Opublikowano 25 lipca 20159 l Jak patrzyłem dwa dni temu to nie mozna było, z tego co wiem to nie dodali jeszcze żadnych gier
Opublikowano 25 lipca 20159 l przez telefon w sensie na stronę xbox.com czy do sklepu windows store? tylko sklep jeszcze nei zunifikowany, to nic nie ma.
Opublikowano 25 lipca 20159 l No ale co daje smartglass? Moe smartglassem się podpiąć do X1..ale tu nam chodzi o x360.
Opublikowano 25 lipca 20159 l No to masz osobna apke Smartglass do x360 Imo havenowi chodziło ze przez aplikacje Smartglass wchodzisz do sklepiku i dodajesz do kolejki gow3 Natomiast zte chyba miał na myśli logowanie sie poprzez telefon na stronę xbox.com Ps Jezeli tak bardzo zależy ci na grach z golda na x360 to kup sobie konsole bo teraz mozna dorwać ja za śmieszne małe pieniądze
Opublikowano 26 lipca 20159 l Nie widze tematu z pytaniami wiec pisze tutaj ... Mam zamiar kupić One'a i mam pytanie w związku z EA ACCESS, da rade wykupić bez karty kredytowej ,tylko np za walute na koncie
Opublikowano 26 lipca 20159 l Jakie zewnętrzne HDD do XO polecacie? SSD odpadają (cena/mała pojemność), lub które będą pasować do XO?
Opublikowano 26 lipca 20159 l Gdzie teraz najtaniej X1 kupię? ktoś ostatnio zamawiał z jakiejś promocji fajnej? "cisnienia" nie mam na zakup, dlatego mógłbym poczekać na jakieś fajne zestawy.
Opublikowano 26 lipca 20159 l Nie widze tematu z pytaniami wiec pisze tutaj ... Mam zamiar kupić One'a i mam pytanie w związku z EA ACCESS, da rade wykupić bez karty kredytowej ,tylko np za walute na koncie Karta/paypal albo specjalny prepaid EA Access (nie wiem czy u nas sprzedają). Co do dysków, ja używam Seagate 2TB Expansion Portable i jestem zadowolony. Edytowane 26 lipca 20159 l przez wrog
Opublikowano 26 lipca 20159 l Już kiedyś o tym pisałem ale dalej mam problem z niemożliwością udostępniania screenshotów. ;/ Wygląda to tak że robię zrzut, wchodzę w upload i nie mogę tego zapisać. Zrzuty cały czas leżą na dysku. Zapisało mi tylko jakieś dwa stare video z Ori. xboxdvr.com też nic nie widzi. ;/ Nie mam zainstalowanego upload studio ani nie mam golda aktualnie? Któreś z tych może być przyczyną?
Opublikowano 26 lipca 20159 l no ale po co mi to jak np. nie nagrywam video to ich nie edytuję co nie? ;/
Opublikowano 26 lipca 20159 l nie mam golda aktualnie? Któreś z tych może być przyczyną? No i tu masz odpowiedź na swoje pytanie. Bez Golda nie udostępnisz screenów/video. Edytowane 26 lipca 20159 l przez SzczurekPB
Opublikowano 26 lipca 20159 l Jak mozna nie miec zainstalowanego upload studio? Zainstalowałem to tylko po to aby coś sprawdzić dla kolegi. Potem wywaliłem bo tego nie używam.
Opublikowano 26 lipca 20159 l Pytanko mam jako że od 2 lat nie miałem konsoli ms i golda nie wykupywałem. Gdzie najtaniej znajdę golda na rok? Te z allegro bezpieczne?
Opublikowano 26 lipca 20159 l nie mam golda aktualnie? Któreś z tych może być przyczyną? No i tu masz odpowiedź na swoje pytanie. Bez Golda nie udostępnisz screenów/video. Dzięki!
Opublikowano 26 lipca 20159 l Bez Golda nie udostępnisz screenów/video. ja mam golda a i tak połowy screenów nie mogę zapisać - nawet po kilku/nastu dniach
Opublikowano 26 lipca 20159 l trials fusion deluxe za 60zl w mm i saturnach, jak ktos nie kupil jeszcze cyfrowo to pyli sie mocno.