kubson 3 189 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Ile trwa aktywacja EA Access? Przy próbie kupna abonamentu dostałem info "coś poszło nie tak", ale na karcie mam zablokowane srodki i dostałem maila od MS o kupnie subskrypcji. Na koncie też jest to widoczne. Jednak gier nie mogę nadal ściągać, chce abonament nadal... EDIT A teraz mi zablokowalo srodki na karcie dwa razy i dostalem maila o anulacji subskrypcji... Nic nie rozumiem. Na xbox.com/accounts mam dwa razy ta subskrypcje dodana. EA Access aktywuje sie odrazu po zakupie subskrypcji, dziwna sprawa, gry oczywiscie probujesz sciagac przez aplikacje EA Access ? Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Bank blokuje środki na poczet płatności. skoro coś poszło nie tak to fizycznie kwota z konta nie została zaksięgowana, jest zamrozona. zaleznie od banku po tygodniu zostanie pobrana jeśli autoryzacja się powiodłą lub zwrócona na konto jeśli coś poszło nie tak. Niestety to trwa i o ile nie musisz się martwić, że zapłacisz 2x, to jednak sam proces się wydłuży i później otrzymasz dostęp do EA Access. Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Opublikowano 8 sierpnia 2015 @blantman,Gumiś_JaGoDa zaproszenia wysłane, całość trwa kilka dni Dzięki Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Ile trwa aktywacja EA Access? Przy próbie kupna abonamentu dostałem info "coś poszło nie tak", ale na karcie mam zablokowane srodki i dostałem maila od MS o kupnie subskrypcji. Na koncie też jest to widoczne. Jednak gier nie mogę nadal ściągać, chce abonament nadal... EDIT A teraz mi zablokowalo srodki na karcie dwa razy i dostalem maila o anulacji subskrypcji... Nic nie rozumiem. Na xbox.com/accounts mam dwa razy ta subskrypcje dodana. EA Access aktywuje sie odrazu po zakupie subskrypcji, dziwna sprawa, gry oczywiscie probujesz sciagac przez aplikacje EA Access ? Tak. Dostałem dwa maile o zakupie subskrypcji i zaraz dwa o anulowaniu. Kwoty obie w blokadach i na koncie mam te platnosci. nie wiem czy ryzykowac trzeci raz EDIT: Gdzie takie rzeczy się reklamuje jakby co? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Zadzwon na infolinie, tam wszystko załatwisz, Środki na koncie pewnie jutro zostaną odblokowane wiec śmiało możesz próbować dalej 1 Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Autor Opublikowano 9 sierpnia 2015 może dlatego że jest weekend, to system myślał że nie masz środków na karcie więc od razu anulował subksrypcje. Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Okej. Poszło. Ea access Właśnie ściągam fife nba need for speed dragon age i titanfall Za 79zl Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Jak to działa, subskrypcja działa wstecz? Planuje do końca roku sprawić sobie konsole, to fajnie by było parę gierek od ea przytulic na start. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 To działa inaczej niż gwg. Tu gry masz zawsze dostępne dopóki masz abonament, nie zmieniają się co miesiąc. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Gierki sa dodawane na stale do EA Access wiec nie ma znaczenia kiedy kupisz abonament zawsze bedziesz mial ta sama pule gierek Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Autor Opublikowano 9 sierpnia 2015 Jak to działa, subskrypcja działa wstecz? Planuje do końca roku sprawić sobie konsole, to fajnie by było parę gierek od ea przytulic na start. gry są dodawane do EA Access i zostają na zawsze. Możesz ściągnąć nawet gierkę którą rzucili rok temu np NFS Rivals 1 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 To spoko, nie ma co się spieszyć w takim razie, a spoko będzie dostać na start parę kozackich tytułów Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 -gdzie/jak sprawdzić ile dni zostało do końca golda? -można podzielić achivy na główne i te z dlc? -jak robić klipy i fotki wiem ale nie kumam czemu od czasu do czasu grając w FH2 sam mi się nagrywa klip. Od czego to zależy? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 - w ustawieniach powinna być zakładka subskrypcje ewentualnie przez PC - chyba nie - jak chcesz dłuższe klipy nagrywać musisz w snapie włączyć apkę DVR z gry, samoistnego nagrywania w grach nie da się wyłączyć a to od czego to zależy to już chyba sprawa developera 1 Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 W ustawieniach/moje subskrypcje na konsoli masz podane jakie subskrypcje wykupiłeś i datę wykupienia lub zakończenia. 1 Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Co do 2 to polecam założyć konto na TrueAchievements i tam już wszystko będzie ładnie podzielone. Do tego jest świetna appka na konsolę z funkcja snap, wybierasz achie i od razu odnajduje poradnik ze strony, wszystko bez wychodzenia z gry. 2 Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Apka od TrueAchievements? Nie wiedziałem o niej. Dzięki Mustang, trzeba sprawdzić. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Jest dostosowana idealnie pod snapa. Korzystanie z niej to czysta poezja Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Sciagnalem sobie ta apke i Nawet filmiki sa przy niektorych aczikach jak je zrobic Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Lel, dopiero się dowiadujecie, że jest taka zayebista aplikacja? Jak nie wiem jak coś zrobić to od razu klikam. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 To czemu zamiast wcześniej się podzielić z resztą zielonych braci zachowałeś to odkrycie przed nimi? Oj bo Halo od razu będziemy przechodzić na Legendary 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 No karwa mieliście xbone'a długo przede mną więc byłem przekonany, że dla was to wiedza obowiązkowa. Myliłem się. Możemy grać na legendary tylko będziemy się męczyć, może kiedyś przejdziemy. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 kupiłem golda wczoraj i dalej nie mogę zapisywać/wysyłać zrobionych screenów wtf? kontaktować się z polskim microsoftem? Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 (edytowane) A do tego potrzeba Golda? Ja myślałem c ze Gold to tylko do darmowych gierek. Edytowane 10 sierpnia 2015 przez Kriss_Hietala Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Nie no, ktoś pisał wcześniej że to może przez brak golda ale sam nie wiem, w opcjach niby mam ustawione share'owanie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi