Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Wstrzymaj się do Gamescomu Króliku, wtedy zobaczysz czego się spodziewać. Przykład Mortala i Batmana pokazał że PC to nie zawsze najlepsze rozwiązanie mimo mocy obliczeniowej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Chodzi mi po głowie zakup kinecta. Mieszkam w PL więc wiem, że odpadają komendy głosowe. Do czego taki kinect może być wykorzystany? Skype? jak masz kobite, dzieciaki to bier - dla samego siebie to raczej odpada Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Nie mam żadnego z powyższych. Chodzi mi raczej o komunikację Skype, kilka gierek i kody czytane bezpośrednio z kart miast wpisywać je z palca. On kiedy mam One'a prawie nie korzystam z PC. Sam posiadasz Kinecta? Co z niego masz? Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 (edytowane) Mam kinecta, czasem jak znajomi wpadaja pogramy w kręgle jakieś, jak koleżanki wbijają do żony to w Dance Central potrafią grać 3-4h. Jak miałem region na uk to korzystałem z komend głosowych które działały bardzo spoko. Najlepsza obecnie gra na kinecta to Disney Fantasia Music Evolved (muzyczna) - jest naprawdę super ale specjalnie dla niej to raczej słabo z zakupem. (np. w takim D4 bardzo fajnie się sterowało) Więc jak nie masz kobity / dzieciaków to ja bym raczej nie brał. Skype, sczytywanie kodów działa super. Edytowane 27 Lipca 2015 przez kermit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Dzięki, na razie się wstrzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 MS odszedł o polityki robienia gier pod Kinecta, więc jeśli nie grzeją Cię komendy głosowe w języku angielskim, okazjonalne używanie kamery do odczytywania kodów czy komunikacja przez Skype, to można sobie darować Kinecta, bo większej integracji z grami już nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 (edytowane) Na USA ostatnio zapowiedzieli bundle 1TB z NFL I EA Access na rok za 399$ wiec mozliwe ze cos podobnego tylko z Fifa dadza na Europe. Ciekawa oferta jezeli ktos lubi gierki od EA. Edytowane 27 Lipca 2015 przez hav3n Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 (edytowane) @ Banny Skoro lubisz wyścigi to pamiętaj,ze XOne ma Forza Horizon 2 + Storm Island . Wrzesień to premiera Forza Motorsport 6 Nigdy nie miałeś konsoli MS, to Forza wbije cię w glebę Edytowane 27 Lipca 2015 przez chris85 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Kinect wymagany do obsługi tv, w sensie używania jako pilota oraz żeby się od razu włączało z dekoderem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 @ Banny Skoro lubisz wyścigi to pamiętaj,ze XOne ma Forza Horizon 2 + Storm Island . Wrzesień to premiera Forza Motorsport 6 Nigdy nie miałeś konsoli MS, to Forza wbije cię w glebę Jeśli faktycznie jest fanem gier wyścigowych to w tym przypadku można powiedzieć wprost, że nie ma innej opcji niż Xbox. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 fanem to może za dużo powiedziane, ale zawsze w GT lubiłem grać. Do czasu części 4, piątka później żygałem, a 6 pograłem do momentu i stwierdziłem, ze to ciągle to samo i chyba największa bolączka (imo) - głos silników. Dlatego też może czas na zmianę serii. Czy granie online jest darmowe? jak ten live wyglada i jakie ma się korzysci z posiadania? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 (edytowane) Obecnie jakieś 120-130 zł kosztuje kod na roczny abonament Xbox Live Gold dzięki któremu pozwalają Ci grać w multi po sieci. Dodatkowo dwie gry na miesiąc z oferty Games with Gold za 'friko'. Dla Golda są też unikatowe promocje niedostępne dla kont bez abonamentu, czyli Silver. Nieraz gry w wersjach cyfrowych za śmieszne pieniądze można wyrwać. Edytowane 27 Lipca 2015 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 (edytowane) fanem to może za dużo powiedziane, ale zawsze w GT lubiłem grać. Do czasu części 4, piątka później żygałem, a 6 pograłem do momentu i stwierdziłem, ze to ciągle to samo i chyba największa bolączka (imo) - głos silników. Dlatego też może czas na zmianę serii. Czy granie online jest darmowe? jak ten live wyglada i jakie ma się korzysci z posiadania? tu masz najlepsze ceny. http://www.keye.pl/games/buylistsearchgame/game/52 Wygląda lepiej niż PSN Gry i patche ciągniesz maksymalną prędkością łącza i nie ma takich cyrków jak u Sony. . Co wtorek masz promocje na wybrane tytuły w Deals with Gold. Darmowe gierki zawsze 1 i 15 dnia danego miesiąca. Dochodzi ci EA Access za 79 zł masz 12 gier na dzień dobry. W sierpniu rzucą Dragon Age: Inkwizycja. Edytowane 27 Lipca 2015 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 http://allegro.pl/12-miesiecy-xbox-live-gold-pl-zdrapka-automat-24-7-i5422024370.html 122,50 zl / rok Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 I jak już jesteśmy przy GWG - wiadomo co z sierpniu przycebulimy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 I jak już jesteśmy przy GWG - wiadomo co z sierpniu przycebulimy? Na 5 dni przed końcem miesiąca? Chyba żarty sobie robisz Standardowo pewnie będzie 1 dzień przed. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Pisałem do XboxPolska. Mówili że ogłoszą 1 sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 (edytowane) Wydawało mi się, że trochę wcześniej jest info. A może to tylko o jakichś plotach czytałem. Edytowane 27 Lipca 2015 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Wydawało mi się, że trochę wcześniej jest info. A może to tylko o jakichś plotach czytałem tylko. Wcześniej to są jakieś plotki. Oficjalne info zawsze jest na ostatnią chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Plotkę o Ryse zdementował sam Król. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 ryse to kupsztal na pc przeszedłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 (edytowane) Pytanie za 100 punktów, czemu nie żadnych bundli XO z Girsami (pre order)? Czy z Forza Horizon 2? Oczywiście mowa o oficjalnych bundlach, XO ma chyba najgorsze zestawy ze wszystkich konsol. Raka można dostać od bundli z AC czy tym z F5 i Fifą ;/ W sumie jedyny normalny bundle to ten z SO tyle, że tylko z białą konsolą. Tez w tamtym roku czekalem z nadzieja na bundle z FH2 i FM5, to bylby mega fajny bundle.Kupilem z AC Unity/Black Flag Edytowane 27 Lipca 2015 przez Mroku333 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Podobno jednymi z kolejnych gier, które trafią do testów BC jest Borderlands i Castle Crashers: Pewnie po Gamescom jakieś gry do testów wejdą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 (edytowane) Moze po gamescom trafia gry na ktore mozna glosowac na stronce xbox ? https://xbox.uservoice.com/forums/298503-backwards-compatibility Ponownie wrocic do Arkham City,RDR, Bioshocka lub do CoDa Black Ops II ? Edytowane 27 Lipca 2015 przez Mroku333 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Te CoD'y mnie rozwalają. Wychodzi nowy co rok, od kilku lat, a ludzie i tak chcieliby grać jeszcze w stare na nowej konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi