Mroku 1 005 Opublikowano 31 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2015 od kiedy jest EA Access to nie biorę w ogóle pod uwagę kupowania gier EA poza FIFĄ ewentualnie jakimś nowym pełnoprawnym BFem. Hardline na 100% bedzie do końca roku w abonamencie, a nowy NFS stawiam że połowa 2016 roku. Hardline tak, NFS tak szybko nie trafi,stawiam lipiec/sierpien 2016. Przed tym NFS beda karmic nas tymi sportowo-rakowymi pseudo gierkami pokroju nba,fify,nhl itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 31 lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2015 jak będzie grą o jakości Rivals to wejdzie od EA Access szybciej niż później Cytuj Odnośnik do komentarza
rasomaso 3 Opublikowano 31 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2015 Jedyną grą która może się dłuuugo nie pojawić to Star Wars Battlefront. Ale to będzie chyba zakup w dniu premiery, jeśli dadzą radę z multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 31 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2015 Star Wars to będzie ich flagowa marka w najbliższym czasie i gra będzie musiała pociągnąć ze dwa lata. BF to co innego bo wychodzi już co roku, więc każdą część mogą sobie spokojnie wrzucać do EA: Access jeszcze przed premierą kolejnej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 31 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2015 kolejne pytania [...] - Wasz x też sie nagrzewa? nie wiem czy to normalne, ale po 30 min grania jest całkiem ciepły na górze - Jak wyłaczyc grę? [nie konsole] - Czy można zmieniać kolejność w "kolejce" gier? (włączyłem AC jako pierwsze, a drugiego mam Wiedźmina do zaktualizowania no i nie chcę czekać.. ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 31 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2015 1. U góry jest wentylacja. 2. Naciskasz ten duży świecący guzik po środku pada. Gra się minimalizuje. Naciskasz guzik po prawej stronie (gra musi być zaznaczona w okienku) i masz tam różne opcje, między innymi wyłączenie gry. 3. Chyba nie albo przynajmniej nie wiem jak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 31 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2015 (edytowane) 1. Czyli to normalne? dzieki za reszte. Z każdym dniem jestem coraz bardziej zielony Tylko czekać teraz na GoW:Re . Co do kolejki, to wystarczyło na kafelku nacisnąc ten guzik na padzie "menu" i tam było "wstrzymaj instalacje" Edytowane 31 lipca 2015 przez Banny Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 31 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2015 kolejne pytania [...] - Wasz x też sie nagrzewa? nie wiem czy to normalne, ale po 30 min grania jest całkiem ciepły na górze - Jak wyłaczyc grę? [nie konsole] - Czy można zmieniać kolejność w "kolejce" gier? (włączyłem AC jako pierwsze, a drugiego mam Wiedźmina do zaktualizowania no i nie chcę czekać.. ) - Grzeje ale nic poważnego ważne aby niczego nie trzymać na konsoli - Podczas grania wciskasz na padzie X logo i w daszu najeżdżasz na okno z grą i klikasz przycisk menu a tam już wybierasz opcje wyjdź "quit" - Tak wystarczy najechać na grę ktorą chce się najpiew ściągnąć i tam kliknąć przycisk menu na padzie a następnie wybrać opcje rozpocznij pobieranie czy coś w tym stylu. Także możesz pauzować pobieranie innych gier. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 31 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2015 (edytowane) Pauzować można, ale chodziło o zmianę kolejności pobierania, które jest już w toku. Edytowane 31 lipca 2015 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 31 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2015 (edytowane) Pauzować można, ale chodziło o zmianę kolejności pobierania, które jest już w toku. Jeśli chcesz zmienić kolejność pobierania to nie pauzujesz tylko klikasz na gre którą chcesz najpierw sciągnąć i wybierasz "resume installation". Czyli co sie obecnie ściąga będzie automatycznie zatrzymane ale nie z pauzowane. Za to będzie kontynuowane ściąganie tej gry gdy wybrana już się pobierze... Edytowane 31 lipca 2015 przez Salwador Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 31 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2015 Dawny przycisk start (menu) działa w interfejsie jak prawy przycisk myszy i pokazuje różne przydatne opcje odnośnie wybranego kafelka, właśnie jak te opisane powyżej. Ogólnie - jeśli cokolwiek jest widoczne jako kafelek, a szukacie dodatkowych opcji, to sprawdźcie co pokaże się po wciśnięciu menu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Spaulding 61 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2015 Jak odpalić to streamowanie na winde 10 ? Niby jest tu jakieś FAQ, tylko ja u siebie w xbox app nie mam żadnej zakładki "Connect" . Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2015 Po lewej masz menu i tam szukasz przesypania. Jest tam gdzie jest opcja wlaczenia pilota Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2015 (edytowane) Jak odpalić to streamowanie na winde 10 ? Niby jest tu jakieś FAQ, tylko ja u siebie w xbox app nie mam żadnej zakładki "Connect" . bo to nie zakładka tylko ikonka "podłącz" mały prostokąt, który wygląda jak xbox. Edytowane 1 sierpnia 2015 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Spaulding 61 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2015 Już wszystko bangla. Nie miałem żadnej zakładki/ikonki/etc, trzeba ręcznie zaktualizować apke, wtedy dopiero się pojawia. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2015 Mam pytanko czy wam też zasilacz buczy jak konsola jest włączona i w trybie stand by? W nocy musiałem wyłączyć bo mi to przeszkadzało. Nie jest to bardzo głośne ale o wiele głośniejsze niż x360. W sumie chyba zasilacz jest głośniejszy niż sama konsola. Brzmi to jak wiatrak w lapku. Nie przeszkadza to bardzo ale chcę wiedzieć czy to normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2015 u mnie zasilacz jest bezgłośny, za to konsola piszczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2015 U mnie cisza jak makiem zasiał. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2015 Hmmmmmmmm po zmianie podłączenia z listwy na bezpośrednie gniazdko to od razu ciszej. Nadal jest to buczenoe wiatraka ale cichsze. Kurcze może mam czulszy słuch a może coś z nim jest. Czekam na wypowiedź innych użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2015 (edytowane) Mój pierwszy egz X1 był tak cichy jakby w ogóle nie działał, drugi model już nie jest bezszelestny ale jakoś mi to nie przeszkadza. Za to pady , już mój trzeci pad i każdy trzeszczy, luzy na analogach, masakra. Edytowane 1 sierpnia 2015 przez S_600 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2015 dobrze ze od zawsze szanauje marke, u mnie wszystko lux 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2015 Mój padzior to mistrzostwo świata. (tylko sie jeszcze gubie w guzikach ;p) Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2015 Mój pierwszy zasilacz był ewidentnie zwalony, wydawał coś w rodzaju piszczenia, wobec tego wymieniałem go na sprawny. Ten nowy cichutko szumi, ale ponieważ w nocy w pokoju jest zupełnie cicho, nadal go minimalnie słychać. Po prostu używam tego trybu oszczędzania energii czy jak on się zwie i tyle. I tak można normalnie włączać konsolę padem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2015 A właśnie jest możliwość wyłączenia normalnie konsoli, jak mamy ustawione instant-on? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 1 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2015 (edytowane) Mam pytanko czy wam też zasilacz buczy jak konsola jest włączona i w trybie stand by? W nocy musiałem wyłączyć bo mi to przeszkadzało. Nie jest to bardzo głośne ale o wiele głośniejsze niż x360. W sumie chyba zasilacz jest głośniejszy niż sama konsola. Brzmi to jak wiatrak w lapku. Nie przeszkadza to bardzo ale chcę wiedzieć czy to normalne. To normalne. Każdy zasilacz od Xone wydaje ten dźwięk. Po prostu nie każdy o tym wie, bo trzeba spać w tym samym pomieszczeniu (w miarę blisko od zasilacza) żeby to usłyszeć, bo tylko w nocy przy kompletnej ciszy odgłos wiatraka się przebija. Edytowane 1 sierpnia 2015 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi