bid0n 3 Opublikowano 9 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2015 Bez abonamentu GOLD działają wszystkie appki? YT, Twitch czy Skype. Działa streamowanie z konsoli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 693 Opublikowano 9 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2015 http://majornelson.com/2015/06/09/new-xbox-one-1tb-console-unveiled/?linkId=14803037 - Nowy model z matowym wykończeniem i 1TB - Padzik z poprawionymi bumperami i wejściem 3.5mm stereo jack oraz możliwością aktualizowania bezprzewodowo - Adapter do bezprzewodowego grania na PC (hell yeah) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 9 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2015 Matowy? łeeeeee ale brzydal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 693 Opublikowano 9 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2015 Wręcz przeciwnie. Wcześniej czy później wymienię sobie konsolę na wersję matową. Bardziej ciekawi mnie jak sprawują się te bumpery. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 9 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2015 adapter bedzie mozna nabyc osobno do grania na PC po wifi ale jest wielki jak pół ps4 i kosztuje 25 dolców - wypust pod koniec roku Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 9 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2015 http://majornelson.com/2015/06/09/new-xbox-one-1tb-console-unveiled/?linkId=14803037 - Nowy model z matowym wykończeniem i 1TB - Padzik z poprawionymi bumperami i wejściem 3.5mm stereo jack oraz możliwością aktualizowania bezprzewodowo - Adapter do bezprzewodowego grania na PC (hell yeah) kurde cos czuje ze wymienie sobie konsole Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 9 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2015 Poprawione bumpery? Co oni tam poprawili Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 9 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2015 Ja jednak poczekam na slimke. Pewnie w przyszlym roku jakis bundle z nowymi Gearsami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 9 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2015 Pewnie chodzi o to, że wciskają się na całej powierzchni, ale mi tam standardowe nigdy nie przeszkadzały i nie zwracam na nie uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 9 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2015 (edytowane) Przecież jakość opakowań w Xboxie bije na głowę nawet Apple Ta błyszcząca kratka nie podoba mi się nic, a nic. Zostanę przy standardowej. Czy istnieje możliwość wymiany dysku w XOne? Ja konsolę mam niecały miesiąc, a zostało mi ok. 70GB na dysku (sama kolekcja szefa kuchni zajmuje blisko 100GB ). Edytowane 9 czerwca 2015 przez WezyrBiałegostoku Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 9 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2015 Czyli już wiem, że z dokupieniem drugiego pada muszę czekać do premiery tego nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 9 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2015 Przecież jakość opakowań w Xboxie bije na głowę nawet Apple Ta błyszcząca kratka nie podoba mi się nic, a nic. Zostanę przy standardowej. Czy istnieje możliwość wymiany dysku w XOne? Ja konsolę mam niecały miesiąc, a zostało mi ok. 70GB na dysku (sama kolekcja szefa kuchni zajmuje blisko 100GB ). Wymiany nie ale mozna podpiac dysk zewnetrzny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 9 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2015 Dobre zmiany. Matowa czerń wygląda mniej efektownie, ale konsola będzie się mniej brudzić i rysować. Ciekawe czy poza obudową coś zmienili w bebechach? Okaże się po premierze. Poza tym to modernizacja wypada bardzo fair w stosunku do obecnych posiadaczy - w końcu i tak można podpiąć dysk zewnętrzny, a nowego pada kupić oddzielnie. Z kolei kto poczekał, zawsze dostanie większy dysk, tym razem potencjalnie w pełni wystarczający. Cytuj Odnośnik do komentarza
LordV 16 Opublikowano 9 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2015 Przecież jakość opakowań w Xboxie bije na głowę nawet Apple Ta błyszcząca kratka nie podoba mi się nic, a nic. Zostanę przy standardowej. Czy istnieje możliwość wymiany dysku w XOne? Ja konsolę mam niecały miesiąc, a zostało mi ok. 70GB na dysku (sama kolekcja szefa kuchni zajmuje blisko 100GB ). Wymiany nie ale mozna podpiac dysk zewnetrzny. Wymienic wewnetrzny dysk takze mozna, ale licz sie z tym, ze musisz rozkrecic konsole i rownoczesnie stracisz gwarancje. Tutoriale jak to zrobic znajdziesz w sieci. Lepszym rozwiazeniem jest podlaczenie dysku zewnetrznego (256GB - 16TB) na USB 3.0. Ze swojej strony polecam dyski WD - ciche i malo awaryjne, ale nieco drozsze od konkurencji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Elninio 141 Opublikowano 10 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2015 Ja się zastanawiam nad obecną konsolą czy nie kupić - wersja biała:D Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2015 Jak dla mnie biała > czarna. Wiem, widziałem, dotykałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elninio 141 Opublikowano 10 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2015 A ten adapter na headseta bardzo przeszkadza? jak bym kupił biała on nie ma jacka 3.5 a ta przejściówka chyba ma? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 10 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2015 (edytowane) Nie przeszkadza i fajnie jest mieć pod ręką przyciski od głośności. Ja nawet jak kiedyś kupię tego nowego pada, raczej z niej nie zrezygnuje. Edytowane 10 czerwca 2015 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
maggus 0 Opublikowano 10 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2015 Mam internet 5 Mb/s. Czy to wystarczy do gry wieloosobowej? Czy łącze jednak za słabe? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 10 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2015 wystarczy, najważniejszy i tak jest ping Cytuj Odnośnik do komentarza
bid0n 3 Opublikowano 10 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2015 Jak zostawiłem konsole w instant on i robie zakupy na pc w Marketplace to zakupione gry się z automatu zaczną pobierać w tle w konsoli? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 10 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2015 tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 10 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2015 A ten adapter na headseta bardzo przeszkadza? jak bym kupił biała on nie ma jacka 3.5 a ta przejściówka chyba ma? Nie tylko nie przeszkadza, ale jest wręcz wskazany. Na nim są wszystkie przyciski do regulowania głośności i wyciszania. Wszystko jest więc pod ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 10 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2015 fajny ficzer dodali w końcu - na xbox.com na naszym profilu automatycznie już pojawiają się screeny - nie trzeba ich uploadować z konsoli aby nimi dalej operować screeny pojawiły się też na stronce xboxdvr.com - obok filmików - tam mamy najwiecej opcji udostepniania itp. Tak jest od samego początku. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 10 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2015 (edytowane) no chyba nie - 2 tyg temu wrzucalem screeny z wieska i z gamedvr nie bylo screenow tylko same filmiki twitt sprzed 6 dni Edytowane 10 czerwca 2015 przez kermit Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi