Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma wygodniejszego pada od XONE, od x360 denerwowal mnie krzyzak i ta kieszonka z tylu przez co byl dla mnie troche nie wygodny. Gram tez tym padem na PC ,bomba.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Jakaś aktualizacja dzisiaj wskoczyła (chyba z 280 Mb). Może jakieś zmiany wejdą po E3.

Opublikowano
Z tą kieszenią na baterie to chyba was posrało :D

Też nie rozumiem co w niej było lepszego? Ok, grałem ponad 8 lat i jakoś mi nie przeszkadzała, ale ostatnio jak wziąłem do rąk pada od X360, nagle zaczęła denerwować. Po roku z XOne czuć o ile lepszy jest nowszy pad.

Gość suteq
Opublikowano

Na XO będzie można obejrzeć WSZYSTKIE konfy czy tylko MS?

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Jest apka Twitcha, Youtube itp. więc obejrzysz co będziesz chciał.

Apka Twitcha na Xone pozwala na oglądanie wszystkich streamów, a nie tylko tych z konsoli (jak na PS4).

Edytowane przez DonSterydo
Gość suteq
Opublikowano

Chodziło mi bardziej o tę apkę od E3 albo innej jednej. ;)

Bo jak nie to będę oglądał na PC, chyba, że będzie ktoś jeszcze oglądał na XO i gadał w Party. :)

Gość DonSterydo
Opublikowano

Raczej MS nie będzie ze swoimi kamerami chodził po konferencjach innych wydawców ;)

Opublikowano (edytowane)

Takie pytanie, zaprosi ktoś do preview? :)

ja moge wyslac ci zaproszenie tylko musialbys mnie dodac do znajomych bo inaczej sie nie da

apka do e3 sciagnieta, ale bedzie ogladane :banderas:

Panowie konsolke rejestruje się przy jej pierwszym uruchomieniu? Rozumiem, że gwara M$ liczy się właśnie od momentu rejestracji? 

musisz wbic na strone http://myservice.xbox.comi tam rejestrujesz

z gwarancja jest dziwnie bo wszystko sprowadza sie do nr seryjnego konsoli i jakos na podstawie tego oblicza, plus jest tego taki ze zawsze gwarancji jest wiecej 

Edytowane przez kubson
Gość DonSterydo
Opublikowano

Takie pytanie, zaprosi ktoś do preview? :)

ja moge wyslac ci zaproszenie tylko musialbys mnie dodac do znajomych bo inaczej sie nie da

apka do e3 sciagnieta, ale bedzie ogladane :banderas:

Czułem moc jak oglądałem zwiastun :) jeszcze tylko 6 dni z hakiem :D

Opublikowano (edytowane)

fajny ficzer dodali w końcu - na xbox.com na naszym profilu automatycznie już pojawiają się screeny - nie trzeba ich uploadować z konsoli aby nimi dalej operować

screeny pojawiły się też na stronce xboxdvr.com - obok filmików - tam mamy najwiecej opcji udostepniania itp.

Edytowane przez kermit