Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Też to miałem, pokazywało 120GS, a już w nocy się naprawiło i znowu pokazywało ponad 4,3k. :P

Opublikowano

O to super, bo się zanosi, że będę nr 1 na mojej liście :D

Zacząłem Asasyna więc raczej wątpię. :kaz:

A jak kupie Thomas was alone to już w ogóle. :obama:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

jeszcze symulator kozy i Q  :pope:

kozę mogliby już przecenić   :whistling:

Opublikowano

ten Assassyn ma taki łatwy GS? Właśnie też gram w Thomasa, skończyłem Valiant Hearts ( do calaka  brakuje mi tylko tego osiągnięcia z leczeniem Karla) i  ściąga mi się Black Flag. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

STOP IT :frog:

Opublikowano

Ale ten Thomas Was Alone to faktycznie najłatwiejsze GS obok dodatku do Forzy Horizon 2 z jakim miałem do czynienia. Przynajmniej do 6 levelu w którym jestem :P

Opublikowano

Another World łatwiejsze, godzina i tysiak. :P

Opublikowano

Normalnie. Wbijam punkty to jestem. :kaz:

Opublikowano

GS whore :P

:ohboy:

Co ja poradzę, że jesteś poyebany i lubię te punkciki. :rayos:

Ty skubańcu, jakie gierki to sam poprawię GS? :cf:

Another World dał mi tysiaka w ok. 1h. Do tego GTA V 720GS jak na razie, ale prawie 50h już nabite. Do tego Titanfall dosyć prosty GS. Fify to również dla mnie były proste punkty. 

A dzisiaj jeszcze zakupiłem Thomas was alone. Calak pewnie dziś-jutro. :banderas: 

Pomyślcie sobie co to będzie jak wyjdzie kolekcja Rare z 10k gamerscora :0

Heh, akurat to mnie nie interesuje. :(

Opublikowano

Mnie Xbox pierwszy raz zrobił w wała, bo też mam ponad 4000 GS a cały dzień pokazuje 0, teraz 540 GS :( Oszkali mnie, banda decydentów. 

Opublikowano

To i tak mam przewagę ponad 600gs. :xboss:

Opublikowano

Też mam Thomasa więc :xboss: 

Faktyczny w rankingu? Nie.

Jakim cudem masz tyle GS-a w Thomasie w 30 minut? O_o

Opublikowano

Panowie jak ma wyglądać to streamowanie gier z Xbox One na PC i kiedy ta funkcja wejdzie w życie ?

Edytowane przez BuRRRza

Opublikowano

No banał, ale przejście leveli też swoje zajmuje, bo trzeba się jednak zmieniać między klockami, a tu widzę w pół godziny ponad pół gry przeszedłeś gdy ja jestem w 5-4 z 2h na liczniku, a robię wszystko za raz i dosyć szybko. :/