Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mam żadnego z powyższych. Chodzi mi raczej o komunikację Skype, kilka gierek i kody czytane bezpośrednio z kart miast wpisywać je z palca. On kiedy mam One'a prawie nie korzystam z PC. Sam posiadasz Kinecta? Co z niego masz?

Mam kinecta, czasem jak znajomi wpadaja pogramy w kręgle jakieś, jak koleżanki wbijają do żony to w Dance Central potrafią grać 3-4h. Jak miałem region na uk to korzystałem z komend głosowych które działały bardzo spoko. Najlepsza obecnie gra na kinecta to Disney Fantasia Music Evolved (muzyczna) - jest naprawdę super ale specjalnie dla niej to raczej słabo z zakupem. (np. w takim D4 bardzo fajnie się sterowało)

Więc jak nie masz kobity / dzieciaków to ja bym raczej nie brał.

Skype, sczytywanie kodów działa super. 

Edytowane przez kermit
  • Plusik 1
Gość DonSterydo

MS odszedł o polityki robienia gier pod Kinecta, więc jeśli nie grzeją Cię komendy głosowe w języku angielskim, okazjonalne używanie kamery do odczytywania kodów czy komunikacja przez Skype, to można sobie darować Kinecta, bo większej integracji z grami już nie będzie. 

Gość DonSterydo

@ Banny 

Skoro lubisz wyścigi to pamiętaj,ze   XOne  ma Forza Horizon 2 + Storm Island . Wrzesień to premiera  Forza Motorsport 6 :)  Nigdy nie miałeś konsoli MS, to Forza wbije cię w glebę :D

Jeśli faktycznie jest fanem gier wyścigowych to w tym przypadku można powiedzieć wprost, że nie ma innej opcji niż Xbox.

• Plusik 1

fanem to może za dużo powiedziane, ale zawsze w GT lubiłem grać. Do czasu części 4, piątka później żygałem, a 6 pograłem do momentu i stwierdziłem, ze to ciągle to samo i chyba największa bolączka (imo) - głos silników.

Dlatego też może czas na zmianę serii.

Czy granie online jest darmowe? jak ten  live wyglada i jakie ma się korzysci z posiadania?

Obecnie jakieś 120-130 zł kosztuje kod na roczny abonament Xbox Live Gold dzięki któremu pozwalają Ci grać w multi po sieci. Dodatkowo dwie gry na miesiąc z oferty Games with Gold za 'friko'.

Dla Golda są też unikatowe promocje niedostępne dla kont bez abonamentu, czyli Silver. Nieraz gry w wersjach cyfrowych za śmieszne pieniądze można wyrwać.

Edytowane przez Hum

fanem to może za dużo powiedziane, ale zawsze w GT lubiłem grać. Do czasu części 4, piątka później żygałem, a 6 pograłem do momentu i stwierdziłem, ze to ciągle to samo i chyba największa bolączka (imo) - głos silników.

Dlatego też może czas na zmianę serii.

Czy granie online jest darmowe? jak ten  live wyglada i jakie ma się korzysci z posiadania?

tu masz najlepsze ceny. http://www.keye.pl/games/buylistsearchgame/game/52 

Wygląda lepiej niż PSN :P Gry i patche ciągniesz maksymalną prędkością łącza i nie ma takich cyrków jak u Sony. . Co wtorek masz promocje na wybrane tytuły w Deals with Gold. Darmowe gierki zawsze 1 i 15 dnia danego miesiąca. Dochodzi ci EA Access za 79 zł masz 12 gier na dzień dobry. W sierpniu rzucą Dragon Age: Inkwizycja. 

Edytowane przez chris85

Pytanie za 100 punktów, czemu nie żadnych bundli XO z Girsami (pre order)? Czy z Forza Horizon 2? Oczywiście mowa o oficjalnych bundlach, XO ma chyba najgorsze zestawy ze wszystkich konsol. Raka można dostać od bundli z AC czy tym z F5 i Fifą ;/

W sumie jedyny normalny bundle to ten z SO tyle, że tylko z białą konsolą.

Tez w tamtym roku czekalem z nadzieja na bundle z FH2 i FM5, to bylby mega fajny bundle.Kupilem z AC Unity/Black Flag

Edytowane przez Mroku333