Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Dokładnie nie ma sensu czekać, jedyny plus tej nowej konsoli ze ma matowe wykończenie i 1tb dysk. Ja na waszym miejscu bym brał teraz

Opublikowano

teraz czuje się jak frajer bo kupiłem za 1300 :D fakt że master chief no ale...

Swoją drogą teraz to nie ma co się zastanawiać a brać !  Mi dysk 500 gb w ps4 od 2 lat wystarczy. Kasuję wszystko co przejdę i nadal mam 150 gb wolnego. A w ciągu ostatnich 2 lat przegrałem na ps4 wiele godzin w wiele gier więc to że wy nie macie miejsca oznacza po prostu że chomikujecie wszystko.  Tak samo na pc bo mam dysk sdd więc tylko 200 gb na gry. Spokojnie starczy.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Cholercia, kupiłem. Witajcie zieloni bracia :D Witaj Forza Horizon 2 :D

Opublikowano

Zostawiłem na noc konsolę w instant on żeby mi się World of Tanks pobrało - wstałem rano, sprawdzam i przypomniało mi się, że wieczorem włączyłem pauzę w pobieraniu  :reggie:

Taka sytuacja  :Coolface:

Opublikowano

teraz czuje się jak frajer bo kupiłem za 1300 :D fakt że master chief no ale...

Swoją drogą teraz to nie ma co się zastanawiać a brać ! Mi dysk 500 gb w ps4 od 2 lat wystarczy. Kasuję wszystko co przejdę i nadal mam 150 gb wolnego. A w ciągu ostatnich 2 lat przegrałem na ps4 wiele godzin w wiele gier więc to że wy nie macie miejsca oznacza po prostu że chomikujecie wszystko. Tak samo na pc bo mam dysk sdd więc tylko 200 gb na gry. Spokojnie starczy.

Ja brałem zaraz po premierze wiec wiesz ;)

Dla mnie 500gb za mało ale to przez to ze lubie cyfrówki i często sa w dobrych cenach

Opublikowano

Wiadomo cos o jakieś konkretnej dacie nowego dasha na x1 ?

Opublikowano

Konkretnej daty chyba nie ma jeszcze. No xbox wire napisali 'Xbox One Transforms this Fall...'

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Rozumiem, że będzie gameplay, a nie CG trailer:

VYoO681.png

Opublikowano

Nie, tego nie chcę. Chodzi mi o zdjęcia zdrapek takie jak np na keye.pl. Mam 5 funtów na PayPal i chętnie bym je wydał na jakąś grę.

Opublikowano

Na x360 dobra ta kolekcja Metro, na XO obada się tego MGSa :)

Opublikowano

MGS:GZ ciągle w backlogu, więc chętnie obadam. 

Opublikowano

Mnie GZ BARDZO cieszy bo właśnie miałem kupić przed premierą V a tu taki prezent. :banderas:

Opublikowano

GZ dobry dla kogoś kto nie grał w MGS w ogóle?

chiński splinter cell, fabularnie pokręcony

Opublikowano

takie pytanie

jak wolę takie bardzie arcade'owe ścigałki to inwestować w FH2 czy  Forza 6 będzie oferowała jakieś opcję bardziej arcade?

Plus czy w tych grach w ogóle jest split screen? Bo na tym najbardziej mi zależy a w dzisiejszych czasach to nie wiadomo. ;/