yab 572 Opublikowano 26 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2015 Właśnie chciałem pytać, coś nie idzie mi to pobieranie gier na X360 (nie mam konsoli). Taki komentarz The item you are buying is subject to usage restrictions. You can use this item on the first Xbox 360 console that you download it with. Access to this item will also be granted to all users on this first console. If you transfer the item using a memory unit or other storage device, you will also be able to use it on other Xbox 360 consoles, but you will need to sign in to Xbox Live with your Xbox Live account on that console before accessing the item. pozniej chce zmienić platnośc i dodać kartę kredytową Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 26 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2015 Próbuję ,ale się nei da Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 26 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2015 (edytowane) Yab: Chcesz gre z X360 pobrac na Xone? Edytowane 26 czerwca 2015 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
yab 572 Opublikowano 26 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2015 W zasadzie takie było pytanie Kriss_Hietala, więc do tego zmierzam, czy się da? Jakkolwiek, dodać aby można było ograć przy użyciu wstecznej kompatybilności lub kiedys nabywajac X360 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 26 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2015 Ja chcę gry z golda dodać do konta, wiem, że się nie pobiorą, ale chcę je mieć w kolekcji na wypadek wstecznej kompatybilności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 26 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2015 (edytowane) yab: Nie sciagniesz. Jeszcze nie ma wstecznej kompatybilnosci. Edytowane 26 czerwca 2015 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 26 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2015 (edytowane) U mnie poszło bez problemu przez stronę. Może musisz dodać jakąś opcję płatności? Ja mam paypala. @Don No nie ma, ale kiedyś jak dodadzą grę do puli to można ograć skoro jest za darmo teraz. Edytowane 26 czerwca 2015 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 26 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2015 Może musze mieć coś kupione? mam kartę kredytową i paypala podpięte pod konto, transakcje z konta na windows phone. Miałeś prędzej x360 na tym koncie? Albo czy masz aktywny preview ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 26 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2015 Tak, na swoim koncie miałem kiedyś X360 i teraz mam XO. Preview też mam aktywny, ale to nie ma nic do tego raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 26 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2015 Na załączonym obrazku ewidentnie ode mnie wymaga bym się zalogował na x360 chociaż raz by móc potem dodawać gry z konsoli i przeglądarki ;< Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 26 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2015 Może poproś kogoś zaufanego kto ma X360, żeby się zalogował na Twoje konto i wtedy powinno pyknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 26 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2015 Napisz do supportu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 26 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2015 Pany jak ustawić, żeby przy odpalaniu XO równocześnie TV się uruchamiał, bo nie chce mi się po pilota wstawać, szukałem parę razy i chyba jestem ślepy Cytuj Odnośnik do komentarza
yab 572 Opublikowano 26 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2015 (edytowane) Odpowiedź supportu.. Manilyn: at 20:14:51 , you need to have Xbox 360 console and purchase Xbox 360 games to be able to download them to Xbox One. Manilyn: at 20:14:51 The digital titles that you own and are part of the Back Compat game catalog will automatically show up in the “Ready to Install” section on your Xbox One. For disc-based games that are a part of the Back Compat game catalog, simply insert the disc and the console will begin downloading the game to your hard drive. After the game has finished downloading, you will still need to keep the game disc in the drive to play. Edytowane 26 czerwca 2015 przez yab Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 26 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2015 (edytowane) Mam ten sam problem z zakupem Thiefa (opisałem go w temacie na forum X360) i też zagadałem do supportu. Trafiłem na bardziej kompetentną osobę, ale również nie jest mi w stanie pomóc. Nie wiem dlaczego tak się dzieje, co prawda musiałem przeprowadzić wcześniej migrację konta, ale tuż po niej Just Cause 2 dodał się bezproblemowo. Potem spróbowałem dodać World of Tanks (również jest za darmo) i także zadziałało. Tylko z tym Thiefem są problemy. Tak czy siak support się nie poddaje i może wspólnymi siłami jeszcze do czegoś dojdziemy... EDIT: Na razie osoba z supportu usunęła dane mojej karty debetowej i mam odczekać 24h na aktualizację danych, a następnie spróbować ponownie z zakupem. Edytowane 26 czerwca 2015 przez Vexilium Cytuj Odnośnik do komentarza
yab 572 Opublikowano 26 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2015 Fakt trafiłem na jakiegoś matoła, bo rozmowa na czacie trwała 30 minut!!! Kilkakrotnie korzystalem juz z tej opcji, ale takiego wku,rwa nie miałem jeszcze jak przy innej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 26 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2015 Odnośnie pobrania gry z x360 na xo - swój GT chociaż raz musi być zalogowany na x360 Jeśli jest używany tylko na xo nie ma możliwości pobrania gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 26 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2015 Dobrze, że z tym Thiefem na X360 mi przypomnieliście. Czasem zapominam gry dodawać przez to, że cały czas z Xone korzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 27 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2015 Kupiłem białego Xboxa One z SO. Czekam już 5 tydzień na Ps4 i się jakoś doczekać nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 27 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2015 Jestem w programie "Xbox Preview Dash" - jak uruchomić emulację gier z X360? - proszę o jasną instrukcję "krok po kroku"; z gier emulowanych mam ZUMA (cyfrowo), a mogę mieć PERFECT DARK ZERO (pudełko). Cytuj Odnośnik do komentarza
Graczdari 297 Opublikowano 27 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2015 Jeśli chodzi o edycje płytowe, to po prostu wrzucasz grę do napędu. Pojawi Ci się napis "ZAINSTALUJ". Klikasz i wtedy uruchamia się pobieranie gry z XBL. Płyta robi tylko za klucz dostępu, natomiast gra i tak zostaje pobrana w całości (już przygotowana pod emulacje). Po instalacji, odpalasz jak każdą inną grę na XONE (nośnik musi być w napędzie). NIe wiem jak z DIGITAL, ale przypuszczam że wygląda to dość podobnie. Tzn. wpisuje w sklepiku tytuł gry i ją pobierasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 27 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2015 (edytowane) Jeśli chodzi o edycje płytowe, to po prostu wrzucasz grę do napędu. Pojawi Ci się napis "ZAINSTALUJ". Klikasz i wtedy uruchamia się pobieranie gry z XBL. Płyta robi tylko za klucz dostępu, natomiast gra i tak zostaje pobrana w całości (już przygotowana pod emulacje). Po instalacji, odpalasz jak każdą inną grę na XONE (nośnik musi być w napędzie). NIe wiem jak z DIGITAL, ale przypuszczam że wygląda to dość podobnie. Tzn. wpisuje w sklepiku tytuł gry i ją pobierasz. Jak wpiszę ZUMA w sklepie X ONE to niestety nie pokazuje żadnych tytułów. Edytowane 27 czerwca 2015 przez Paweł Dziuba Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 27 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2015 Jeśli chodzi o edycje płytowe, to po prostu wrzucasz grę do napędu. Pojawi Ci się napis "ZAINSTALUJ". Klikasz i wtedy uruchamia się pobieranie gry z XBL. Płyta robi tylko za klucz dostępu, natomiast gra i tak zostaje pobrana w całości (już przygotowana pod emulacje). Po instalacji, odpalasz jak każdą inną grę na XONE (nośnik musi być w napędzie). NIe wiem jak z DIGITAL, ale przypuszczam że wygląda to dość podobnie. Tzn. wpisuje w sklepiku tytuł gry i ją pobierasz. Jak wpiszę ZUMA w sklepie X ONE to niestety nie pokazuje żadnych tytułów. Powinienes miec w historii pobierania. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 27 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2015 Dokładnie tak, cyfrowe wersje z x360 wyświetlają sie w zakładce my game & apps w historii pobierania Cytuj Odnośnik do komentarza
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 27 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2015 Jeśli chodzi o edycje płytowe, to po prostu wrzucasz grę do napędu. Pojawi Ci się napis "ZAINSTALUJ". Klikasz i wtedy uruchamia się pobieranie gry z XBL. Płyta robi tylko za klucz dostępu, natomiast gra i tak zostaje pobrana w całości (już przygotowana pod emulacje). Po instalacji, odpalasz jak każdą inną grę na XONE (nośnik musi być w napędzie). NIe wiem jak z DIGITAL, ale przypuszczam że wygląda to dość podobnie. Tzn. wpisuje w sklepiku tytuł gry i ją pobierasz. Jak wpiszę ZUMA w sklepie X ONE to niestety nie pokazuje żadnych tytułów. Powinienes miec w historii pobierania. Tylko gdzie ta HISTORIA POBIERANIA na ONE jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi