kubson 3 189 Opublikowano 8 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2015 lipa ze pad z xbox one nie dziala z x360;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 8 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2015 Nie ma wygodniejszego pada od XONE, od x360 denerwowal mnie krzyzak i ta kieszonka z tylu przez co byl dla mnie troche nie wygodny. Gram tez tym padem na PC ,bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 8 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2015 na PC tylko wada ze gra sie na kablu jak jakis ulung, ciekawe kiedy wyjdzie adapter wifi pod xbonowego padzika <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2015 Jakaś aktualizacja dzisiaj wskoczyła (chyba z 280 Mb). Może jakieś zmiany wejdą po E3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 8 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2015 Takie pytanie, zaprosi ktoś do preview? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 8 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2015 Właśnie, co ten preview konkretnie daje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 8 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2015 Wczesny dostep do aktualizacji systemu,takze dali dostep do bety Halo 5 co mnie zaskoczylo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 8 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2015 Z tą kieszenią na baterie to chyba was posrało Też nie rozumiem co w niej było lepszego? Ok, grałem ponad 8 lat i jakoś mi nie przeszkadzała, ale ostatnio jak wziąłem do rąk pada od X360, nagle zaczęła denerwować. Po roku z XOne czuć o ile lepszy jest nowszy pad. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 8 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2015 Na store jest juz apka Xbox Live Events to interaktywnego ogladania materialow z E3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 8 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2015 Na XO będzie można obejrzeć WSZYSTKIE konfy czy tylko MS? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2015 (edytowane) Jest apka Twitcha, Youtube itp. więc obejrzysz co będziesz chciał. Apka Twitcha na Xone pozwala na oglądanie wszystkich streamów, a nie tylko tych z konsoli (jak na PS4). Edytowane 8 czerwca 2015 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 8 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2015 Chodziło mi bardziej o tę apkę od E3 albo innej jednej. Bo jak nie to będę oglądał na PC, chyba, że będzie ktoś jeszcze oglądał na XO i gadał w Party. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2015 Raczej MS nie będzie ze swoimi kamerami chodził po konferencjach innych wydawców Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 8 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2015 W apce bedzie konfa E3, a pozniej codziennie materialy z targow ale bankowo wszystko 100% Xbox. Reszte konf obejrzysz na Twichu. Cytuj Odnośnik do komentarza
FigossPL 16 Opublikowano 8 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2015 Mało tego, będzie można oglądać E3 po polsku, wkrótce ma być więcej szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2015 Czekam na dubbing Spencera Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 8 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2015 Czytal Tomasz Knapik Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 8 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2015 Czytal Tomasz Knapik Cytuj Odnośnik do komentarza
FigossPL 16 Opublikowano 8 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2015 Niech dadzą do wyboru lektora albo napisy Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 8 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2015 Panowie konsolke rejestruje się przy jej pierwszym uruchomieniu? Rozumiem, że gwara M$ liczy się właśnie od momentu rejestracji? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 8 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2015 (edytowane) Takie pytanie, zaprosi ktoś do preview? ja moge wyslac ci zaproszenie tylko musialbys mnie dodac do znajomych bo inaczej sie nie da apka do e3 sciagnieta, ale bedzie ogladane Panowie konsolke rejestruje się przy jej pierwszym uruchomieniu? Rozumiem, że gwara M$ liczy się właśnie od momentu rejestracji? musisz wbic na strone http://myservice.xbox.comi tam rejestrujesz z gwarancja jest dziwnie bo wszystko sprowadza sie do nr seryjnego konsoli i jakos na podstawie tego oblicza, plus jest tego taki ze zawsze gwarancji jest wiecej Edytowane 8 czerwca 2015 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2015 Takie pytanie, zaprosi ktoś do preview? ja moge wyslac ci zaproszenie tylko musialbys mnie dodac do znajomych bo inaczej sie nie da apka do e3 sciagnieta, ale bedzie ogladane Czułem moc jak oglądałem zwiastun jeszcze tylko 6 dni z hakiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 8 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2015 Kubson zapro poszło, z góry dzięki Dzisiaj właśnie rejestrowałem swojego XO i gwara mi wygasa 27 kwietnia 2017, trochę krócej niż dwa lata Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 8 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2015 poszlo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 9 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2015 (edytowane) fajny ficzer dodali w końcu - na xbox.com na naszym profilu automatycznie już pojawiają się screeny - nie trzeba ich uploadować z konsoli aby nimi dalej operować screeny pojawiły się też na stronce xboxdvr.com - obok filmików - tam mamy najwiecej opcji udostepniania itp. Edytowane 9 czerwca 2015 przez kermit Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi