Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest PIĘKNY. Wiem, że wyolbrzymia się często wiele rzeczy, które na chwilę obecną nam się podobają, ale to jest najpiękniejszy pad jaki widziałem. Połączenie czerni i bieli to sztuka, aby nie trąciło to tandetą (niestety, biały pad od PS4 tak właśnie wygląda). Dodanie złotego i usunięcie kolorów przycisków to strzał w dziesiątkę. Biorę na 1000% i stanie się on moim głównym padem <3

Gość DonSterydo
Opublikowano

Chyba sobie któregoś kupię, a czarny zostawię dla plebsu na co-op'a ;)

Gość DonSterydo
Opublikowano

Szkoda, może jakiś czas po premierze wyjdzie też w innych kolorach. Taki zielony Elite byłby kozak.

Wątpię, pad jest tak drogi, że musi mieć jakiś uniwersalny kolor.

Opublikowano

Tez mnie kusi ten SSD ale mam zewnetrzny dysk 2TB tylko pod XO i troche glupio bylo by wymieniac na wersje z dwa razy mniejsza pojemnoscia ;) Mam nadzieje ze za rok beda juz jakies slimki, moze z dyskiem SSD 2TB albo zwyklym 2/4TB to wtedy bym konsole wymienil na 100%.....

...jakas wersja pomalowana na Gearsy albo Scalebound :fsg:

Opublikowano

Tak czytam wątek i wasze posty i się napaliłem na 1TB SSD jak szczerbaty na suchary. To by był deal życia (kupić konsolę w cenie dysku xD). Tylko że ten dysk to jest SSHD a nie SSD a to spora różnica :D.
Zielony Pad <3  :wub:

Opublikowano

Tak czytam wątek i wasze posty i się napaliłem na 1TB SSD jak szczerbaty na suchary. To by był deal życia (kupić konsolę w cenie dysku xD). Tylko że ten dysk to jest SSHD a nie SSD a to spora różnica :D.

Zielony Pad <3  :wub:

dalej lepiej niz zwykly ;) rowniez mam 2tb tylko do gierek na xboxa ale moze jakby sie udalo wymienic konsole na ten nowy bundel z nieduza doplata to warto bedzie sie tym zainteresowac