blood-xone.bhtml Wolfenstein: The Old Blood w przedsprzedaży w sklepie Euro RTV AGD w wersji - uwaga - pudełkowej. To ich błąd czy jednak będziemy mogli cieszyć się pudełkiem tej gry z logo Xbox One? :-) Nie no jakiś czas temu mówili, że będzie też na xboxa wersja pudełkowa. Na Allegro są co najmniej 2 poważne oferty WOLFA (wersja PL) w pudełku - jedna z nich jest za 75zł z wysyłkę. Edytowane 29 kwietnia 2015 przez Paweł Dziuba Cytuj
ssxx1 208 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Ja akurat mialem ochote na mafie 2 i pyk - jest w goldzie. Od jakiegos czasu fajne gry sa na 360. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 29 kwietnia 2015 Opublikowano 29 kwietnia 2015 (edytowane) Dla mnie chyba ciagle najlepszy byl pierwszy miesiac na XO gdzie dali Halo Assault i Maxa Dla mnie lista dobrych gier z GwG na Xone to: Super Time Force, D4 (kupiłem wcześniej), Worms, Guacamele, Max, Rayman, Child of Light, Pool Nation, Volgar, Spartan Assault. Jakby dawali dwa cyfraki na miesiąc, to byłbym bardzo zadowolony Edytowane 29 kwietnia 2015 przez DonSterydo Cytuj
FigossPL 16 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Szkoda ze na One tak naprawdę dają jedną grę bo druga zostaje...chociaż mogliby dawać coś dobrego... Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Opublikowano 29 kwietnia 2015 http://www.euro.com.pl/gry-xbox-one/bethesda-software-wolfenstein-the-old-blood-xone.bhtml Wolfenstein: The Old Blood w przedsprzedaży w sklepie Euro RTV AGD w wersji - uwaga - pudełkowej. To ich błąd czy jednak będziemy mogli cieszyć się pudełkiem tej gry z logo Xbox One? :-) Nie no jakiś czas temu mówili, że będzie też na xboxa wersja pudełkowa. Na Allegro są co najmniej 2 poważne oferty WOLFA (wersja PL) w pudełku - jedna z nich jest za 75zł z wysyłkę. tyle, że pudło jest w sprzedaży dopiero od Release Date: 15/05/2015 Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Bieda w tym miesiącu na XO, pierwszy raz nie ściągnę gry z tej usługi xD pozostałem miesiące na plus Szkoda ze nie dają dość sporych zniżek na zakupy cyfrowe w zamian za te gry Przecież wszystkie promocje które są co tydzień mają dodatkową zniżkę dla Goldów, no i są też ekskluzywne dla Złotych. Na razie dużego szału nie było, ale wzorem X360 będą wielkie przeceny jeszcze - już był nieźle Tittanfall przeceniony, a teraz fajnie stoły są. Ja jestem zachwycony, że był Rayman. Ja dużo nie gram online, ale teraz będę regularnie odnawiał, bo co chwile wpadnie coś fajnego a i dużo kasy na promocjach wydaję i szkoda by było to stracić Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Opublikowano 29 kwietnia 2015 cyfrówka chyba 5/05 ? Tak, tak. Jeśli chcesz już możesz ją kupić i pobrać. Grę będzie można uruchomić minutę po północy CET Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Opublikowano 29 kwietnia 2015 naucz się cytować. Ale "pudełko" można odsprzedać i gra wyjdzie z 20zł; jako że teraz pudełko jest tańsze od wersji DIGITAL to nie zdziwię się jeśli niedługo wersja pudełkowa zdrożeje = warto ją zakupić już teraz. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 30 kwietnia 2015 Opublikowano 30 kwietnia 2015 https://twitter.com/LifelessPlanet/status/593512714581909504/photo/1 Pomysł ciekawy, zobaczymy jak z wykonaniem. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 30 kwietnia 2015 Opublikowano 30 kwietnia 2015 czekalem do momentu opinii z wersji z pc, ktore sa slabe liczylem na wersje w gwg Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 Pany działa wam przesyłanie zrzutów z Upload Studio na OneDrive? Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 Jeśli jakimś cudem uda się zapisać zrzut to tak Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 maja 2015 Opublikowano 3 maja 2015 Pany działa wam przesyłanie zrzutów z Upload Studio na OneDrive? Yep. Za każdym razem. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 3 maja 2015 Opublikowano 3 maja 2015 Rare zapowie nową grę na E3, nie będzie to na kinecta, nie conker ani perfecr dark. Nowe IP albo Banjo/Battletoads. Cytuj
S_600 252 Opublikowano 4 maja 2015 Opublikowano 4 maja 2015 Niech zrobią cokolwiek , zeby tylko bylo dobre. Jak sie znowu nie uda to niech wracają do nintendo. Szkoda ich talentu marnowac Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 4 maja 2015 Opublikowano 4 maja 2015 Co by Rare nie zrobilo to i tak ludzie beda psioczycz ''bo tak''. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 maja 2015 Opublikowano 4 maja 2015 Last week we announced that for a short time, all the revenue from digital sales would go towards funding tournaments! It would also be the first time since the launch of the Xbox One that Shadow Jago would be available for purchase! Does none of this sound familiar? Hit the jump to watch the video announcement as well as get a MASSIVE update about the latest developments! Well we have a HUGE announcement: SUPREME VICTORY! We are SUPER EXCITED to announce that the Killer Instinct Crowdfunding initiative has SUCCEEDED! We hit the goal of $100,000 within the first 72 hours of the offer going live! There is now $100K in the community fund for tournaments and we are pleased to announce the first tournament we are supporting - EVO this July! We are contributing $50,000 to the prize pool for Killer Instinct. And Shadow Jago will finally become a real character in Killer Instinct with his unique boss moveset, balanced for competitive play! No to przed końcem 2015 Shadow Jago dostanie dedykowany move set Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 Zapewne to ostatnie. podobno to nie będzie platformer 3D więc banjo też odpada, może battletoads albo coś w stylu kameo/star fox adventures. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 dobra wiadomosc, bo gra wciaga maksymalnie mam nadzieje ze kiedys wrzuca obie czesci Hotline Miami Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi