Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Forza Horizon 2 to raczej obowiązek. Ja już czekam na swoją kopię.

Myślę, że śmiało starczy na kilkadziesiąt godzin, Wiedźmin to zajeisty wybór i starczy chyba na jeszcze dłużej.

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Wsteczna kompatybilność to na razie jest testowana w Xbox Preview, do którego trzeba mieć dostęp. Dla każdego ma być jesienią.

Opublikowano

- wsteczna kompatybilność jest cały czas aktualizowana

czyli dodawane są nowe gierki do marketplace?

Opublikowano

Gierek z 360 nie ma na Store XO. Możesz odpalić grę z płyty albo jak masz w digitalu to pojawia się w historii pobierania. Wiem, to troche pokręcone ale w nowym dashu i store może jakos to poukladaja (ma być uptade na jesieni).

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

dopiero obczaiłem drugą gierke na sierpień w GWG, może nie jest to jakiś hit ale bardziej czekam na to jak na demo MGS'a

survival, łuk, rzut izometryczny? brzmi bardzo smakowicie i wygląda ładnie

Spoko giereczka, dużo zyskuje w coopie, grałem w to na PS3 i miło wspominam, mimo że często był pokaz slajdów :Coolface: i z tego co pamiętam trzeba dbać, żeby nie być głodnym i w nocy uważać co by nas nie wje.bało, ogólnie takie biedniejsze Daying Light :sorcerer: i coop chyba dla 4 osób

Opublikowano

Jest też kombinowanie broni podobne do Dead Rising zapomniałem dodać :) Ogólnie tego typu gry w PS+ czy GwG zawsze mnie cieszą, nawet bardziej jak AAA

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Jak coop to kermit gramy :lapka:

ło kuwa no pewnie :banderas:

Opublikowano

Banny ja do polecam taki zestawik :) Kupowanie baterii w sklepie, jest moim zdaniem nie opłacalne na dłuższą metę. 

61OvJ0JKTKL._SL1500_.jpg

Jeszcze co do gierek na start. Pamiętaj, że W3 i FH2 to  kolosy na minimum dwa miesiące grania :D 

Opublikowano

Od czasów 360 użytkuję takie akumulatorki.

gp_recyko_2.jpg

Starszej generacji niż eneloopy, ale podobna zasada działania.

Nieużywany akumulatorek nie traci tak pojemności.

Kupujesz 4sztuki,  2 siedzą w padzie, 2 naładowane czekają na swoją kolej.

Śmiało 20-30 godzin dają radę.

Opublikowano

Nie, szkoda kasy na play & charge imo, duzo lepiej sprawdzają sie eneloopy i ladowareczka

Opublikowano

A nie lepiej play and charge do One?

NIe dla mnie. Play and Charge trzeba ładować kablem, tutaj wystarczy zmienić akululatorki i gotowe :)

Ja zawsze mam jedne w padzie, drugie na półce naładowane. Kiedy jedne padną zmieniasz je w 5 sekund, sru do ładowarki i grasz dalej 

Opublikowano

A byłem akurat z godzinkę temu kupić ale akurat nie mieli p&a do One. To chyba wtedy pierdyknę bateryjki :)

Opublikowano

A nie lepiej play and charge do One?

To musiałbyś grać co jakiś czas na kablu, a z akumulatorami tylko zmieniasz jedne na drugie. Do tego P&ch wyjdzie chyba drożej niż zestaw zwykłych akumulatorów.

Granie na bateriach jest nieopłacalne - kupić zestaw jakiś GP z allegro, tanie jak barszcz i grać po 30h na każdych dwóch.

Ja mam w sumie 12 akumulatorów GP do X360 i Xone za 75 zł  :sorcerer: mam osobne pojemniki z napisami "naładowane" i "rozładowane" żeby mi się nie myliły :D

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Wiesz, akurat do grania na kablu to jestem przyzwyczajony <PS4> ;D

Chociaż co jak co ale pamiętam, że jak miałem 360 to mamusia kupiła mi jakieś "biedronkowe" bateryjki i ładowarkę za grosze. A i tak trzymały w cholerę długo.

Opublikowano

Wiesz, akurat do grania na kablu to jestem przyzwyczajony <PS4> ;D

Chociaż co jak co ale pamiętam, że jak miałem 360 to mamusia kupiła mi jakieś "biedronkowe" bateryjki i ładowarkę za grosze. A i tak trzymały w cholerę długo.

Bo pad od 360-tki był mnie prądożerny. Ten z Łana na dwóch bateriach AA działa jednak ciut krócej. Przynajmniej tak mi się wydaje.

Opublikowano

Dzieki za wszystkie rady chłopaki :)

jeszcze jedno; 

na jaki kraj się rejestrować? PL?

Edytowane przez Banny

Opublikowano

Moje eneloopy trzymają tydzień grania 2000maH

Najlepsze są biedronkowe gp super, półtora tygodnia grania :D

Ale na bateriach można wydać rocznie tyle co abonament ps+(190-200zł, już xbox live za 120zł tanszy :D) Więc akumulatorki to must have.

Opublikowano

nie, nie miałem.

kurcze, dziwna sprawa. 

Na początku język udało sie wybrać polski. Pozniej podlaczenie do sieci, udało się. I komunikat " twoj jezyk nei jest jeszcze obługiwany" cofneło mnie do wyboru języka, gdzie mam niemiecki, francuski, angielski, pl brak. 

No i biore angielski ,to pozniej jest zapytanie gdzie mieszkasz - > same anglojezyczne kraje, nie ma PL. co wybrac?

Opublikowano

Streamujecie już giereczki na Win10?

Ja po robocie biore się za instalke i testy ;)