Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Coś jak early access.

Opublikowano

Panowie, wpadłem na chwilę bo siedzę do 20:00 w pracy i unikam tematów związanych z Gamescom jak ognia! Wchodząc w temat nawet postów nie czytałem Proszę - napiszcie mi tylko, że jak pobiorę aplikację to będę mógł obejrzeć na niej całą konferencję wieczorem? A może będą już filmy na Youtube w 1080p? Chce mieć swoje własne "na żywo" ... :-(

Opublikowano

Bundle z Forza 6 juz jest od jakiegos czasu, za(pipi)isty z niebieska konsola, ktora odpala sie jak auto :fsg:

I zapowiedzieli bundla z Halo 5, tez fajnie konsola wyglada.

Ale gry sa zawsze w digitalu.

Opublikowano

Jakieś nowe bundle są w zapowiedzi? Z forza6?

Zwykle takie gierki są na plycie czy digital?

z FM6 już dawno zapowidzieli. Teraz chyba FIFA 16. gry są w digitalu.

e: 

Copper szybszy :P

Edytowane przez chris85

Opublikowano

szybko przeleciałem po newsach na ppe

qb 100/10
krakdał   :obama:

scalebound - kolejny gejek po dmc 

halo wars 2 ziew

h5 kiedyś się zagra

fm5 nuda, sranie w banie, odcinanie kuponów

nowe funkcje ixa wypasik

top 3 konfy

1. qb

2. qb

3. crackdown 3

Edytowane przez maciekww28

Opublikowano

Kiedy pokazywali firmy, które udostępnią gry w ramach wstecznej kompatybilności, nie zauważyłem ani Activision, ani Rockstara. Czyli na razie nie ma szans na CoD-y bądź Read Dead Redemption na X1, o ile rzecz jasna nie szykują jakiś remasterów za pełną cenę...

Opublikowano

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Dwa pytania:

1. Z preview da się wypisać?

2. Pojedyncze update'y ważą w setkach Mb czy raczej w Gb? :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Chyba da się wypisać.

Updaty preview to ostatnio po 2gb. Normalne to standardowo 276mb. 

Opublikowano

No to jak będzie się zbliżał okres testów nowego dasha, to ktoś będzie musiał mi zaproszenie podesłać ;)

Opublikowano

Takie małe pytania odnośnie wstecznej kompatybilności, czy jeżeli na x360 skopiuje się zapisy gry na chmurę, to będzie można odtworzyć je na xone?

Opublikowano

Tak. Wszystkie save'y gier z X360 trzymane na serwerach będą odczytywane w grach z BC na Xone.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Chyba nie bo ja normalnie zamowilem :P

@Vex

Wydawca gier R* jest 2k, a oni byli na liscie wiec kto wie ;) Acti zaorac, jakby nowy cod co roku to bylo za malo.

Edytowane przez hav3n