Opublikowano 26 sierpnia 20159 l Pamiętam, że kilka osób pisało tutaj, iż wstrzymują się z dołączeniem do Preview do czasu wprowadzenia nowego dasha. Tymczasem na forum xbox.com jeden z przedstawicieli Microsoftu napisał, że ilość osób w Preview zbliżyła się do ustalonego limitu i w związku z tym zmianie ulegnie sposób dołączania do programu. Jeśli chcecie spróbować dostać się poprzez zaproszenie, to chyba jest ostatni moment gdzie można to zrobić. ŻRÓDŁO: http://forums.xbox.com/xbox_early_access/update_preview/registration_support/f/4582/t/2028788.aspx
Opublikowano 26 sierpnia 20159 l Każda gra odpalona z płyty będzie działać we wstecznej kompatybilności? Chodzi mi o Wiedźmina 2.
Opublikowano 26 sierpnia 20159 l Co do dasha: dobrze kojarzę, że będzie to po prostu Windows10 dla konsoli?
Opublikowano 26 sierpnia 20159 l Coś w ten deseń Wezyr. Będzie bardzo przypominał xboxową apkę na win 10. @Nemesis póki co nie każda, a i wątpię, by kiedykolwiek była to CAŁA biblioteka z 360. Lista gier na razie jest mała i poza pierwszą częścią ME i GoW w zasadzie nic ciekawego nie ma.O W2 chyba nawet nikt nic nie mówił. Edytowane 26 sierpnia 20159 l przez Hum
Opublikowano 26 sierpnia 20159 l Nie mogę się doczekać nowego dashboarda... Może w końcu wywalą ta straszną kozę
Opublikowano 26 sierpnia 20159 l ja właśnie odkryłem że mogę shadow complex ściągnąć i defense grid obie gry kupiłem w promocji daaaaawno temu ale nie zagrałem w nie. Jedna nawet podobno bardzo fajna
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Ostatni raz gdy sprawdzałem (niecały miesiąc temu) Shadow Complex było niegrywalne, niestety
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Wyśle ktoś invite do preview? Póki jeszcze można się załapać? GT: Mr Krzychoo. Dziękuję z góry.
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Mi wysłał Kubson ale chyba nic z tego nie wyszło Edytowane 27 sierpnia 20159 l przez chris85
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Wyśle ktoś invite do preview? Póki jeszcze można się załapać? GT: Mr Krzychoo. Dziękuję z góry. Po robocie mogę Ci wysłać, jeśli nikt tego wcześniej nie zrobi
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Potem przychodzi jakaś wiadomość albo komunikat, że już jestem w prev?
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Po tym jak ktoś wyślę Ci zaproszenie dostajesz wiadomość od MS z linkiem do pobrania apki w której m.in. zapisujesz się do programu. Proces zapisania Twojego konta trwa jakieś 2 dni. Czasami tyle też trzeba poczekać na samą wiadomość od MS. Ale skoro osiągnęli już prawie limit użytkowników potrzebnych do programu, to mogą już nie rozdawać tak tego członkostwa na prawo i lewo. Edytowane 27 sierpnia 20159 l przez Hum
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Wysłałem Wam obu. Dajcie znać jakby coś ruszyło Jak mnie dopiszą, to oczywiście się pochwalę. @Hum Ta apka to na konsoli do ściągnięcia? Edytowane 27 sierpnia 20159 l przez Kris77
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Tak. Za jej pomocą dowiadujesz się co dodała/naprawiła najnowsza aktualizacja, możesz ją ocenić, bierzesz udział w ankietach, no i właśnie możesz zapraszać nowych ludzi oraz sprawdzić aktualny stan Swojego członkostwa.Preview Dashboard, czy jakoś tak się nazywa. Edytowane 27 sierpnia 20159 l przez Hum
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l W sklepie Xbox pojawiło się demo Dying Light Waży 11,5 GB i zawiera też misje w kooperacji. LINK: https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/Dying-Light-Demo/996a3350-6c7c-4b2f-98d5-6035d0d73680?cid=majornelson
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Ori - grałem polecam The Escapist - nie grałem, ale zagrałbym bo wyglada lux