Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Blantmana pytaj, kupił przez oficjalny sklep MS i z tego co mówił bumpery działają na całej długości, najlepiej podbić do niego
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Póki co tylko przez sklep MS za 239 zł z gratisową dostawą w przeciągu 5-7 dni. Nie wiem skąd oni to wysyłają.
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l NA allegro ich oficjalny sklep tak samo jak Sony ogarnia im Komputronik, ale czy ten oficjalny też to ni jestem pewny.
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Mnie cały czas zastanawia, jak duży wpływ będzie miał Elite Controller w multi... Oby nie skończyło się tak, że przewaga będzie znaczna i gracze ze zwykłymi padami będą dostawać po du.pie...
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Ktoś z was trzymał tego pada w dłoni? Ja po samych opisach mam umiarkowane uczucia.
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Mnie cały czas zastanawia, jak duży wpływ będzie miał Elite Controller w multi... Oby nie skończyło się tak, że przewaga będzie znaczna i gracze ze zwykłymi padami będą dostawać po du.pie... Przecież od zawsze wiele firm wypuszcza na wszystkie konsole kontrollery które dają innym przewagę i pewnie setki razy z takimi osobami grałeś po sieci - arcade sticki, kierownice, podrasowane pady itp. Bajery szmery za kilkaset PLN nie zrobią z przeciętniaka kosy. I tak wszystko sprowadza się do skilla. Edytowane 12 sierpnia 20159 l przez DonSterydo
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Bajery szmery za kilkaset PLN nie zrobią z przeciętniaka kosy. I tak wszystko sprowadza się do skilla. Amen. Mimo wszystko odnoszę wrażenie, że krótszy skok spustu, wymieniane analogi z większą czułością, czy programowane łopatki mogą mieć wpływ na rozgrywkę. Pytanie jest tylko - jak duży wpływ. Przykładem tego (przerysowanym oczywiście) jest multi Killzone 3 z kontrolerem Move vs DualShock.
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Mnie cały czas zastanawia, jak duży wpływ będzie miał Elite Controller w multi... Oby nie skończyło się tak, że przewaga będzie znaczna i gracze ze zwykłymi padami będą dostawać po du.pie...Już widzę jak janusze na onie kupują pada za parę stów:DTak jak Don pisał,od zawsze takie pady istniały dla trajhardow i praktycznie nic to nie zmieniło. Baw,przecież są gracze którzy grają na myszkach w multi Edytowane 12 sierpnia 20159 l przez KarolJanuszGejmingu
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Mnie cały czas zastanawia, jak duży wpływ będzie miał Elite Controller w multi... Oby nie skończyło się tak, że przewaga będzie znaczna i gracze ze zwykłymi padami będą dostawać po du.pie...Już widzę jak janusze na onie kupują pada za parę stów:DTak jak Don pisał,od zawsze takie pady istniały dla trajhardow i praktycznie nic to nie zmieniło. Baw,przecież są gracze którzy grają na myszkach w multi Zaczynam właśnie moją przygodę z multi Halo 4. Uczę się grać DMR. Przesiadka z karabinów szturmowych czy SMG, którymi gram najczęściej na snajperkę pewnie trochę czasu mi zajmie, ale wyniki DMR osiągam lepsze niż Assault Rifle. Ale do rzeczy: gracze z wysokim poziomem i ze skillem robią po 300 punktów na mecz. Czyli więcej, niż cała przeciwna drużyna razem wzięta. Drużyna takich kolesi jak ja, którzy dopiero zaczynają. Wniosek jest taki: koksy z lepszym padem to będą koksy, ale bardziej. Edytowane 12 sierpnia 20159 l przez Kris77
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Jak ktoś chciał, to już teraz mógł mieć pro elo MLG!!11 Scufa, więc to nic nowego. Sam pad niewiele da, jak ktoś gierki nie ogarnia. Edytowane 12 sierpnia 20159 l przez wrog
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Mnie cały czas zastanawia, jak duży wpływ będzie miał Elite Controller w multi... Oby nie skończyło się tak, że przewaga będzie znaczna i gracze ze zwykłymi padami będą dostawać po du.pie...Już widzę jak janusze na onie kupują pada za parę stów:DTak jak Don pisał,od zawsze takie pady istniały dla trajhardow i praktycznie nic to nie zmieniło. Baw,przecież są gracze którzy grają na myszkach w multi Zaczynam właśnie moją przygodę z multi Halo 4. Uczę się grać DMR. Przesiadka z karabinów szturmowych czy SMG, którymi gram najczęściej na snajperkę pewnie trochę czasu mi zajmie, ale wyniki DMR osiągam lepsze niż Assault Rifle. Ale do rzeczy: gracze z wysokim poziomem i ze skillem robią po 300 punktów na mecz. Czyli więcej, niż cała przeciwna drużyna razem wzięta. Drużyna takich kolesi jak ja, którzy dopiero zaczynają. Wniosek jest taki: koksy z lepszym padem to będą koksy, ale bardziej. No to szykuj się na Halo 5 bo tam po zmianach mechaniki uber gracze koszą jeszcze bardziej
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Co do promocji na Elite Controller na Amazonie UK to sklep wysyla maile ze cena byla nieprawidlowa i zamowienie zostalo skasowane XD. Ja wlasnie dostalem wiadomosc Edytowane 12 sierpnia 20159 l przez hav3n
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Co do promocji na Elite Controller na Amazonie UK to sklep wysyla maile ze cena byla nieprawidlowa i zamowienie zostalo skasowane XD. Ja wlasnie dostalem wiadomosc A skoro zrobiłeś zamówienie i zapłaciłeś ? nie zobowiązuje ich do tej ceny.
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Amazon jak zreszta każdy sklep zagraniczny zawsze pobiera hajs przy wysyłce
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Tak jak pisze kubson, kasy mi nie pobrali. Podobno jak sie do nich zadzwoni to daja £10 funtow znizki w ramach rekompensaty.
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Ze strony ms 239 zł. Bumpery działają perfect. Darmowa dostawa 5 dbi roboczych kurierem ups z holandii Chodzi o ulepszony pad a nie elite;) Edytowane 12 sierpnia 20159 l przez blantman
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Czym dokladnie sie te bumpery roznia? Mi srednio gra sie w Halo ze wzgledu na samo umiejscowienie bumperow (wzgledem pada od 360), nie podejrzewam zeby teraz pad od xone inaczej lezal w dloni?
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Ponoć wciskają sie na całej długości, Ja tam z nowymi bumperami nie miałem problemów bo nawet na 360 podobnie je wciskałem
Opublikowano 13 sierpnia 20159 l Pograłem wczoraj trochę w Max'a i chyba faktycznie kolejny dobry 2D platformer od MS
Opublikowano 13 sierpnia 20159 l Max jest swietny xboty jak mogliscie jeszcze nie ograc to czem predzej ograjcie zanim wyjda masakratory z koncowki roku
Opublikowano 13 sierpnia 20159 l Akurat gra jest idealna pod krótkie sesje, więc można spokojnie grać między innymi produkcjami.