maciekww28 848 Opublikowano 12 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 Ludzie czy jest ktoś kto mógłby mnie zaprosić do preview jak ktoś ma. Z góry dziękuje wyślij mi zapro do znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 12 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 Sprawdzilem i rzeczywiscie, PayPalem mozna oplacac tylko pelne kwoty, natomiast jak chcemy doplacic reszte to tylko karta. Dzieki za pomoc kubson & Kriss_Hietala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 12 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 Super. Wysłałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 12 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 ja kupiłem paypalem telltale games collection. Miałem 10zł na paypalu, resztę ściągnęło z karty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 12 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 nie wiem czy było ale w wst. kompatybilności w grach z x360 będzie można grać w multi online? Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 12 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 (edytowane) nie wiem czy było ale w wst. kompatybilności w grach z x360 będzie można grać w multi online? Tak. Panowie mam problem z padem otóż od jakiegoś czasu wyłącza się po około 20 minutach gry i nie idzie dalej grać. Nowe baterie, testowałem na dwóch różnych rodzajach. Gram spokojnie, w menu pełna kreska po 20 minutach info o małej ilości energii i później pad już się wyłącza i mogę go włączać ale i tak chwilę pogram i się wyłączy. Dodam ,że problem zaczął się od momentu kiedy to musiałem dokończyć ważną misję w GTA V i pad na ostatku energii leciał i kilka razy się wyłączał i ja go włączałem żeby dokończyć. Po skończeniu włożyłem nowe baterie i odpaliłem nazajutrz konsolę i zaczął się ten problem. O pada dbam, nie rzucam nim nic z tych rzeczy, aktualizacja wgrana (chociaż nie wiem czy ma to jakiekolwiek znaczenie). Zapasowy pad działa ok, po włożeniu nowych baterii ciągle pełna kreska i śmiga. Problem występuje z padem ,który był razem z X1. Co z tym zrobić ? Wysyłać na gwarancję czy do jakiegoś serwisu czy coś ? Edytowane 12 lipca 2015 przez BuRRRza Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 12 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 (edytowane) Wyslij na gwarancje i problem bedzie z glowy, tak masz zapasowy wiec nie ma zadnej tragedii Edytowane 12 lipca 2015 przez Mroku333 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 12 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 Jest jakaś aplikacja do testowania wibracji w padzie? Ponoć w Xone usprawnili silniczki wibracyjne, żed mam yteraz różne stopnie natężenia, wibracje przechodzące z jednej strony na drugą ,z góy na dół, pulsujące..ponoć triggery też mają podpięte silniczki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 12 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 Kolega z forum wysłał mi zaproszenie do preview, ale nie dostałem jakiegokolwiek powiadomienia itp aby sciągnąć aplikacje. Było to dobre kilka godzin temu. Ile sie na to czeka, idzie z automata czy musze czekac aż im sie zachce mi wysłać info ? Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 12 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 (edytowane) Kolega z forum wysłał mi zaproszenie do preview, ale nie dostałem jakiegokolwiek powiadomienia itp aby sciągnąć aplikacje. Było to dobre kilka godzin temu. Ile sie na to czeka, idzie z automata czy musze czekac aż im sie zachce mi wysłać info ? Trzeba czekac do nastepnej fali uptade ktora jest srednio co miesiac. Edytowane 12 lipca 2015 przez hav3n Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 12 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 no to sobie w Perfect Dark Zero dzisiaj nie zagram, trudno czekam na update Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 12 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 Kolega z forum wysłał mi zaproszenie do preview, ale nie dostałem jakiegokolwiek powiadomienia itp aby sciągnąć aplikacje. Było to dobre kilka godzin temu. Ile sie na to czeka, idzie z automata czy musze czekac aż im sie zachce mi wysłać info ? Jak ktoś CI wyśle zaproszenie to czekasz 1-3 dni na wiadomośc od Microsoftu. Instalujesz aplikację, w niej się rejestrujesz i czekasz aż Cię zapiszą do programu, wtedy dostaniesz update. Cały proces trwa ok tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 12 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 U mnoe caly proces zajal z 3 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 12 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 ktoś wie, do której jutro jest wyprzedaż? Miałem dostać przelew "w ciągu 2 tygodni"..licząc od 30... jest szansa,że jutroi przyjdzie ,ale mój bank zaksięguje to pewnie ok 14... Ciekawe czy zdążę kupić diablo 2 ;< Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 12 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 Przeważnie we wtorek rano jeszcze są aktywne stare ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 14 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2015 Co daje to nowa aktualizacja o rozmiarze 260 mb? Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 14 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2015 (edytowane) Zarejestrowałem konsolę w serwisie. Kliknąłem wymień akcesorium i wszystko szło ok (mimo ,że robiłem to 3 raz bo były jakieś problemy ,że mi nie wyświetlało co dalej). Kliknąłem rodzaj pada i wpisałem wszystkie dane i wywaliło mnie do strony głównej i to tyle ? Później wchodząc w zlecenia nic się nie pokazuje. Nie wiem o co chodzi. Mam nadzieje ,że jutro dostanę maila co i jak. To wszystko jest za darmo ? Bo klikając rodzaj transportu - "transport własny" bo nie było innego do wyboru to pisało coś o tym ,żebym spakował pada i wysłał a obok ,że koszty 0.00 Euro. edit: ok ,zrobiłem to ponownie i teraz wyświetliło się do końca mam widocznie zlecenie. Poczekam na maila jakbym miał jakieś wątpliwości to napiszę. Jeszcze jedno ile czeka się na tego maila ? Edytowane 14 lipca 2015 przez BuRRRza Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 14 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2015 Jak wygląda u Was sprawa z Hexic na X360? Swojego czasu widziałem go przez chwilę w grach do ściągnięcia, ale już go nie ma Sklep też mi nic nie pokazuje. To fajna gierka po loncie, nie pogardziłbym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 14 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2015 Testowałem mass effect w BC... Tragedia, jakieś ziarna wszędzie i szumy. Framerate "na oko" kuleje... Jeżeli tak ma wyglądać ta wsteczna kompatybilnośc to chyba się niepotrzebnie napaliliśmy. Ktoś testował inne gry w BC? Też są problemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 14 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2015 (edytowane) W innych tez sa spadki, ale nie az takie. Zarejestrowałem konsolę w serwisie. Kliknąłem wymień akcesorium i wszystko szło ok (mimo ,że robiłem to 3 raz bo były jakieś problemy ,że mi nie wyświetlało co dalej). Kliknąłem rodzaj pada i wpisałem wszystkie dane i wywaliło mnie do strony głównej i to tyle ? Później wchodząc w zlecenia nic się nie pokazuje. Nie wiem o co chodzi. Mam nadzieje ,że jutro dostanę maila co i jak. To wszystko jest za darmo ? Bo klikając rodzaj transportu - "transport własny" bo nie było innego do wyboru to pisało coś o tym ,żebym spakował pada i wysłał a obok ,że koszty 0.00 Euro. edit: ok ,zrobiłem to ponownie i teraz wyświetliło się do końca mam widocznie zlecenie. Poczekam na maila jakbym miał jakieś wątpliwości to napiszę. Jeszcze jedno ile czeka się na tego maila ? Ciezko mi powiedziec bo jak kiedys mi sie zepsul X360 to dzwonilem do nich a nie na maile i wyslali do mnie kuriera, po 2 tygodniach otrzymalem konsole do domciu. Edytowane 14 lipca 2015 przez Mroku333 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 14 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2015 fps drop to pikuś...ale te ziarno.... jakbym grał w grę po benzydaminie... Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 14 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2015 ME zawsze miał ten filtr/ziarno. Zobacz w opcjach, czy nie da się wyłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 14 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2015 Gdzie sie wyłączalo upload do danej gry. Gram w gta 5 i co zrobie headshota to mi to badziewie wyskakuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 14 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2015 A jak nagrać fragment gry? Co klikam nagraj to mi ostatnie 30s nagrywa...a ponoć Xone mógł 5minut(ps4 15m). Cytuj Odnośnik do komentarza
LordV 16 Opublikowano 14 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2015 Nie da sie wylaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi