Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak nagrać fragment gry? Co klikam nagraj to mi ostatnie 30s nagrywa...a ponoć Xone mógł 5minut(ps4 15m).

Dwa razy logo Xbox na padzie, wstaw DVR, wybierasz sobie długość klipu.

Opublikowano

Kolejny update i kolejny raz nic się u mnie nie zmienia. Nadal jak robię skrinszota, to nie mogę go zapisać. Jedyne co mogę - to ustawić go jako tło. Super konsola, (pipi) obsrane na zielono. Nie mam już pomysłów na to, co jest nie tak. W internecie brak jakichkolwiek rozwiązań tego problemu. U SONY jedno kliknięcie i mamy screena, tutaj jakieś pieprzenie się w kombinacje klawiszy... Która i tak nie zapisuje screena. Tylko przy próbie zapisania wywala błąd "żądne zdjęcie nie zostało zapisane...". Szrot obsrany.

Opublikowano

a nie przyszło ci do głowy chwilę poczekać? :reggie: czasami bywa tak że robisz screena, jest zapisany w pamięci tymczasowej, masz do niego dostęp przez upload ale więcej opcji, w tym i zapis "na zawsze" pojawiają się po minucie czy dwóch :sorcerer: dramaturgię odstaw na bok i sprawdź następnym razem.

Opublikowano (edytowane)

a nie przyszło ci do głowy chwilę poczekać? :reggie: czasami bywa tak że robisz screena, jest zapisany w pamięci tymczasowej, masz do niego dostęp przez upload ale więcej opcji, w tym i zapis "na zawsze" pojawiają się po minucie czy dwóch :sorcerer: dramaturgię odstaw na bok i sprawdź następnym razem.

Odkąd wszedł update z robieniem screenów, to nie działa to u mnie jak należy. Czekałem nie raz kilkanaście minut i więcej, i nic się nie zmieniało. Mądrzenie się odstaw na bok i pomyśl lub zapytaj następnym razem - zanim wysuniesz jakieś wnioski.

Edytowane przez Emtebe
Opublikowano

Jakby kogoś interesowało to na cdkeys jest Max the curse of brotherhood za 0.99 Funta, a jak polubicie na fejsie to jeszcze 5% mniej :)

Fajna gierka za grosze,

http://www.cdkeys.com/xbox-live/games/max-the-curse-of-brotherhood-xbox-one-digital-code

Jeśli ktoś preferuje allegro, to można kupić kod w granicach 11PLN - szkoda nie dać szansy tej grze za takie pieniądze ;)

Opublikowano (edytowane)

Pieniadze ze zdrapek przepadaja czy nie ?

Nie, chyba że jakieś promocyjne. Na commerce.microsoft.com można zawsze podejrzeć, czy i kiedy coś wygasa (wysyłają też maila 30 dni przed).

Szybkie pytanie o preview, to tylko zmienia dasha czy formatuje dysk i jakiś inne kwiatki z tym są związane?

Nic się nie zmienia. Po prostu masz dostęp do nowych funkcji, jeśli są akurat testowane w ramach preview.

Co do Max: The Curse of Brotherhood:

27FJ7-7JJRH-RWH66-FQY4H-4CRQZ

4TG7Q-JKRD9-RF6T6-CX9P9-CJDQZ

Edytowane przez wrog
  • Plusik 3
Opublikowano

Dzięki wrog, akurat też myślałem o zakupie Maxa w niedalekiej przyszłości :) Wykorzystałem pierwszy podany kod.

Dzisiaj chciałem przygarnąć przez stronkę xbox.com Gears of War 3 na Xbox 360 w ramach GwG i niestety mam ten problem co z Thiefem. Podobno gra nie jest dostępna w moim regionie (czyli de facto w Polsce). Ktoś jeszcze ma identyczny problem? Jeśli nie, to chyba znowu będę musiał popisać z supportem...