Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Ja się wyłamię, dla mnie biblioteka eaa jest słaba wiec zamiast tych 80zł wolałbym wydać 40 na tytanka

sam bym go w tej cenie łyknął ale mam go na płycie

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Warto te Watch Dogzy za 79 czy wciąż za wysoka cena w stosunku do zawartości? Bo w sumie pograłbym w coś a do wypłaty trochę jeszcze zostalo. :P

Opublikowano

Moim zdaniem Watch_Dogs zdecydowanie warto - zresztą, opisałem to obszerniej w temacie związanym z grą na forum. :-)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Biały Xbox One z Sunset Overdrive już do mnie jedzie...

:banderas:

Opublikowano

Biały Xbox One z Sunset Overdrive już do mnie jedzie...

:banderas:

Gratuluję wygrania życia.

Ależ dziękuję dobry człowieku, niech Ci bozia w dzieciach wynagrodzi... W ilości lub jakości - wedle uznania...

Opublikowano

Wczoraj ukazała się nowa aktualizacja. Ktoś zna listę zmian?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Xbox One dotarł, właśnie ściąga się Titanfall kupiony za 40 zł, zaraz do kolejki dodam Sunset Overdrive, a w poniedziałek odbieram ze sklepu Forza Horizon 2. A w międzyczasie mam takie pytania:

1. Gold się kumuluje? Dostałem 30 dni na próbę, do Sunset Overdrive dostałem kod na 14 dni. Jeśli go wpiszę w sklepie -> zrealizuj kod, to Gold się wydłuży o te 14 dni?

2. Jeśli chciałbym usunąć kartę kredytową, to muszę zmienić subskrypcję na Silver i usunąć kartę? Czy mogę wtedy przedłużyć Gold kodem ze zdrapki bez ponownego dodawania karty? Czy jakaś karta kredytowa musi być do konta stale przypisana?

To tyle na razie, dzięki z góry za pomoc. Jak coś będę pytał.

Opublikowano

Karta chyba nie musi być dodana, ja od razu usunąłem i mam tylko paypala podpięte. Te 14 dni triala to jakiś półprodukt, na tych 14 dniach nie możesz dodawać gier z golda. Sam mam niewykorzystany kod i się zastanawiam co z nim zrobić(od razu kupiłem subskrypcję na rok).

Opublikowano

W pudełku z SO miałeś triala na dwa tygodnie a nie pełnego golda. Triale nie przedłużają. Gold kasuje triale. Wpisz jak Ci się skończy. Na X360 triale dawały tylko grę online. Podobno na XOne dają też dostęp do zniżek z promocji. Sam kiedyś na trialu dodałem grę z GwG.

2. Z tego co wiem to jak zapłaciłeś za Golda to go masz (na 95% ;) ) Odpięcie karty tego nie zmieni. Jak nie odepniesz to Ci z automatu przedłuży Gold po niefajnej cenie. Bez problemu możesz użyć w międzyczasie zdrapki. Wiem, że niektórzy mają problem zakupienia czegokolwiek, jeśli nie jest podpięta jakaś opcja płatności (nawet jak masz zasilone konto np. Zdrapką). Ja mam PayPala podpiętego, z którego i tak nie korzystam i żadnych problemów od X360 nie mam.

Opublikowano

Jak nie odepniesz to Ci z automatu przedłuży Gold po niefajnej cenie. 

Nie musi odpinać karty/paypala. Wystarczy wyłączyć automatyczne odnawianie w opcjach na stronie xbox.com. 

Opublikowano

No i zmiana regulaminu usługi Xbox Live nie włączy ci automatycznego odnawiania i nie okradnie cię z kasy

.

To nie Sony, to jest Microsoft :)

Opublikowano

Nie mam PayPal, więc podałem nr karty. Żeby mieć Golda i kupić Titanfall. Wyłączę subskrypcję na stronie Xbox i przedłużę Golda zdrapką. Powinno działać - przynajmniej na to liczę.

Dzięki za pomoc.

Opublikowano

Czy wiadomo kiedy w sklepach w Polsce pojawi się wersja XONE z dyskiem 1TB? (ale nie limitka)

Są teoretycznie wywieszone już na stronie MS ale w sieciówkach i sklepach netowych ich brak.

Opublikowano

Na polskiej stronie od dawna wisi ogłoszenie "kup xboxa 1TB" ale nawet nie ma odnośnika do sklepu/resellerów. Ta wersja z H:MCC 1Tb pewnie przed sierpniem się nie pojawi.

Opublikowano

Panowie jak podpiac PayPal do konta? Niby dodalem w menu na konsoli konto PayPal, zakupilem karte 50zl i roznice chcialbym doplacic PayPalem, ale wyskakuje mi, abym dodal karte. Nie mam mozliwosci wyboru platnosci PayPalem na konsoli jak i stronie xbox.com.

Edytowane przez bebbop

Opublikowano

hmm, ja mam paypala podpięte do konta Microsoft od czasu jak kupowałem appki na windows phone i bez problemu mogę też płacić na xboxie...

Opublikowano

na xbox one nie da sie doplacic roznicy paypalem, jedyna opcja to podpiecie karty kredytowej i wtedy mozna wyrownac roznice. 

Opublikowano

Ludzie czy jest ktoś kto mógłby mnie zaprosić do preview jak ktoś ma. Z góry dziękuje :)