Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Jak patrzyłem dwa dni temu to nie mozna było, z tego co wiem to nie dodali jeszcze żadnych gier

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

przez telefon w sensie na stronę xbox.com czy do sklepu windows store? tylko sklep jeszcze nei zunifikowany, to nic nie ma.

Opublikowano

Smartglass?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

No to masz osobna apke Smartglass do x360

Imo havenowi chodziło ze przez aplikacje Smartglass wchodzisz do sklepiku i dodajesz do kolejki gow3

Natomiast zte chyba miał na myśli logowanie sie poprzez telefon na stronę xbox.com

Ps

Jezeli tak bardzo zależy ci na grach z golda na x360 to kup sobie konsole bo teraz mozna dorwać ja za śmieszne małe pieniądze

Opublikowano

Nie widze tematu z pytaniami  wiec pisze tutaj ;) ... Mam zamiar kupić One'a i mam pytanie w związku z EA ACCESS, da rade wykupić bez karty kredytowej ,tylko np za walute na koncie 

Opublikowano

Nie można. Karta albo chyba jeszcze PayPal wchodzi w grę.

Opublikowano

Jakie zewnętrzne HDD do XO polecacie? SSD odpadają (cena/mała pojemność), lub które będą pasować do XO?

Opublikowano

Gdzie teraz najtaniej X1 kupię? ktoś ostatnio zamawiał z jakiejś promocji fajnej? 

"cisnienia" nie mam na zakup, dlatego mógłbym poczekać na jakieś fajne zestawy.

Opublikowano

Ja zakupiłem seagate expansion 2tb portable 2015

Opublikowano

Nie widze tematu z pytaniami  wiec pisze tutaj ;) ... Mam zamiar kupić One'a i mam pytanie w związku z EA ACCESS, da rade wykupić bez karty kredytowej ,tylko np za walute na koncie 

Karta/paypal albo specjalny prepaid EA Access (nie wiem czy u nas sprzedają).

Co do dysków, ja używam Seagate 2TB Expansion Portable i jestem zadowolony.

Edytowane przez wrog

Opublikowano

Już kiedyś o tym pisałem ale dalej mam problem z niemożliwością udostępniania screenshotów. ;/

Wygląda to tak że robię zrzut, wchodzę w upload i nie mogę tego zapisać. Zrzuty cały czas leżą na dysku. Zapisało mi tylko jakieś dwa stare video z Ori. xboxdvr.com też nic nie widzi. ;/ Nie mam zainstalowanego upload studio ani nie mam golda aktualnie? Któreś z tych może być przyczyną?

Opublikowano

Jak mozna nie miec zainstalowanego upload studio?

Opublikowano

no ale po co mi to jak np. nie nagrywam video to ich nie edytuję co nie? ;/

Opublikowano

nie mam golda aktualnie? Któreś z tych może być przyczyną?

No i tu masz odpowiedź na swoje pytanie. Bez Golda nie udostępnisz screenów/video.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Jak mozna nie miec zainstalowanego upload studio?

Zainstalowałem to tylko po to aby coś sprawdzić dla kolegi. Potem wywaliłem bo tego nie używam. 

Opublikowano

Pytanko mam jako że od 2 lat nie miałem konsoli ms i golda nie wykupywałem.

Gdzie najtaniej znajdę golda na rok? Te z allegro bezpieczne?

Opublikowano

Z keye jest najlepiej brac goldy i zdrapki,ceny sa bardzo ok.

Opublikowano

nie mam golda aktualnie? Któreś z tych może być przyczyną?

No i tu masz odpowiedź na swoje pytanie. Bez Golda nie udostępnisz screenów/video.

Dzięki!

Opublikowano

Bez Golda nie udostępnisz screenów/video.

ja mam golda a i tak połowy screenów nie mogę zapisać - nawet po kilku/nastu dniach

Opublikowano

Dzięki za info. Już zamówione, jutro sobie odbiorę w sklepie :)