adasiulko 201 Opublikowano 20 czerwca 2015 Opublikowano 20 czerwca 2015 Aha, dzięki za wyjaśnienie. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 20 czerwca 2015 Opublikowano 20 czerwca 2015 Nie wiem czy było ale na US store dla preview jest godzinny trial Elite Dangerous Cytuj
S_600 252 Opublikowano 20 czerwca 2015 Opublikowano 20 czerwca 2015 Grubo jestem oderwany od rzeczywistoci, czekam,sobie na to darmowr ea access, bo myslalem ze sie zaczyna od 22 czerwca Cytuj
leon107 1 Opublikowano 21 czerwca 2015 Opublikowano 21 czerwca 2015 Zastanawiam się nad tym ea access płacę na rok a po wygaśnięciu nie mam dostępu do tych gier? działa tak jak psn? Cytuj
wrog 609 Opublikowano 21 czerwca 2015 Opublikowano 21 czerwca 2015 Tak, dostęp masz póki opłacasz. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 21 czerwca 2015 Opublikowano 21 czerwca 2015 Zastanawiam się nad tym ea access płacę na rok a po wygaśnięciu nie mam dostępu do tych gier? działa tak jak psn? Możesz wykupić i na miesiąc. Cytuj
leon107 1 Opublikowano 21 czerwca 2015 Opublikowano 21 czerwca 2015 chyba się kupię ,gdzieś wyczytałem że te gry nie są po polsku czy to prawda? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 21 czerwca 2015 Opublikowano 21 czerwca 2015 Są po polsku. Jeżeli gra została normalnie wydana po polsku to będą po polsku. Jedynie fifa 14 i Plantsy z tego co ograłem jest tylko po angielsku. Cytuj
BuRRRza 43 Opublikowano 21 czerwca 2015 Opublikowano 21 czerwca 2015 Też chyba wykupię EA Access na rok przez tego Titanfalla. Na jakiej zasadzie są dodawane gry w tej usłudze (co ile i jakich można się spodziewać) ? Nie zostanę jakoś wyruchany przez MS później, podając kartę kredytową przy zakupie ? Zawsze mam co do tego obawy. Szkoda ,że nie ma jakiegoś kodu na tą usługę Cytuj
Gość suteq Opublikowano 21 czerwca 2015 Opublikowano 21 czerwca 2015 To kup prepaida 100zł jak boisz się podpinać kartę. Chyba też tak będę robił. Albo na allegro kod na rok EAA kup. Cytuj
BuRRRza 43 Opublikowano 21 czerwca 2015 Opublikowano 21 czerwca 2015 Ale da się kupić Ea Access za 100 zł ze zdrapki ? Na allegro nie widziałem kodu na rok EAA Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 21 czerwca 2015 Opublikowano 21 czerwca 2015 Nie wprowadzaj w błąd suteq. Nie można kupić EAA ze zdrapki na kasę. Trzeba zapłacić z karty albo ewentualnie chyba paypalem. Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 21 czerwca 2015 Opublikowano 21 czerwca 2015 Paypalem da się zapłacić za EA Access. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 21 czerwca 2015 Opublikowano 21 czerwca 2015 @Don Lol, co to za głupota, że nie można zapłacić prepaidem? Co to za różnica dla nich? Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 21 czerwca 2015 Opublikowano 21 czerwca 2015 Też chyba wykupię EA Access na rok przez tego Titanfalla. Na jakiej zasadzie są dodawane gry w tej usłudze (co ile i jakich można się spodziewać) ? Nie zostanę jakoś wyruchany przez MS później, podając kartę kredytową przy zakupie ? Zawsze mam co do tego obawy. Szkoda ,że nie ma jakiegoś kodu na tą usługę W okresie wakacyjny dodadza Dragon Age Inkwizycje, co do jakich gier mozna sie jeszcze spodziewac to obstawiam BF Hardline ale to dopiero styczen-luty a pozniej leca co jakis czas gry sportowe, NBA,NFL,Fify itd. Nie zostaniesz w zaden sposob oszukany przez MS podajac karte kredytowa, jedynie przypadki sa na PSN gdzie automatycznie pobiera pieniadze za niechciane przedluzenie PS+ 1 Cytuj
S_600 252 Opublikowano 21 czerwca 2015 Opublikowano 21 czerwca 2015 (edytowane) Podajcie proszę numer kontaktowy do serwisu micro, od poł godziny próbuję przez ich stronkę zgłosić pada do naprawy, to mi wyskakuje komunikat "Nie znaleziono żadnych akcesoriów. Skontaktuj się z pomocą techniczną konsoli Xbox, aby uzyskać więcej informacji" . Jak klikam na kontakt, to mi wyskakuje, że bede rozmwial po angielsku. Masakra (rejestrował ktoś z Was konsolę na stronce? Co macie w menadżerze udządzeń? Konsola i pad? U ,mnie jest sama konsola) Edytowane 21 czerwca 2015 przez S_600 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 21 czerwca 2015 Opublikowano 21 czerwca 2015 22 594 1999 Ja co prawda nie robiłem zgłoszenia pada przez stronę tylko przez infolinię ale normalnie trzeba było podać numer seryjny konsoli i to wszystko. Kurier przyjechał po pada a potem dostałem nowego. Cytuj
S_600 252 Opublikowano 21 czerwca 2015 Opublikowano 21 czerwca 2015 Wymieniają bez problemów czy muszę mieć jakiś "poważny" problem z padem? U mnie gałki mają luzy i skrzypi Wystarczy ? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 21 czerwca 2015 Opublikowano 21 czerwca 2015 U mnie było dokładnie to samo Skrzypiała obudowa i lewa gałka się zaczęła zacinać (postać w DL sama się poruszała). Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 21 czerwca 2015 Opublikowano 21 czerwca 2015 @Don Lol, co to za głupota, że nie można zapłacić prepaidem? Co to za różnica dla nich? Roznica jest taka ze zdrapki mozna kupic ponizej wartosci nominalnej, a za EAA musi EA oddawac tyle ile nominalnie wolaja za abonament, czyli MS musialby im do tego doplacac. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 21 czerwca 2015 Opublikowano 21 czerwca 2015 (edytowane) Ale gry już można normalnie ze zdrapki kupować? http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/accessories/headsets/stereo-headset Jak to z tym jest? Serio wystarczy podłączyć słuchawki do przejściówki w padzie i słychać zarówno odgłosy z gry jak i chat? Bo jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Edytowane 21 czerwca 2015 przez suteq Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 21 czerwca 2015 Opublikowano 21 czerwca 2015 No tak wlasnie dzialaja headsety Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 21 czerwca 2015 Opublikowano 21 czerwca 2015 Ale gry już można normalnie ze zdrapki kupować? http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/accessories/headsets/stereo-headset Jak to z tym jest? Serio wystarczy podłączyć słuchawki do przejściówki w padzie i słychać zarówno odgłosy z gry jak i chat? Bo jakoś nie chce mi się w to wierzyć. A co w tym takiego nadzwyczajnego xD? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 21 czerwca 2015 Opublikowano 21 czerwca 2015 (edytowane) No bo jak dźwięk z gry może iść z pada? xD Dla mnie to raczej logiczne, że musi być źródło bezpośrednio z konsoli albo z tv/monitora. Dlatego jestem zdziwiony, że tak to działa. No i mogę te słuchawki normalnie podłączyć do złącza audio np. w monitorze jak nie chcę, żeby żarło baterię z pada c'nie? Sorry, jestem w uj zielony() w tych sprawach. Edytowane 21 czerwca 2015 przez suteq Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 21 czerwca 2015 Opublikowano 21 czerwca 2015 (edytowane) Dźwięk przesyłany jest do pada ( w xone i ps4 też) zarówno dźwięk z gry i czat. Możesz też podłączyć do tv aby oszczędzić baterie,ale mało to wygodne. Mam goldy i oficjalny headset stereo Microsoftu. Ale na xone używam tylko tej przejściówki i goldów bo są o niebo wygodniejsze i maja wyraźniejszy dźwięk ( te microsoftu szumią). Edytowane 21 czerwca 2015 przez creatinfreak Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi