Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

- po 3 dniach samo znika

- start, obecnie 3 kreski, na okienku tytułu i zobacz w centrum gry. jest tam sporo statsów.

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Ciekawostka odnośnie osiągnięć na platformie Xbox:

100k-achievements.png

Opublikowano

1277 godzin to jest pomyłka. Czasami się to zdarza w niektórych grach, sam tego doświadczyłem :)

Opublikowano

Z czołgami może być różnie, zależy jak się podejdzie do rozgrywki. Ja od początku chciałem jechać po najmniejszej linii oporu by dopchać się do Tygrysa (Tier7) jak najszybciej, a później rozkręcić z rozbudową i całym zapleczem technicznym, wczuwaniem w walkje itp. Więc wyniki jak i sam miodek nie bardzo. Ale kto pograł wie, że w końcu i tak wymagania tak rosną, że trzeba skupić się na czołgu dostępnym w danym momencie, dopakować go i zaprocentuje to szybciej niż oszczędzanie kasy i expa na nasz cel ostateczny. Medium tank na Tier 5 to właśnie taki mój punkt w którym orkę zamieniłem na rzemiosło, a wyniki, udział w walce i co za tym idzie przyjemność z gry podbiły momentalnie. Grą tym bardziej więc można cieszyć się od najniższych Tierów. Nigdy nie grałem i jestem zaskoczony jak genialnie w swojej prostocie ta gra dostarcza. Spokój, taktyka i wyczucie, a WoT za darmoszkę nakarmi nas miodkiem.

Wyszukiwarka nie znalazła mi tematu, a ten chyba nie bardzo się nadaje także założyłem. Jak się któryś mod by nudził może przerzucić posty/skasować temat ale jakby co piszmy tam, będzie wygodniej: 

http://www.psxextreme.info/topic/110948-world-of-tanks/

Opublikowano

Zieloni Bracia! Jakiś czas temu opuściłem Wasze szeregi ale wracam. Wbijam się chyba w bardzo dobry okres bo mam zaległości, a do tego na horyzoncie dużo ciekawych propozycji, których nie odpuszcze. Konsole będę miał akurat na premierę Gears of War, na którym zależy mi na razie najbardziej. Multi...  :wub:

Mam nadzieje, ze znajdzie się dla mnie miejsce wśród Was i przyjmiecie mnie tak ciepło jak ostatnio. Witam ponownie  :hi:

Opublikowano

Jak włożę płytkę, żeby gra mi się zainstalowała i wyłączę konsolę w trybie instant on, to dalej będzie się instalować, czy konsola musi być włączona?

@hav7n Dzięki :)

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Jeżeli ktoś jest w Preview to może już grać w Gears of War (płytka lub zakup cyfrowy) 1 i Shadow Complex :)

fBiCZr6.png

EDIT: Ja już sobie gram w GoW1 :) Świetna sprawa.

Screenshot-Original.png?sv=2014-02-14&sr

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Odpalilem wlasnie pierwsze Gearsy i chodza super, nie ma takich spadkow fpsow jak w Mass Effect.

Jak ta gra ciagle robi :banderas:

Opublikowano

Godzina 16  to jest tak ujowa godzina dla tej konfy :/  o tej godzinie zlatuje się najwięcej klientów i nawet w robocie nie obejrzę, MS dlaczego nie o 17.30 :whyyy:

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Godzina 16  to jest tak ujowa godzina dla tej konfy :/  o tej godzinie zlatuje się najwięcej klientów i nawet w robocie nie obejrzę, MS dlaczego nie o 17.30 :whyyy:

mam dokładnie to samo :F

Da ktoś sznurka do konfy? Może uda mi się w pracy looknąć.

Opublikowano

Jaką aplikację trzeba mieć aby obejrzeć konfę na konsoli? 

Mam jakieś xlive events or sth. To to?