Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile trwa aktywacja EA Access? Przy próbie kupna abonamentu dostałem info "coś poszło nie tak", ale na karcie mam zablokowane srodki i dostałem maila od MS o kupnie subskrypcji. Na koncie też jest to widoczne. Jednak gier nie mogę nadal ściągać, chce abonament nadal...

EDIT

A teraz mi zablokowalo srodki na karcie dwa razy i dostalem maila o anulacji subskrypcji... Nic nie rozumiem. Na xbox.com/accounts mam dwa razy ta subskrypcje dodana.

EA Access aktywuje sie odrazu po zakupie subskrypcji, dziwna sprawa, gry oczywiscie probujesz sciagac przez aplikacje EA Access ?

Opublikowano

Bank blokuje środki na poczet płatności. skoro coś poszło nie tak to fizycznie kwota z konta nie została zaksięgowana, jest zamrozona. zaleznie od banku po tygodniu zostanie pobrana jeśli autoryzacja się powiodłą lub zwrócona na konto jeśli coś poszło nie tak. Niestety to trwa i o ile nie musisz się martwić, że zapłacisz 2x, to jednak sam proces się wydłuży i później otrzymasz dostęp do EA Access.

Opublikowano

Ile trwa aktywacja EA Access? Przy próbie kupna abonamentu dostałem info "coś poszło nie tak", ale na karcie mam zablokowane srodki i dostałem maila od MS o kupnie subskrypcji. Na koncie też jest to widoczne. Jednak gier nie mogę nadal ściągać, chce abonament nadal...

EDIT

A teraz mi zablokowalo srodki na karcie dwa razy i dostalem maila o anulacji subskrypcji... Nic nie rozumiem. Na xbox.com/accounts mam dwa razy ta subskrypcje dodana.

EA Access aktywuje sie odrazu po zakupie subskrypcji, dziwna sprawa, gry oczywiscie probujesz sciagac przez aplikacje EA Access ?

Tak.

Dostałem dwa maile o zakupie subskrypcji i zaraz dwa o anulowaniu. Kwoty obie w blokadach i na koncie mam te platnosci.

nie wiem czy ryzykowac trzeci raz :D

EDIT:

Gdzie takie rzeczy się reklamuje jakby co?

Opublikowano

Zadzwon na infolinie, tam wszystko załatwisz,

Środki na koncie pewnie jutro zostaną odblokowane wiec śmiało możesz próbować dalej :)

• Plusik 1
Opublikowano

-gdzie/jak sprawdzić ile dni zostało do końca golda?

-można podzielić achivy na główne i te z dlc?

-jak robić klipy i fotki wiem ale nie kumam czemu od czasu do czasu grając w FH2 sam mi się nagrywa klip. Od czego to zależy?

Opublikowano

- w ustawieniach powinna być zakładka subskrypcje ewentualnie przez PC

- chyba nie

- jak chcesz dłuższe klipy nagrywać musisz w snapie włączyć apkę DVR z gry, samoistnego nagrywania w grach nie da się wyłączyć :/ a to od czego to zależy to już chyba sprawa developera

• Plusik 1
Opublikowano

Co do 2 to polecam założyć konto na TrueAchievements i tam już wszystko będzie ładnie podzielone. Do tego jest świetna appka na konsolę z funkcja snap, wybierasz achie i od razu odnajduje poradnik ze strony, wszystko bez wychodzenia z gry.

• Plusik 2
Gość DonSterydo
Opublikowano

Jest dostosowana idealnie pod snapa. Korzystanie z niej to czysta poezja :)

Opublikowano

Lel, dopiero się dowiadujecie, że jest taka zayebista aplikacja? :/

Jak nie wiem jak coś zrobić to od razu klikam. 

Opublikowano

To czemu zamiast wcześniej się podzielić z resztą zielonych braci zachowałeś to odkrycie przed nimi?

Oj bo Halo od razu będziemy przechodzić na Legendary :kaz:

• Plusik 1
Opublikowano

No karwa mieliście xbone'a długo przede mną więc byłem przekonany, że dla was to wiedza obowiązkowa. 

Myliłem się. :obama: 

Możemy grać na legendary tylko będziemy się męczyć, może kiedyś przejdziemy. :lapka: