hav7n 5 936 Opublikowano 27 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2015 Kubson juz ci napisal -> My games & apps i na prawo masz zakladke ''Ready to install''. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 27 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2015 (edytowane) Pany jak ustawić, żeby przy odpalaniu XO równocześnie TV się uruchamiał, bo nie chce mi się po pilota wstawać, szukałem parę razy i chyba jestem ślepy Ustawienia -> Zasilanie i uruchamianie (czy jak to tam jest w polskim daszu). Oczywiście Kinect potrzebny. Edytowane 27 czerwca 2015 przez wrog 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 27 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2015 Zgadza sie Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 27 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2015 Pany jak ustawić, żeby przy odpalaniu XO równocześnie TV się uruchamiał, bo nie chce mi się po pilota wstawać, szukałem parę razy i chyba jestem ślepy Ustawienia -> Zasilanie i uruchamianie (czy jak to tam jest w polskim daszu). Oczywiście Kinect potrzebny. aha czyli pilot przy du.pie trzeba trzymać, kinkieta nie posiadam. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 28 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2015 http://allegro.pl/300zl-kody-przedplaty-xbox-live-i5471448072.html To nie jakiś fake ? Są w ogóle kody na 15 zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza
mario546 1 Opublikowano 28 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2015 Żaden fake są dostępne kody 15 zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 29 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2015 (edytowane) Pany jak ustawić, żeby przy odpalaniu XO równocześnie TV się uruchamiał, bo nie chce mi się po pilota wstawać, szukałem parę razy i chyba jestem ślepy Ustawienia -> Zasilanie i uruchamianie (czy jak to tam jest w polskim daszu). Oczywiście Kinect potrzebny. aha czyli pilot przy du.pie trzeba trzymać, kinkieta nie posiadam. Dzięki Zamiast kinecta możesz użyć osobnego nadajnika podczerwieni. Nie są drogie https://support.xbox.com/pl-PL/xbox-one/live-tv/use-external-ir-with-xbox-one Edytowane 29 czerwca 2015 przez marcin33 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 29 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2015 Ok jestem nowy w temecie, xbox one na szafce obok ps4 i forza gta cod aw sunset i ryse do ogrania. Ale mam zero w liście przyjaciół gdyż jestem od zawsze z sony i miałem krótki epizod z poprzednim xem no i dłuższy z pierwszym xem, ale wtedy to nie było friends list itp. jednym słowem dodawajcie mnie do znajomych. pozdro tag: Skutini 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bugi 4 Opublikowano 29 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2015 czy drugi dodany sort gier z 360 (halo 3, gow 2 itd) już wszedł w życie czy jest dopiero planowany? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 29 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2015 Ok bo zaraz je..ne padem. xbox live gold, there was a problem, probuje 3 razy tu samo. Instaluje Ryse There was a problem with update . Check network connection, stestowałem connectiion is good. ponawiam update , there was a problem with update. KU>>WA co to jest. Masakra Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 29 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2015 Trzeba bylo szanowac marke. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 29 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2015 ale cyfrowa wersja czy z płyty? Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 29 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2015 Ok bo zaraz je..ne padem. xbox live gold, there was a problem, probuje 3 razy tu samo. Instaluje Ryse There was a problem with update . Check network connection, stestowałem connectiion is good. ponawiam update , there was a problem with update. KU>>WA co to jest. Masakra Zrób hard reset konsoli (przytrzymaj włącznik na przednim panelu kilka sekund) i dla pewności router też możesz zresetować. Spróbuj ponownie. Aha, connection good, a jak z transferem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 29 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2015 Wszystko idzie z płyty. Następne pytanie. Wkładam płyte zaczyna sie sciągać update, czy moge ją wyjąć i po włożeniu innej sciągać inny update i tak kilka razy coby mi sie 5 updatów naraz sciągało przez noc. czy musze czekać aż mi sie sciągnie z płytą w dysku. ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 29 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2015 Razem z instalacją danych z płyty ściągają się dane aktualizacji, o ile zgodzisz się na pobieranie na samym początku instalacji. Jeżeli tak, to po wyciągnięciu płyty instalacja chyba się zatrzyma. Możesz to oddzielić jedynie na tej zasadzie, że na początku zainstalować samą płytkę, a potem przy próbie włączenia gry konsola ponownie zapyta o wymaganą aktualizację. Choć o ile się dobrze orientuję, to nie da się jednocześnie instalować danych z płyty gry A i ściągać aktualizacji gry B. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 29 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2015 A jak ma zainstalowane gry na dysku to mu się te updaty w trybie instant on same nie ściągną? Tylko pod warunkiem, że ma zainstalowane gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 29 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2015 Racja. Zresztą olej te wszystkie gry i graj w samego Sunseta na początek Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 30 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2015 o twórcach Max'a: jaram sie bo max był cool Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 30 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2015 Kalimba tez. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 30 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2015 Jest jakiś spis darmowych gier/bet ? Ostatnio przeglądając sklep natrafiłem na darmowy pierwszy odcinek gry o tron oraz na Killer instinct. Sa może jakieś bety, na które się można zapisać albo więcej darmówek ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 30 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2015 f2p - SMITE, KI, Neverwinter, Warframe, Happy Wars pod koniec lipca dojdzie World of Tanks + gierki w programie GwG co miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 30 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2015 ---{GAMES WITH GOLD UPCOMING JULY RELEASES}---XBOX 360: PLANTS vs ZOMBIES, GEARS OF WAR 3XBOX ONE: ASSASSINS CREED 4: BLACK FLAG, SO MANY ME --{OTHER CURRENTLY FREE XBOX ONE TITLES}--Game of Thrones (TELLTALE) S1:E1AIRMECH ARENANEVERWINTERWARFRAMEHAPPY WARSPROJECT SPARKVOICE COMMANDERDEAD OR ALIVE 5: LAST ROUND CORE FIGHTERS TRIAL MODE (No story mode but all achievements unlockable)ONIGIRI (JAPAN Release Only) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 30 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2015 Dzięki, parę z nich przeoczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 30 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2015 Kalimba tez. Potwierdzm. Bardzo dobry platformer. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 30 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2015 dobra, kto pomoże przycebulić gow3? chodzi o odzyskanie mojego konta na x360 i dodaniu gry do kolejki jest to akcja jednorazowa Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi