Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

O ile konsola w domu jest w trybie instant-on i ma połączenie z Internetem.

Opublikowano

Ile prundu ciągnie xone w trybie spoczynku i w trybie oszczędzania energii? Ponoć nawet wyłączony ciągnie 8-10W z gniazdka przez zasilacz, w którym ciągle działą wentylator!

Opublikowano

W trybie instant on chyba 15W, a bez tego chyba 0.5 albo 1W. 

Opublikowano

Na olx gość sprzedaje gold na 12 miechow po 80 zł. Zaryzykowałem, działa :)

Opublikowano

mogę gdzieś podpiać paypala przez neta? na konsoli nie wiem czemu mnie pyta o wszystkie dane w tym adres : }

Opublikowano

Jest PIĘKNY. Wiem, że wyolbrzymia się często wiele rzeczy, które na chwilę obecną nam się podobają, ale to jest najpiękniejszy pad jaki widziałem. Połączenie czerni i bieli to sztuka, aby nie trąciło to tandetą (niestety, biały pad od PS4 tak właśnie wygląda). Dodanie złotego i usunięcie kolorów przycisków to strzał w dziesiątkę. Biorę na 1000% i stanie się on moim głównym padem <3

Opublikowano

rowniez bardziej mi pasuje zielony, ale szkoda ze nie ma srebne / chromowe wstawki

Opublikowano

Chyba sobie któregoś kupię, a czarny zostawię dla plebsu na co-op'a ;)

Opublikowano

Elite tylko w czerni. 

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Szkoda, może jakiś czas po premierze wyjdzie też w innych kolorach. Taki zielony Elite byłby kozak.

Edytowane przez rasomaso

Opublikowano

Szkoda, może jakiś czas po premierze wyjdzie też w innych kolorach. Taki zielony Elite byłby kozak.

Wątpię, pad jest tak drogi, że musi mieć jakiś uniwersalny kolor.

Opublikowano

Mnie się bardziej biały podoba. Gdyby nie pad Elite, to rozważyłbym zakup, a tak poczekam na razie. Może samą konsolę wymienię na wersję Elite przed końcem gwarancji.

Opublikowano

tez mnie kusi 1tb ssd + pad elite, czas pokaze

Opublikowano

Tez mnie kusi ten SSD ale mam zewnetrzny dysk 2TB tylko pod XO i troche glupio bylo by wymieniac na wersje z dwa razy mniejsza pojemnoscia ;) Mam nadzieje ze za rok beda juz jakies slimki, moze z dyskiem SSD 2TB albo zwyklym 2/4TB to wtedy bym konsole wymienil na 100%.....

...jakas wersja pomalowana na Gearsy albo Scalebound :fsg:

Opublikowano

Tak czytam wątek i wasze posty i się napaliłem na 1TB SSD jak szczerbaty na suchary. To by był deal życia (kupić konsolę w cenie dysku xD). Tylko że ten dysk to jest SSHD a nie SSD a to spora różnica :D.
Zielony Pad <3  :wub:

Opublikowano

Tak czytam wątek i wasze posty i się napaliłem na 1TB SSD jak szczerbaty na suchary. To by był deal życia (kupić konsolę w cenie dysku xD). Tylko że ten dysk to jest SSHD a nie SSD a to spora różnica :D.

Zielony Pad <3  :wub:

dalej lepiej niz zwykly ;) rowniez mam 2tb tylko do gierek na xboxa ale moze jakby sie udalo wymienic konsole na ten nowy bundel z nieduza doplata to warto bedzie sie tym zainteresowac