Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to masz osobna apke Smartglass do x360

Imo havenowi chodziło ze przez aplikacje Smartglass wchodzisz do sklepiku i dodajesz do kolejki gow3

Natomiast zte chyba miał na myśli logowanie sie poprzez telefon na stronę xbox.com

Ps

Jezeli tak bardzo zależy ci na grach z golda na x360 to kup sobie konsole bo teraz mozna dorwać ja za śmieszne małe pieniądze

• Plusik 1
Gość DonSterydo
Opublikowano

Nie można. Karta albo chyba jeszcze PayPal wchodzi w grę.

Opublikowano (edytowane)

Nie widze tematu z pytaniami  wiec pisze tutaj ;) ... Mam zamiar kupić One'a i mam pytanie w związku z EA ACCESS, da rade wykupić bez karty kredytowej ,tylko np za walute na koncie 

Karta/paypal albo specjalny prepaid EA Access (nie wiem czy u nas sprzedają).

Co do dysków, ja używam Seagate 2TB Expansion Portable i jestem zadowolony.

Edytowane przez wrog
Opublikowano

Już kiedyś o tym pisałem ale dalej mam problem z niemożliwością udostępniania screenshotów. ;/

Wygląda to tak że robię zrzut, wchodzę w upload i nie mogę tego zapisać. Zrzuty cały czas leżą na dysku. Zapisało mi tylko jakieś dwa stare video z Ori. xboxdvr.com też nic nie widzi. ;/ Nie mam zainstalowanego upload studio ani nie mam golda aktualnie? Któreś z tych może być przyczyną?

Gość suteq
Opublikowano

Jak mozna nie miec zainstalowanego upload studio?

Zainstalowałem to tylko po to aby coś sprawdzić dla kolegi. Potem wywaliłem bo tego nie używam. 

Opublikowano

nie mam golda aktualnie? Któreś z tych może być przyczyną?

No i tu masz odpowiedź na swoje pytanie. Bez Golda nie udostępnisz screenów/video.

Dzięki!

Gość DonSterydo
Opublikowano

Dzięki za info. Już zamówione, jutro sobie odbiorę w sklepie :)